TP Listopad 2015, štíři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
644
21.6.15 21:12

@venmar neboj, urcite si tech kopancu jeste uzijeme, az nam to mile nebude. Mne rekla dr., ze mam placentu vepredu, tak to bude asi i tim. Jinak mi tak tento tyden zacalo rust bricho, predtim jako bych ani nebyla tehotna. Cetla jsem nekde drive, ze taky nemad zadne potize, tak snad nam to dlouho vydrzi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
21.6.15 21:14

@foxxy Ahoj, já mám taky termín porodu 29.11 :-) Jinak s tou krví, mě brala sestra u doktora krev někdy na začátku, tak v 8tt, na určení krevní skupiny, HIV a ostatní nemoci. Pak mi brali krev na 1.screeningu, tam jsem měla výsledky ten den odpoledne, šla jsem si pro ně sama, jinak by to poslali doktorovi. Vysvětlili mi, co které číslo znamená a dostala jsem 2 papíry. Jeden jsem si nechala a jeden dala doktorovi. A teď mi asi budou brát krev až na 2.screeningu 16.7, o tom, že by mi ještě něco bral doktor, nic nevím.

Holky včera jsem pomáhala organizovat dětský den, byla jsem u jednoho úkolu, co děti plnily a prcek mi celé odpoledne lozil v břichu a lechtal mě :-) Asi chtěl taky soutěžit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
21.6.15 21:14

@foxxy počkej jak to teď půjde rychle s tím růstem, že Veny??? Já do 14tt nic a najednou BUMM!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
21.6.15 21:18

@foxxy jojo presne jak pise @andilek2766 jsem si pripadala ze nic a najednou takove bandero :lol: ktere uz ani schovat nejde :mrgreen: a krom toho bricha tak nevim ze jsem tehotna. doufam ze to tak dlouho vydrzi :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
21.6.15 21:18

@andilek2766 tak díky za poučení, alespoň budu příště vědět :) jinak mě to bříško podle metru vyrostlo o 4cm a teď se to tak už měsíc drží, docela mě mrzí, že to dál neroste, protože mám pocit, že mě stejně neberou jako těhotnou (alespoň lidi co mě neznají) v dnešní době je většina populace tak tlustá, že vypadá jak já a stejně těhotní nejsou, obzvlášť chlapi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
21.6.15 21:20

@Nikki5 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak to ještě abych se měřila, tak to by mě trklo!!! Já měla v pase přesně 62cm a teď mi přijde tak 70!!!
No hlavně jsem ještě na jedné diskusi a tam jsem jednoznačně vítěz ve váhovém příbytku za období do 20tt - +5kg :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
21.6.15 21:22

@andilek2766 Luci klííííd, já jsem včera vlezla na váhu a zděsila se, jsem v 18tt a mám nahoře 4kg, takže do 20tt tě jasně doženu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
21.6.15 21:23

@andilek2766 já nemám váhovej přírůstek ani gram :mrgreen:, zhubla jsem na začátku 2kg a pak ještě půl a teď se budu vážit po měsíci tak jsem zvědavá…já se měřím, protože nepoznám jestli to bříško roste nebo ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
21.6.15 21:24

@Ivca99 Děkuju Ivi… Jsi držák :lol: :lol: :hug: :hug:
No jsem zvědavá ve středu na kontrole :roll: :roll: :roll: zatím jsem na 55kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
21.6.15 21:26

@Nikki5 na mne prave asi taky moc neni videt, ze jde o tehotenske bricho :P. I lidi, co to vedi, mi rikaji, ze to neni videt, ale ja teda brisko vidim jasne, obzvlast vecer. Ale je fakt, ze se zatim vejdu do sveho normalniho obleceni, jrn kdyz dlouho sedim si rozepinam horni knoflik kalhot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
21.6.15 21:27

Ja se radsi ani nevazim :mrgreen: ale v utery na kontrole me to nemine :P tak jsem zvedava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
21.6.15 21:28

@andilek2766 Stejně s tou váhou teď nic moc dělat nejde :-) Moje váha teda váží malinko jinak než ta u doktora, na které mě váží a tu váhu u něj mi píše do průkazky, ale i tak. Děsím se, co tam na mě vykoukne na další kontrole. Ta je až 1.7

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
21.6.15 21:29

@venmar no jsem zvědavá co mi povykládáš, kolik měříte a tak a doufám, že dostaneš fotooooo! Už se těším ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
21.6.15 21:30

@foxxy nějak se uklidnit musíme viď? :D já taky pořád říkám jakoby pro svůj klid, že rostu, ale vím, že realita není taková. Něco málo sice opravdu mám, ale nějak se stydlínek schovává

Příspěvek upraven 21.06.15 v 21:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
21.6.15 21:30

Jinak jsem ted asi v pulce 17tt a pribrala jsem necela 2 kila… ale zrovna dnes mi rikala tchyne o holce, co je stejne tehotna jako ja a pribrala uz 15 kg, takze Andilek a Ivca muzete byt uplne v klidu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí