Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@andilek2766 děkuji, nene dneska jsem si fotku nebrala, ale pindík šel krásně vidět ![]()
@wewa děkuji
, zatím to tady vypadá na převahu chlapečků. Ale už se na něj strašně těším, snad to bude maminčin mazílek.
Děkuji všem za podporu ![]()
Bolest je to prý z toho jak se děloha roztahuje a pustí mě ve čtvrtek nebo pátek, takže tu moc dlouho nepobudu naštěstí. Asi jsem divná, ale už mě začíná to těhotenství štvát. Vždycky jsem si představovala jak bude super být těhotná a jak si to užiju a teď? Nemůžu se dočkat až bude venku a další těhotenství si pořádně rozmyslím ![]()
Drží mě nad vodou jen ta naděje, že je ta bolest k něčemu dobrá a nakonec budu šťastná, že jsem si tím prošla. Na druhou stranu mě děsí vědomí, že bude hůř ![]()
@Nikki5 hůř bude
ale ještě jsem v těch 3letech co mám syna nenašla chvíli kdy bych litovala a teď si užívám dloubanečky od Davídka
ano myšlenka na porod zatím není v mém mozku povolena
ale to voňavé miminečko bože já se tak těším ![]()
@wewa já se taky hrozně těším a chce se mi až skoro brečet, když občas zaslechnu tady v nemocnici křik novorozence. Ale zase ono to uteče a ani nebudem vědět jak
a najednou budou velký a budou nám říkat „trapná matko“ ![]()
@Nikki5 to je Vojto to je přece včela, jee já vím
sem to jenom spletl
![]()
@wewa no já jsem nedávno před barákem sledovala jednoho kluka (asi 4 roky), který něco hodil na zem a táta ho viděl a zeptal se ho proč s tím hází, no a odpověď byla „já jsem s tím nehodil, mě to spadlo“ ![]()
@Nikki5 joo jsou to drahoušci
ale ten náš je takovej tulísek že kolikrát lituju že už je večer a musí spát
no teď v břiše se mele mladší a jako teď poslední týden končí kolikrát až kolem 1-2ráno, takže taky paráda ![]()
@wewa tak to já v pohodě usnu a necítím ho v noci. Jinak taky trošku už pozoruju jeho denní režim, ale přesně na hodiny to vychytaný ještě nemám
ze začátku se projevoval víc, pak asi týden skoro vůbec a teď zase začíná, takže je to i těžký něco vypozorovat, ale na druhou stanu - jen ať je v klidu, abych po porodu měla i já relativně klid
nemusí být uječenej jako tatínek ![]()
Tak já nevím dnes jsem 20+3 a na 2.velký ultrazvuk do gennetu jsem objednaná až na 30.6 to budu 22+2 není to pozdě? Chodí se mezi 20-22 týdnem
nechci bejt ale hysterka ![]()
@wewa No nevím, já jdu 25.6. do Brna na Veveří a to budu 20+5.
@wewa Já myslim, že je to ok, třeba u apolináře tento ultrazvuk dělají v rozmezí 20-24 týdne, já se tam zrovna dneska objednávala, ale kupodivu ještě měli místo takže jdu v 22. týdnu