Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kviiitko Nene v 10tt mi delal ultrazvuk muj doktor naposled.Pak jsem byla ve 13tt na screeningu.Na ten chodim do nemocnice, ne ke svemu doktorovi. A naposled jsem prdolku videla v 15tt, to jsem musela do nemocnice kvuli krvaceni. Zitra zacinam 18tt
a ted me tu prdola zase lechta v brise ![]()
@Kviiitko .. urcite da. Nejaka dobra duse tabulku zpracuje, vlozi a bude se pamatovat stranka, kdy treba kazde pondeli se aktualizuje. Napsala-li jsem to pochopitelne
@venmar .. me taky Dr. po screeningu utz nedelal, rikal, ze by nebyl videt zadny rozdil, ze pockame, az trochu povyroste.
@Ivca99 .. jak v Čechach bude prset a na Morave si pujdete na zmrzku. Prd, budto vsude, nebo nikde. U nas na zapade Čech je okolo 15 stupnu, obloha zatazena, ale na dest to nevypada.
@kichi na vysočině se začíná vyjasňovat, což je zázrak po 10ti letech hnusného počasí ![]()
Děvčata tabulku nevím já jí můžu třeba udělat ale pište mi do SZ termín porodu ať to nemusím hledat
loupnu jí sem v pondělí ok? Do neděle poprosím termíny a bude tam teda termín a probíhající týden těhu?
@Ivca99 To ti vážně nedělá UTZ? no, to by mne teda pěkně štval
Můj dělá UTZ pokaždé, i když třeba krátce. Byla jsem teď ve středu, mrknul, že bije srdíčko, změřil, zda roste tak, jak má a to bylo vše. Ale i tak jsem za to ráda…
@Ivca99 když začínáš 18 týden tak to já zdřejmě taky že?? já v těch týdnech mám hokej jak prase
![]()
@kichi Neboj, nám dnes na Moravě taky prší. Nám se s holkama jezdá o příští týden, protože chceme jít naše zlínská skupinka na procházku a cíl máme zmrzlinu ![]()
@loves Nedělá, taky mě to štve. Vždycky si jen vylezu na křeslo, když to napíšu tak blbě, tak do mě strčí prsty, prohmatá břicho, řekne, že rosteme a že je vše v pořádku a za 2 minuty jsem i venku z ordinace.
Kámoška k němu taky chodila celé těhotenství a říkala, že jí taky dělal ultrazvuk jen v tom 10tt a pak až někdy v 7.měsíci.
@Ivca99 No, tak to by mne pěkně štval. To tě nezkontroluje, ani když ví, žes měla problém? Nechápu… Ale někteří doktoři to tak dělají no… ![]()
@Ivca99 No to je dost blbé teda. Já doufám že mi doktorka udělá UZ. Jinak budu asi naštvaná. A zkoušela jsi se ho zeptat proč ti ho neudělá??
@loves Ne, ani potom krvácení mi ultrazvuk nedělal… Štve mě to, ale zas na druhou stranu, je to doktor, který každé pondělí na gynekologii v Baťovce operuje a hodně se ve Zlínské porodnici pohybuje, tak si říkám, že ví, co dělá. ![]()
@venmar Tak správně máš za celé těhotenství nárok na tři ultrazvuky, které platí pojišťovna. To co vám dělá doktor navíc, je jen jeho dobrá vůle a ty už od pojišťovny placené nemá. Tak bych řekla, že asi proto.
@Ivca99 Tak to určitě… není blbý. ale je to zvláštní… já ti řeknu příští týden jestli moje doktorka dělá nebo taky nedělá ultrazvuk. Pokaždé co jsem tam byla tak mi ho dělala jen minule nedělala ale to jsem byl týden po screeningu, tak možná proto
![]()