Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@andilek2766 ježiš Luci to si ani neměla říkat, mají novou kolekci…!!no nevím jestli odolám
. My se pojedem ještě mrknout do primarku, nevíte jaké to je tam s dětským?
@Bokotka píše:
@andilek2766 ježiš Luci to si ani neměla říkat, mají novou kolekci…!!no nevím jestli odolám. My se pojedem ještě mrknout do primarku, nevíte jaké to je tam s dětským?
A kam? ja tam byla minuly vikend, veci hezke, za par susni-koupila jsem jen pyzamka(podle me dite prvni mesice skoro nic jineho nepotrebuje-Emicka vubec nenosila doma bodycka, pyzamka jsou nejlepsi se zapinanim vepredu-pohodlne pro mimco i maminku, nemusi se nic tahat pres hlavicku
)na doma fakt nejpohodlnejsi, k to u pak veci fesacke na paradu na ven, navstevy a tak.pak jsem koupila deku krasnou, na kluky teda meli i stylovy bekovky, vesticky, dziny s ksandama a tak… Na holcicky naji krasny veci, kupovala jsem neteri-bude ji rok a pak jsem kupovala veci pro Emicku.ja mam nejradsi Next, H&M, Lindex jen pro mimca, na vetsi deti je to pro nasi malou vetsinou siroky, da se taky pekne koupit v Tescu-napodobuji hodne Next…
@andilek2766 píše:
Holky tak jsem se teď dívala na dětskej NEXT a už se těším, až dostanu proplacenou nevybranou dovolenou… To budou nákupní orgie!!!
Taky jsem to zkoukla, a krásné věci. Ty já se těším až budu moct nakupovat ty hezké barvičky a ne ty neutrální
už aby to bylo. Pak si sednu na ten a nechám tam strašně moc peněz, protože se mi všechno moc líbí
![]()
@Teladradora do Vídně, tak to je super zpráva
mám v plánu tam koupit právě ty overalky a dál se uvidí.
Ahoj holky,
tak se hlásím po dnešní kontrole u doktorky, tak rozšířím řady holčiček, dr. ať hledala jak hledala, pindíka nenašla:), tak budeme mít druhou princeznu, k naší 4leté Adélce tedy přibude Eliška nenajdeme-li ještě jiné hezké jméno (líbí se mi i Amálka, ale dvě děti od A, to už by asi bylo moc):-)))
No manžel se sice syna nedočká, ale po telefonu nezněl ani moc zklamaně, hold u nás doma to bude babinec, ve spoustě věcí to bude jednodušší, jelikož už všechno máme nemusíme nic dokupovat, ale přeci jen…taky jsem si toho kloučka přála…pro změnu:)))
![]()
Jo a jinak u mě vše v pořádku, sice nižší tlak a trocha bílkoviny v moči, ale prý na to stačí hlídat pitný režim. Odjezd na dovolenou k moři schválen, jen jsem dostala pokyny na cestu - časté zastávky po cestě, chodit, hodně pít (jedeme autem 12 hodin) a koupání jen v moři, v bazénu ne a samozřejmě nelézt moc na sluníčko, takže zítra můžeme vyrazit už se tak těším
![]()
@Janousova gratuluji k holčičce
. Stejné pohlaví je praktičtější a holčičky budou parťačky. Jinak Amálka je krásné jméno
, myslím, že stejné iniciály vůbec nevadí. My máme s bratrem taky stejné. Elišek se mi zdá teď nějak moc
.
Jinak nám pak můžeš poradit, jak na holčičku ![]()
@Janousova gratulace! Prosim te ty mas zákaz koupání v bazénu? ![]()
Ja teda nikdy na koupaky v ČR nechodila mívala jsem záněty, ale na dovci vzdy a vse bylo ok ![]()
@andilek2766 nojo, tak mi to říkala sestřička i doktorka, v moři koupání neomezeně, jedině to může prospět a léčit, ale bazén nedoporučuje, maximálně svlažit nohy, trpím na různé ty kvasinky apod. tak aby se mi to nerozjelo..
Tak máme holčičku potvrzenou, kontrola dopadla výborně. Malá má 300g
7.7. jdeme na srdíčko, ale doktor se dneska podrobně díval, a říkal, že je na 98% v pořádku ![]()
Tak já se hlásím taky David zůstal Davidem, opet jsem to sama poznala
jsme v pořádku jen mám pilulky na ty moje těžké nohy, mám nahoře první 2kilča a vše ostatní ok, jen mi ještě napsala do průkazky u výšky fundu ne F/P ale 1/P? a tady fotky z 12tt a teď 22tt
měl ruce přez obličej a zíval a mnul oči jak ho probudila ![]()
@Janousova gratulka k holčině
máme to jako vy, druhé dítě stejného pohlaví
ušetřím statisíce ![]()
@wewa Tak gratuluji, že se ti to potvrdilo, no nevím jestli ušetříme statisíce ale něco snad jo:) jsem ráda, že těch asi 15 pytlů s oblečením po malé využijeme:-)) já myslím, že to máš napsané dobře já mám P/2 (takže 2 prsty pod pupkem a ty máš 1prst nad pupkem, jestli to chápu dobře,) ale my jsme mladší, takže to by sedělo.