TP Listopad 2015, štíři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
304
25.6.15 07:52

@andilek2766 ježiš Luci to si ani neměla říkat, mají novou kolekci…!!no nevím jestli odolám :(. My se pojedem ještě mrknout do primarku, nevíte jaké to je tam s dětským?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
25.6.15 08:24

@andilek2766 jejda tam jsou krásné věci :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
25.6.15 08:35
@Bokotka píše:
@andilek2766 ježiš Luci to si ani neměla říkat, mají novou kolekci…!!no nevím jestli odolám :(. My se pojedem ještě mrknout do primarku, nevíte jaké to je tam s dětským?

A kam? ja tam byla minuly vikend, veci hezke, za par susni-koupila jsem jen pyzamka(podle me dite prvni mesice skoro nic jineho nepotrebuje-Emicka vubec nenosila doma bodycka, pyzamka jsou nejlepsi se zapinanim vepredu-pohodlne pro mimco i maminku, nemusi se nic tahat pres hlavicku ;) )na doma fakt nejpohodlnejsi, k to u pak veci fesacke na paradu na ven, navstevy a tak.pak jsem koupila deku krasnou, na kluky teda meli i stylovy bekovky, vesticky, dziny s ksandama a tak… Na holcicky naji krasny veci, kupovala jsem neteri-bude ji rok a pak jsem kupovala veci pro Emicku.ja mam nejradsi Next, H&M, Lindex jen pro mimca, na vetsi deti je to pro nasi malou vetsinou siroky, da se taky pekne koupit v Tescu-napodobuji hodne Next…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
25.6.15 08:37

Kocky, musim do prace, tak hezky den vsem pupickum :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
25.6.15 08:40
@andilek2766 píše:
Holky tak jsem se teď dívala na dětskej NEXT a už se těším, až dostanu proplacenou nevybranou dovolenou… To budou nákupní orgie!!!

Taky jsem to zkoukla, a krásné věci. Ty já se těším až budu moct nakupovat ty hezké barvičky a ne ty neutrální :dance: :dance: už aby to bylo. Pak si sednu na ten a nechám tam strašně moc peněz, protože se mi všechno moc líbí :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
25.6.15 09:01

@Teladradora do Vídně, tak to je super zpráva :) mám v plánu tam koupit právě ty overalky a dál se uvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
25.6.15 10:58

Ahoj holky,

tak se hlásím po dnešní kontrole u doktorky, tak rozšířím řady holčiček, dr. ať hledala jak hledala, pindíka nenašla:), tak budeme mít druhou princeznu, k naší 4leté Adélce tedy přibude Eliška nenajdeme-li ještě jiné hezké jméno (líbí se mi i Amálka, ale dvě děti od A, to už by asi bylo moc):-)))
No manžel se sice syna nedočká, ale po telefonu nezněl ani moc zklamaně, hold u nás doma to bude babinec, ve spoustě věcí to bude jednodušší, jelikož už všechno máme nemusíme nic dokupovat, ale přeci jen…taky jsem si toho kloučka přála…pro změnu:))) :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
25.6.15 10:59

Jo a jinak u mě vše v pořádku, sice nižší tlak a trocha bílkoviny v moči, ale prý na to stačí hlídat pitný režim. Odjezd na dovolenou k moři schválen, jen jsem dostala pokyny na cestu - časté zastávky po cestě, chodit, hodně pít (jedeme autem 12 hodin) a koupání jen v moři, v bazénu ne a samozřejmě nelézt moc na sluníčko, takže zítra můžeme vyrazit už se tak těším :) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
25.6.15 11:06

@Janousova gratuluji k holčičce :hug:. Stejné pohlaví je praktičtější a holčičky budou parťačky. Jinak Amálka je krásné jméno :palec:, myslím, že stejné iniciály vůbec nevadí. My máme s bratrem taky stejné. Elišek se mi zdá teď nějak moc :nevim:.
Jinak nám pak můžeš poradit, jak na holčičku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
25.6.15 11:15

@Janousova gratulace! Prosim te ty mas zákaz koupání v bazénu? 8o
Ja teda nikdy na koupaky v ČR nechodila mívala jsem záněty, ale na dovci vzdy a vse bylo ok :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
25.6.15 11:31

@andilek2766 nojo, tak mi to říkala sestřička i doktorka, v moři koupání neomezeně, jedině to může prospět a léčit, ale bazén nedoporučuje, maximálně svlažit nohy, trpím na různé ty kvasinky apod. tak aby se mi to nerozjelo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
25.6.15 12:57

Tak máme holčičku potvrzenou, kontrola dopadla výborně. Malá má 300g :) 7.7. jdeme na srdíčko, ale doktor se dneska podrobně díval, a říkal, že je na 98% v pořádku :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
25.6.15 14:54

Tak já se hlásím taky David zůstal Davidem, opet jsem to sama poznala :mrgreen: jsme v pořádku jen mám pilulky na ty moje těžké nohy, mám nahoře první 2kilča a vše ostatní ok, jen mi ještě napsala do průkazky u výšky fundu ne F/P ale 1/P? a tady fotky z 12tt a teď 22tt :) měl ruce přez obličej a zíval a mnul oči jak ho probudila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
25.6.15 14:56

@Janousova gratulka k holčině ;) máme to jako vy, druhé dítě stejného pohlaví :mrgreen: ušetřím statisíce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
25.6.15 15:02

@wewa Tak gratuluji, že se ti to potvrdilo, no nevím jestli ušetříme statisíce ale něco snad jo:) jsem ráda, že těch asi 15 pytlů s oblečením po malé využijeme:-)) já myslím, že to máš napsané dobře já mám P/2 (takže 2 prsty pod pupkem a ty máš 1prst nad pupkem, jestli to chápu dobře,) ale my jsme mladší, takže to by sedělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí