Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ivca99 já bojovala za Dejvíčka fakt od začátku, však víš, takže pro mě to bude takové malé osobní vítězství
![]()
Holky můj by chtěl taky Davídka
To se museli domluvit, to není možné ![]()
Ty jo, těch Davidů ale bude. Brácha má teď čtyřtýdenního prcka a taky David
. U nás je to stejné jako asi všude. Chlap chce jméno po sobě, takže Radek, přes to vlak nejede
. A holku taky vybral on. Teď jsem mu navrhla alternativu a prý se rozmyslí. Jsem zvědavá, jestli budu moct vybrat alespoň něco ![]()
@wewa Tak za poslední hodinu jsem malou cítila už 2×
jen tak zlehka, ale na 100% to byla ona.:-) ![]()
Ty nohy mi sice otékají, ale ne nějak extrémně, i když třeba do balerínek mám pak problém se vlézt.
Ahoj holky, tak me dneska tak bolelo bricho, ze jsem skoncila v nemocnici
dostala jsem kapacku s horcikem a udelaji nejaky testy, ale pry to je asi jen roztahovani delohy, ted ve 20. tt se pry komuluje nejvic plodovky a dite rychle roste, tak uvidime. Vsem preji zdave tehulkovani ![]()
@Nikki5 jé tak ať je všechno v pořádku
@Martina 8 no vidíš
teď je pro ně přesně ten správný čas kdy se mají začít projevovat no
Tak mi toho Davida víme fakt od začátku protože to bylo jméno na kterém jsme se shodli, pro holku jsme neměli a taky jí nečekáme
Dobrý je že nebudeme rodit všechny v jedné porodnici
to by sestrám z Davídků asi hráblo ![]()
@Nikki5 drží palce ať je vše ok, já začínám 20tt v sobotu taky
Dekuju moc holky ![]()
@andilek2766 Tak hodne stesti, snad te to nebude bolet jak me, i kdyz me to bolelo jen pri chuzi, coz mi prijde divny
To u nás to bylo naopak, pro holčičku jsme vybrali hned - Karolína, ale pro kluka pořád nemůžeme vybrat.
@Nikki5 Mě podobné bolesti k doktorce dohnali minulý měsíc a taky to bolelo hlavně při chůzi nebo když jsem stála. Ale v nemocnici jsem naštěstí nebyla, jen jsem doma polehávala. Držím pěsti ať všechno dobře dopadne a jste oba v pořádku.
@Nikki5 Pro takové bolesti jsem dostala neschopenku, takže teď jsem už skoro dva týdny doma a cítím se mnohem líp. Odpočívám, když potřebuju a celkově si to náramně užívám ![]()
Jinak mi Davídka nebudeme mít, jednoho prcka už s tímhle jménem v rodině máme
Pohlaví zatím nevíme, snad se dovíme ve čtvrtek na kontrole, jestli se prcek otočí a nebude na nás zas vystrkovat prdýlku
Pro holku jsme měli jasno, to by byla Adélka a pro kluka jsme se zatím shodli na Honzíkovi ![]()
Teda holky ale těch Adélek bude taky mraky
jistě že jde o krásná jména a jen se usmívám nad tím jak každý rok jsou jména jinde
každopádně doufám že ta jména našim prdelkám přinesou štastný život
ten malej ďábel se mrská jak kapřík
jak večer zalehnu k televizi snaží se mi asi zevnitř napínat kůži abych nepopraskala ![]()
@wewa Tak o Adélce už máme jasno pár let
U nás jich tolik není.. tady je to samá Sofie, Isabela, Ema a Eliška a takhle pořád dokola ![]()
@VickyV jo dívčí jméno mám taky vybrané léta ovšem příroda mi dceru nechce dát
no nic, jdu chystat pozvánky na narozeniny a vypít kefírek ![]()
@Nikki5 Preju at je brzo dobre!!
Tak ja naopak mela kluka a holcicku vubec… Manzel ani ja jsme nemeli, ze deti musi byt po nas. Ja to mela s mamkoua nesnasela jsem to mala a velka, stara…ale chapu, ze spousta chlapu to tak „musi“ mit;)
Nase slecna se od patku neozvala, tak jsem trochu nevrla, zda je ok
ale asi proste spi ![]()