TP Listopad 2015, štíři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
528
23.6.15 10:27

Já si teda na svého doktora taky nestěžuju. Sice už je to trochu starší pán, ale jinak dobrý. Utz mi dělá při každé prohlídce a nikdy si neřekl ani o korunu. Sestřička je taky fajn. Přijdu k sestřičce, tam se zvážím a změří mi tlak a pak jdu do ordinace. Povídáme o tom, jestli mě něco bolí nebo trápí, pak utz, kde mi vše ukáže a pak ještě chvíli mluvíme, třeba o mých dotazech a tak.. a že já se pořád ptám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
23.6.15 10:27

@loves tak to je mazec, to bych se asi nedoplatila :lol:. Já platím jen ten poplatek, jinak za celý těhu krom fotek nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
23.6.15 10:53

@foxxy ja si taky rikam ze neni blba a nejsem prvni tehu co k ni chodi. takze vi co dela.jeb jsem se tesila. Na druhy screening jdu az kolem 20.7takze si jeste pockam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
23.6.15 10:58

@andilek2766 já doufám že mi to pomůže, protože někdy je to úplně mazec bolest. taková beznaděj když si nemůžeš stoupnout z gauče :P se tomu zatím směju ale až budu mít banděro tak mi to směšné už určitě nepřijde :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2350
23.6.15 13:08

@Teladradora .. gratuluju k chlapeckovi :kytka:. Ja bych jmeno po chlapovi brala, ale on zas v zadnem pripade nechce. Pravda je, ze bych po me jmeno taky nedala.
@andilek2766 .. kamoska zas neni moc nadsena z bufa, ze je tezky, velky, a ja nevim co jeste. Holt co clovek, to nazor. Kazdopadne je krasny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
23.6.15 13:26

Já už se dnes rozhodla pro kočárek je to tenhle, přečetla jsem x konverzací o tomto kočárku a snad bude dobrý http://www.detske-kocarky.cz/…5-darky.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
23.6.15 13:33

@venmar počkej ale to je zas jinej než ten 1. peg, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
23.6.15 13:35

@andilek2766 jo je :mrgreen: :mrgreen: ale už jsem definitivně rozhodlá. Můj chlap chce 3kolku kvůli tomu, že se s tím bude jezdit líp v terénu. chápeš :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
23.6.15 13:36

@venmar tak to je jasné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
23.6.15 13:36

@venmar a barvu asi ještě teda neřešíš co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.15 13:37

Ahoj holky, pár dní jsem tu taky nebyla a teď ani nestíhám dočítat :lol: ta tabulka je šikovný nápad, jestli ještě není úplně pozdě na dopsání, tak já mám TP 21.11., takže jsem teď v 19tt. Děkuju :oops: a u nás to vypadá taky na holčičku, tak snad opravdu posílím zdejší menšinu :lol: jinak kočárek zatím nijak neřešíme, v srpnu se budeme brát, takže se na to vrhneme až pak bude klid :) kamarádka mi teda hodně doporučovala značku Patron, tak po ní možná zkusím kouknout.. Já bych teda hlavně ráda něco bytelného, s velkou korbou a terénním podvozkem, abysme mojli chodit i do lesa a tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
23.6.15 13:39

@andilek2766 barvu zatím ne, tu až potom. jsem zvědavá kolikrát s tím kočárkem do toho terénu pojede ON :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
23.6.15 13:51

Ahoj holky, tak moje doktorka taky nedělá utz při každý kontrole, zeptá sde co a jak, jak mi je atd, pak se podívá na čípek, pohmatá břicho, poslechne srdíčko a dobrý. ted jdu v pátek na konrolu tak se jí musím říct jako kdy mě udělá už ten velký utz, pač minule mě neobjednala, a zkusím se jí zeptat jestli by si nenašla minutku na utz, podívat se na pohlaví :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
23.6.15 14:14

Holky ja byla prave na screeningu, no horor nejvetsi. Prisla jsem na radu a orcek pry neslusnej, protoze panu dr. ukazoval prdelku :mrgreen: poslal me chodit a podruhy se zase otocil nez to pan dr. stihnul no tak jsem zase chodila a konecne se umoudril, takze vsechno v pohode. Byli jsme tak 2 a pul hodiny a z toho jsem 2 chodila a to uz jsem brecela uplne :D bude palicak po tatovi :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
23.6.15 20:52

@Bokotka Čau Mii, tak na úterý jsi objednaná s náma na 17:00 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí