TP Listopad 2015, štíři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
586
7.7.15 19:26

@MichaelaLiliana snad vám potvrdí holčičku. :) my zatím ještě nic nevíme a ve čtvrtek jdeme na velký ultrazvuk, tak snad už se to konečně dozvíme. Cítíš už nějaké pohyby či bublinky jak říkají holky? Já nic, tak snad je vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
7.7.15 19:32

@Bokotka presne, lenost je svine :D
momentalne jsem u tchyne a uz ted se desim toho jak to bude s hlidanim, protoze kamaradce (ma 4 mesicniho kluka) zacala rikat at uz mu dava stavu z mrkve, prikrmy atd. ja z toho mam hruzu, protoze jestli mu ve 3 mesicich narve mrkev, tak me asi trefi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
7.7.15 19:38

Holky tak to me mrzi co tady tak čtu…Ja mam nahore 7kg, sama vidim jak se mi postava změnila, muj mi rika macíku, ale hlídá me at porad a řádně jim! Dle nej si ma ženská tehu užít, vždyť to prej pak zas dam dolu, takze jedinej kdo ma depky su ja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
7.7.15 19:44

@andilek2766 ja mam depky z toho, ze mi prijde, ze pribiram malo…co jsem koukala na tabulku (samozrejme beru s rezervou) tak bych idealne mela mit 5, ale do normy se zatim vejdu, tak uvidime jak to bude dal…jen aby se melo dobre mimi a nebyl to chcipacek :D
 http://www.jaknamiminka.cz/…tvi-a91.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
7.7.15 19:55

Ahoj holky, nevím co na to říct, ale když můj mi někdy řekne něco takového tak se na něj usmeju a řeknu ať si najde hubenější holku a mě nechá být když se mu nelíbí. pak se otocim na pate a ignorují ho. máte vidět jak vzdycky přijde s tím já to tak nemyslel, krásná jsi :lol: jinak teď mě podporuje, já se vždy ráno vztekam že nemám co nasebe, že všeho mi trčí břicho a on mi vždy řekne že mi to sluší a ať bricho neschovavam :oops: jinak dříve jsem mívala taky vysportovanou postavu, ale nějak se strstila :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
7.7.15 20:02

@venmar to ja jsem ted mojemu rikala(na úkor me zvětšující se zadnice)- a to jako chces, aby malej bydlel v garsonce, kdyz Ty si hovis v baraku? Kdyz Ty dum, tak malej haciendu!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
7.7.15 20:54

@Martina 8 ano pláč je můj kámoš, vždycky přijde omluví se, pusinku dá :mrgreen: @Nikki5 jinak pokud máte i sexuální život ok, tak mu řekni ať na tebe neleze že nejsi ani tlustá ani matrace :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
7.7.15 20:56

@wewa tak to je hodne dobry :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
7.7.15 21:03

A je fakt že já už jsem jedno dítko porodila, holky nevěřte tomu že zhubnete kojením, ne každé je přáno kojit a zhubnout tím. S Vojtou jsem nabrala z 54kg na 74kg a v porodce nechala jen 7 kg a na mojí váhu jsem se nevrátila…ale…,ikdybych se vrátila tak jen svou prací tudíž pro sebe :mrgreen: přikládám foto z 18tt a dám i čerstvou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
7.7.15 22:56

@wewa super :palec:. No já už se vidím jak budu cvičit v posilovně s mojí leností :lol:, ale třeba překvapím.
Jinak u nás už ani pláč moc nepomáhá, už dávno přišel na to, že se umím rozplakat na povel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.15 06:53

@snowhite31 já uz pohyby cítím docela dlouho, spíš mě znervózňovalo, když se doteď nijak neměnila jejich intenzita, nebo že jsem je třeba pár dní necítila, ale to je prý všecko normální. Včera jsem byla na kontrole a viděla jsem, jak se tam malá čile mrská, tak jsem zas klidnější :) jinak většinou mi to přijde jako takové převalování a hnízdění :lol: myslím, že už jsem měla i pár kopanečků, to ki zas připadalo, jak když Ti samovolně cukne sval. Určitě už se toho taky brzo dočkáš :) aspoň Ti třeba zase přijdou pozděj ty bolestivý kopance, těch se trochy bojím popravdě :)

Holky tak já jsem to naštěstí se svojím přítelem absolutně vyhrála, nikdy jsem od něj neslyšela, že bych byla tlustá. Naopak mi pořád říká, že jsem krásná a že se mu moc líbím i za těhotna. Už jsem sice taky přibrala 7kg (20+4tt) ale zas se mi to proti začátku hodně zpomalilo, za poslední měsíc necelé kilo nahoře. Takže už se přibíráním ani sama tolik nestresuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
8.7.15 07:35

@wewa Pláč je i můj kámoš :-) Můj je strašný rapl, já normálně taky rychle vybuchnu, ale teď co jsem zjistila že se rozbrečím v podstatě na požádání a funguje to líp než křik, tak to využívám ;-) nikdy jsem nehrála na city, ale teď si říkám že na to mám nárok ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
8.7.15 16:27

Ahoj holky, tak jsem dnes byla na velkém UZ, vše v pořádku a čekáme chlapečka. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
8.7.15 17:30

@Nikki5 To by mne teda dostal, kdyby mi můj sdělil, že jsem tlustá. A co čeká? že těhotná bude mít břicho jak modelka? 8o Měl by se vzpamatovat. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
8.7.15 17:37

@Lucík 88 gratuluju, precejen bude mozna vic kluku nez holek :)
@loves asi jo, jsem mu rikala at si najde modelku, ale prej uz je pozde…zbyvaji jeste necele 4 mesice, pak uz si snad nebude tolik stezovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí