TP Listopad 2015, štíři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34
19.6.15 07:37

@venmar ahoj,tak to je super a držím palce. Já to měla taky tak, ze začátku mi bylo trochu špatně ale bez zvracení a od 9 tt vše v pohodě a žádné příznaky. Teď jsem to zase až s rostoucím briskem a prvními pohyby zaznamenala ze tam prdelka je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
19.6.15 07:41

@Theresa00 ty už mimčo cítíš??? Já už bych ho chtěla taky cítit. Ale zatím ještě ani bouličky se mi nedělají. Nevím proč :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
19.6.15 08:55

Dobré ránko:) Tak včera mimčo poprvní opravdu kopkalo:) Bylo to hezké:) A je mi jasné, že ho zas nemusím pár dnů cítit, ale i tak, mám radost:)
@venmar Já bouličky ani bublinky taky necítím. myslím, že ten pocit je hodně individuální u každého to rozhodně nemusí být jako nějaké bublinky. Včera to opravdu bylo jak slabounké kopnutí. Hlavně to záleží na víc věcech, klidně můžeš mít placentu nějak tak, že ho tolik necítíš. ;) Hlavně se říká, že prvorodičky ho cítí až od 20tého týdne, takže je ještě spousta času:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
19.6.15 09:46

@loves ahoj,no vim ze se to rika, ale tak v tom pripade vy jste vyjimky :mrgreen: kdyz uz ho citite :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
19.6.15 10:36

A holky na příští týden to na procházku moc nevypadá. Má pršet :cert: :cert: to je na prd co??? :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
19.6.15 10:39

@venmar celej tejden? To mi neříkej!!! To je depress weather :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.6.15 10:39

@venmar tak to jsme na tom stejně - taky si teď chvílema říkám, jestli tam prcka vůbec mám :) já vím, měla bych být vděčná za bezproblémové těhotenství, ale stejně :) myslím, že nějaké pohyby už jsem sice cítila, ale už je to pár dní a od té doby zas nic.. Těšila jsem se hrozně na kontrolu, tam jsem byla v úterý, jenže doktor to vzal tak hopem, že jsem si to vůbec „neužila“, jenom jsem aspoň zahlídla srdíčko, jak buší. Tak mi nezbyde, než být ráda, že je všechno v pořádku a čekat :) 1.7. jdu na screening, tak tam se snad zas na prďolku pořádně vynadívám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
19.6.15 10:41

@venmar Ale né, divej. Středa i čtvrtek vypadají celkem nadějně na procházku :)

http://pocasi.seznam.cz/zlin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
19.6.15 10:44

@venmar A s těma pohybyma to taky u mě není žádná sláva, neboj. Už asi 3 dny nic a předtím jen takové šimrání uvnitř břicha. Ale to příjd. Ještě budem nadávat, jak moc prcci kopou a jak to bolí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
19.6.15 10:54

@MichaelaLiliana já když byla minule na kontrole, tak mi Dr. nedělala ani ultrazvuk, ale bylo to týden po screeningu, tak si říkám že to bylo kvůli tomu. Te´d mi ho snad už udělá, jsem zvědavá jak jsme povyrostli a hlavně mi třeba jestli je to kluk nebo holka. Už bych chtěla začít nakupovat nějaké ty oblečky, ale zatím nekupuju nic protože ty neutrální barvy se mi vůbec nelíbí. Taky si říkám, že bych měla být ráda za klidné zatím těhotenství - ono to ještě klidně může všechno přijít :think: ale doufám, že nepříjde a bude tak klidné až do konce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
19.6.15 10:57

@Ivca99 oni si to počasí hlásí jak chcou. Já ráno v radiu slyšela že má být deštivo celý příští týden. Tak nevím :think: uvidíme a necháme se překvapit :roll: já bych chtěla cítit pohyb jen z důvodu abych věděla že tam prcek je :P příští týden jdu na kontrolu, tak už ty pohyby tak moc chcít nebudu protože budu vědět že je vše O. K :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
19.6.15 11:02

Holky, vím na 99%, že se dneska ani nevyplatí jít ven. Každý rok tento den totiž prší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
19.6.15 11:03

@venmar To bude pršet v Čechách na Moravě bude hezky, protože to počasí ví, že chceme na procházku a na zmrzku :)
Já jdu na kontrolu až 1.7. Ale můj doktor ultrazvuky nedělá. Naposled mi dělal ultrazvuk asi v 10 týdnu. Od té doby ne. Viděla jsem prcka naposled v té nemocnici na pohotovosti. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
19.6.15 11:55

Ahoj holky, netusite, zda se sem da vlozit nejaka tabulka s terminy porodu? Jsme od sebe az mesic, coz je v pripade ne/kopani miminka dost a potom se tu plasime… Jen napad;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
19.6.15 12:03

Vcera jsem mela krasny den, genetika je v poradku a holcicka potvrzena :srdce: tak verim, ze bude vse ok!

@Ivca99 v 10tt ti dela screening? V kolikatem jsi?

Ja jdu na utz v utery pred odletem, abych mela jistotu, potom za 3 tydny a kousek na srdicko, za dalsi 3 na 3D, potom uz asi bude konec neb je mimi velike a je videt prd;) se synem jsem z mnoha duvodu nakonec byla na utz 13× a rozhodne ho to nepoznamenalo, max. v dobrem:)

A s tim kopanim si nedelejte vrasky, zalezi na tom kolikate tehu to je, kolik tuku mate na brise, kde je placenta a jak je otocene… Me obcas kopne tak, ze se hybe, ale nekdy x dni nic. Ted jsem 18 tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí