TP Listopad 2015, štíři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2767
15.6.15 11:46

@Ivca99 já bojovala za Dejvíčka fakt od začátku, však víš, takže pro mě to bude takové malé osobní vítězství :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
15.6.15 12:18

I můj chlap chce Davida :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
15.6.15 12:54

Holky můj by chtěl taky Davídka :-D To se museli domluvit, to není možné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
15.6.15 13:27

Ty jo, těch Davidů ale bude. Brácha má teď čtyřtýdenního prcka a taky David :lol:. U nás je to stejné jako asi všude. Chlap chce jméno po sobě, takže Radek, přes to vlak nejede :zed:. A holku taky vybral on. Teď jsem mu navrhla alternativu a prý se rozmyslí. Jsem zvědavá, jestli budu moct vybrat alespoň něco :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
15.6.15 13:42

@wewa Tak za poslední hodinu jsem malou cítila už 2× :-) jen tak zlehka, ale na 100% to byla ona.:-) :srdce:
Ty nohy mi sice otékají, ale ne nějak extrémně, i když třeba do balerínek mám pak problém se vlézt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
15.6.15 14:58

Ahoj holky, tak me dneska tak bolelo bricho, ze jsem skoncila v nemocnici :( dostala jsem kapacku s horcikem a udelaji nejaky testy, ale pry to je asi jen roztahovani delohy, ted ve 20. tt se pry komuluje nejvic plodovky a dite rychle roste, tak uvidime. Vsem preji zdave tehulkovani :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
15.6.15 15:56

@Nikki5 jé tak ať je všechno v pořádku :kytka: @Martina 8 no vidíš :) teď je pro ně přesně ten správný čas kdy se mají začít projevovat no :srdce: Tak mi toho Davida víme fakt od začátku protože to bylo jméno na kterém jsme se shodli, pro holku jsme neměli a taky jí nečekáme :D Dobrý je že nebudeme rodit všechny v jedné porodnici :D to by sestrám z Davídků asi hráblo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
15.6.15 17:37

@Nikki5 drží palce ať je vše ok, já začínám 20tt v sobotu taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
15.6.15 17:40

Dekuju moc holky :hug:
@andilek2766 Tak hodne stesti, snad te to nebude bolet jak me, i kdyz me to bolelo jen pri chuzi, coz mi prijde divny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
15.6.15 19:04

To u nás to bylo naopak, pro holčičku jsme vybrali hned - Karolína, ale pro kluka pořád nemůžeme vybrat.
@Nikki5 Mě podobné bolesti k doktorce dohnali minulý měsíc a taky to bolelo hlavně při chůzi nebo když jsem stála. Ale v nemocnici jsem naštěstí nebyla, jen jsem doma polehávala. Držím pěsti ať všechno dobře dopadne a jste oba v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
15.6.15 19:19

@Nikki5 Pro takové bolesti jsem dostala neschopenku, takže teď jsem už skoro dva týdny doma a cítím se mnohem líp. Odpočívám, když potřebuju a celkově si to náramně užívám :lol:

Jinak mi Davídka nebudeme mít, jednoho prcka už s tímhle jménem v rodině máme ;) Pohlaví zatím nevíme, snad se dovíme ve čtvrtek na kontrole, jestli se prcek otočí a nebude na nás zas vystrkovat prdýlku :mrgreen: Pro holku jsme měli jasno, to by byla Adélka a pro kluka jsme se zatím shodli na Honzíkovi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
15.6.15 21:01

Teda holky ale těch Adélek bude taky mraky :mrgreen: jistě že jde o krásná jména a jen se usmívám nad tím jak každý rok jsou jména jinde :lol: každopádně doufám že ta jména našim prdelkám přinesou štastný život :kytka: ten malej ďábel se mrská jak kapřík :mrgreen: jak večer zalehnu k televizi snaží se mi asi zevnitř napínat kůži abych nepopraskala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
15.6.15 21:13

@wewa Tak o Adélce už máme jasno pár let ;) U nás jich tolik není.. tady je to samá Sofie, Isabela, Ema a Eliška a takhle pořád dokola :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
15.6.15 21:45

@VickyV jo dívčí jméno mám taky vybrané léta ovšem příroda mi dceru nechce dát ;) no nic, jdu chystat pozvánky na narozeniny a vypít kefírek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
15.6.15 23:11

@Nikki5 Preju at je brzo dobre!!

Tak ja naopak mela kluka a holcicku vubec… Manzel ani ja jsme nemeli, ze deti musi byt po nas. Ja to mela s mamkoua nesnasela jsem to mala a velka, stara…ale chapu, ze spousta chlapu to tak „musi“ mit;)

Nase slecna se od patku neozvala, tak jsem trochu nevrla, zda je ok :think: ale asi proste spi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí