Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@wewa Já ti zapomněla poslat údaje
Kdyžtak mne připiš, esli to jde a esli nee, kašli na to:) Já mám termín uplně stejně jak @venmar a @Ivca99 ![]()
@venmar Eště sem našla toto:) http://www.baby-shop.cz/…nt-a-znacky/
Píšou, že to je 400m prodejna, tak tam asi taky bude pěkný výběr:)
@loves kámoška si tam kupovala kočár a říkala, že tam mají od každé značky jeden na výstavce a potom podle katalogu si můžeš vybrat barvu a jiný typ atd.. a oni ti ho objednají, takže nemusíš potom nic řešit. Jen si ho tam vyzvedneš. Což se mi zdá být v pohodě. A druhá kámoška si brala právě z té kvítkové kočárek. Ale od ní nemám ještě žádné info
![]()
@loves píše:
@venmar Eště sem našla toto:) http://www.baby-shop.cz/…nt-a-znacky/
Píšou, že to je 400m prodejna, tak tam asi taky bude pěkný výběr:)
to taky vypadá zajimavě
![]()
@loves určitě připíšu, jen co budu moct na pc
holky a pořadí jak je vidět je podle TP ať nemusíme dlouho hledat ![]()
@wewa
me prosim taky pripis, mam termin dle ms 3.12. a dle uz 29.11. Tak nevim, ktery tam holky davate?
Holky, dnes jsem tedy byla u dr. na odberech na screening v 2. trimestru, tak jsem se na to vyptala. Je to take biochemicky screening, moje dr. dela integrovany spolecne s vysledky z utz ve 12.tt a biochem screeningem z 1. trimestru. Vysledky z te prvni casti v 1. trim jsem mela negativni. Tak snad to bude v poradku i tentokrat!
Jinak mi delala rychly utz na poslech srdicka, to jsem ani necekala. Tak jsem ji poprosila, at se koukne mezi nozky a bude to kluk ![]()
@foxxy nekecej!!! Tak gratulace!!! My taky budeme mít chlapečka! Máš jméno? Co sisi přála víc?
@andilek2766 me to bylo jedno. Manzel chtel vic kluka, tak se mu to povedlo. Bude to Tonik, po tatinkovi
. Manzel je totiz v rodine uz asi 5. v rade, tak jsem nemohla prerusit tradici. Ja jinak pro ta jmena po rodicich moc nejsem, jsou to pak zmatky s postou apod. Ale tady to neslo jinak ![]()
@andilek2766 a jak se bude jmenovat vas? Asi jsi to uz psala, ale nevim, jak tu rychle neco najit. Jsem tu zacatecnik ![]()
@foxxy gratuluji k chlapečkovi
. Vypadá to tady na převahu chlapečků ![]()