TP Listopad 2015, štíři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1411
10.6.15 13:03

@loves a vy uz mate potvrzeneho chlapečka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
10.6.15 13:15

@Ivca99 Nee, já myslím, že to bude holka:) Ale je to jen pocit, na screeningu tvrdili 60/40 kluk, ale já jim nevěřím :D Kdyby to byl kluk, bude to Michael, u holky jsem se ještě nerozhodla:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
10.6.15 13:53

My pokud budeme mít chlapečka, tak přítel by chtěl taky Davídka :-) ale já bych chtěla Sebíka :mrgreen: :mrgreen: ale stejně zatím nám bylo řečeno že to bude holčička, takže to vypadá na Rozárku :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
10.6.15 14:10

Holky děkuju za příspěvky ohledně toho výtoku, asi to fakt bude souviset s tím práškem co si zavádím, no dnes poslední a pak už to snad bude lepší. co se týče pohybů tak už je cítím tak 14 dní v leže na zádech a včera poprvé když jsem stála, v podbřišku takové zahrabání :D a dnes jsem 18+3.ale druhorodička tak asi tím. mě ještě doktorka neobjednala na utz a to jsem byla v pátek v poradně, jsem se divila, tak doufám že příště, jinak se jí připomenu :mrgreen:, no ale 3.7.jedu do Hradce na utz srdíčka prcka, pač dcera měla šelest když se narodila tak chce mít doktorka jistotu jestli jí bude mít i prcek nebo ne.tak zkusím doktora poprosit jestli by se nepodíval i mezi nožičky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
11.6.15 07:37

Tady jsem našla něco o té mátě, jak jsme se včera bavily. A je pravda že na každých stránkách píšou něco jiného :-)

https://www.emimino.cz/…tehotenstvi/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
11.6.15 09:00

Ahoj holky, tak už konečně cítím jak tam sebou mimináč šije :) první pohyby asi 18+1tt, včera večer 18+6tt jsem už cítila ťukání dost, ale vše jen když v klidu ležím nebo sedím. O jménech mi ani nemluvte, vůbec nevíme ani klučičí ani holčičí, protože se s manželem nemůžeme dohodnout - Davida chtěl manžel taky, tak uvidíme. U holek je to naprostá katastrofa, protože nás nic nenapadá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
11.6.15 09:04

@Danical No tak to už bych teda příští týden mohla taky cítit nějaké to „čutání“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
11.6.15 09:11

@andilek2766 čekám první mimčo, tak jsem taky pořád čekala, kdy ucítím něco jiného než kručení v břiše. Trochu mi to připomíná, jako by mi pod kůží v břiše vibroval mobil :-D ale včera už jsem jasně cítila jako by bublinka praskla o stěnu břicha :lol: uvidíš, každá kamarádka cítila něco jinýho, pořád mi tvrdili nějaký motýlky, ale nic takového jsem necítila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
11.6.15 09:13

@Danical no já mám taky premiéru tak uvidím :mrgreen: a vy jste si nenechali říct co to bude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
11.6.15 09:21

@andilek2766 nene, doktor nám to chtěl říci už ve 13tt a já ho zarazila. Chtěla bych překvapení, ale taky nevím jestli to vydržím :lol: O prázdninách jsem se objednala do Gennetu na 3D a bojím se, že tam to uvidím aniž bych chtěla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
11.6.15 09:22

@Danical :lol: :lol: Tak to já bych to nevydržela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
11.6.15 09:28

@andilek2766 Já jsem taky zvědavá, nemysli :lol: Manželova strana chce holčičku-mají samé kluky. Moje rodina kluka-máme samé holky. A mně je to úplně jedno budu ráda za kluka i za holku, tak je chci nechat taky v nejistotě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
11.6.15 18:17

TP 25.11.

Ahoj holky, cekame taky listipadove mimi, tak budu rada, kdyz nas k sobe priberete:) Ted jsem 17 tyden a vypada to, ze cekame holcicku! Citim se fajn, nevolnosti jsem nemela, tak si to uzivam:) dnes jsem koukala po kocarku a jsem dost rozpacita. Uz vite v cem bydete prcky vozit?

Fajn den vsem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
12.6.15 07:51

@Kviiitko ahoj, já jsem 15 týden, taky asi čekáme holčičku i když mi paní doktorka žekla že je to 50 na 50, takže zatím vlastně nic nevím :D Já taky neměla žádné problémy od začátku. ani špatně mi nebylo, že jsem těhotná jsem zjistila až když jsem nedostala menstruaci. Jo a ještě prsa mě dost bolely a sem tam ještě bolí :mrgreen: :mrgreen: Po kočárku jsem se už taky dívala, ale vůbec ještě nevím jaký. :cert: :cert: stále si říkám, že je dost času. A odkud jsi???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
12.6.15 08:54

@venmar jsem z Prahy:) Jinak stejny pribeh, nemit od 8 tydne brisko a citliva prsa, nevim nic:) S kocarkem cas je, ale…pokud by si clovek navymyslel neco co neni skladem, tak 2-3 mesice, v lete se nikdo nepredre, kdyby se mimi narodilo driv, tak zase toho casu tolik neni. Mam zatim 3 znacky, kouknu jeste po jinych, ale Malvik ma vyber veliky, Kasparek taky, zkusim AAA a uvidim. Me se nelibi barvy, cerna, seda, dneda…nechci ruzovou, ale neco veseleho!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí