Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já si teda na svého doktora taky nestěžuju. Sice už je to trochu starší pán, ale jinak dobrý. Utz mi dělá při každé prohlídce a nikdy si neřekl ani o korunu. Sestřička je taky fajn. Přijdu k sestřičce, tam se zvážím a změří mi tlak a pak jdu do ordinace. Povídáme o tom, jestli mě něco bolí nebo trápí, pak utz, kde mi vše ukáže a pak ještě chvíli mluvíme, třeba o mých dotazech a tak.. a že já se pořád ptám ![]()
@loves tak to je mazec, to bych se asi nedoplatila
. Já platím jen ten poplatek, jinak za celý těhu krom fotek nic.
@foxxy ja si taky rikam ze neni blba a nejsem prvni tehu co k ni chodi. takze vi co dela.jeb jsem se tesila. Na druhy screening jdu az kolem 20.7takze si jeste pockam ![]()
@andilek2766 já doufám že mi to pomůže, protože někdy je to úplně mazec bolest. taková beznaděj když si nemůžeš stoupnout z gauče
se tomu zatím směju ale až budu mít banděro tak mi to směšné už určitě nepřijde
![]()
@Teladradora .. gratuluju k chlapeckovi
. Ja bych jmeno po chlapovi brala, ale on zas v zadnem pripade nechce. Pravda je, ze bych po me jmeno taky nedala.
@andilek2766 .. kamoska zas neni moc nadsena z bufa, ze je tezky, velky, a ja nevim co jeste. Holt co clovek, to nazor. Kazdopadne je krasny ![]()
Já už se dnes rozhodla pro kočárek je to tenhle, přečetla jsem x konverzací o tomto kočárku a snad bude dobrý http://www.detske-kocarky.cz/…5-darky.html
@andilek2766 jo je
ale už jsem definitivně rozhodlá. Můj chlap chce 3kolku kvůli tomu, že se s tím bude jezdit líp v terénu. chápeš
![]()
Ahoj holky, pár dní jsem tu taky nebyla a teď ani nestíhám dočítat
ta tabulka je šikovný nápad, jestli ještě není úplně pozdě na dopsání, tak já mám TP 21.11., takže jsem teď v 19tt. Děkuju
a u nás to vypadá taky na holčičku, tak snad opravdu posílím zdejší menšinu
jinak kočárek zatím nijak neřešíme, v srpnu se budeme brát, takže se na to vrhneme až pak bude klid
kamarádka mi teda hodně doporučovala značku Patron, tak po ní možná zkusím kouknout.. Já bych teda hlavně ráda něco bytelného, s velkou korbou a terénním podvozkem, abysme mojli chodit i do lesa a tak ![]()
@andilek2766 barvu zatím ne, tu až potom. jsem zvědavá kolikrát s tím kočárkem do toho terénu pojede ON ![]()
Ahoj holky, tak moje doktorka taky nedělá utz při každý kontrole, zeptá sde co a jak, jak mi je atd, pak se podívá na čípek, pohmatá břicho, poslechne srdíčko a dobrý. ted jdu v pátek na konrolu tak se jí musím říct jako kdy mě udělá už ten velký utz, pač minule mě neobjednala, a zkusím se jí zeptat jestli by si nenašla minutku na utz, podívat se na pohlaví ![]()
Holky ja byla prave na screeningu, no horor nejvetsi. Prisla jsem na radu a orcek pry neslusnej, protoze panu dr. ukazoval prdelku
poslal me chodit a podruhy se zase otocil nez to pan dr. stihnul no tak jsem zase chodila a konecne se umoudril, takze vsechno v pohode. Byli jsme tak 2 a pul hodiny a z toho jsem 2 chodila a to uz jsem brecela uplne
bude palicak po tatovi ![]()
@Bokotka Čau Mii, tak na úterý jsi objednaná s náma na 17:00 ![]()