Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ivca99 Nee, já myslím, že to bude holka:) Ale je to jen pocit, na screeningu tvrdili 60/40 kluk, ale já jim nevěřím
Kdyby to byl kluk, bude to Michael, u holky jsem se ještě nerozhodla:)
My pokud budeme mít chlapečka, tak přítel by chtěl taky Davídka
ale já bych chtěla Sebíka
ale stejně zatím nám bylo řečeno že to bude holčička, takže to vypadá na Rozárku
![]()
Holky děkuju za příspěvky ohledně toho výtoku, asi to fakt bude souviset s tím práškem co si zavádím, no dnes poslední a pak už to snad bude lepší. co se týče pohybů tak už je cítím tak 14 dní v leže na zádech a včera poprvé když jsem stála, v podbřišku takové zahrabání
a dnes jsem 18+3.ale druhorodička tak asi tím. mě ještě doktorka neobjednala na utz a to jsem byla v pátek v poradně, jsem se divila, tak doufám že příště, jinak se jí připomenu
, no ale 3.7.jedu do Hradce na utz srdíčka prcka, pač dcera měla šelest když se narodila tak chce mít doktorka jistotu jestli jí bude mít i prcek nebo ne.tak zkusím doktora poprosit jestli by se nepodíval i mezi nožičky ![]()
Tady jsem našla něco o té mátě, jak jsme se včera bavily. A je pravda že na každých stránkách píšou něco jiného ![]()
Ahoj holky, tak už konečně cítím jak tam sebou mimináč šije
první pohyby asi 18+1tt, včera večer 18+6tt jsem už cítila ťukání dost, ale vše jen když v klidu ležím nebo sedím. O jménech mi ani nemluvte, vůbec nevíme ani klučičí ani holčičí, protože se s manželem nemůžeme dohodnout - Davida chtěl manžel taky, tak uvidíme. U holek je to naprostá katastrofa, protože nás nic nenapadá ![]()
@Danical No tak to už bych teda příští týden mohla taky cítit nějaké to „čutání“ ![]()
@andilek2766 čekám první mimčo, tak jsem taky pořád čekala, kdy ucítím něco jiného než kručení v břiše. Trochu mi to připomíná, jako by mi pod kůží v břiše vibroval mobil
ale včera už jsem jasně cítila jako by bublinka praskla o stěnu břicha
uvidíš, každá kamarádka cítila něco jinýho, pořád mi tvrdili nějaký motýlky, ale nic takového jsem necítila
@Danical no já mám taky premiéru tak uvidím
a vy jste si nenechali říct co to bude?
@andilek2766 nene, doktor nám to chtěl říci už ve 13tt a já ho zarazila. Chtěla bych překvapení, ale taky nevím jestli to vydržím
O prázdninách jsem se objednala do Gennetu na 3D a bojím se, že tam to uvidím aniž bych chtěla ![]()
@andilek2766 Já jsem taky zvědavá, nemysli
Manželova strana chce holčičku-mají samé kluky. Moje rodina kluka-máme samé holky. A mně je to úplně jedno budu ráda za kluka i za holku, tak je chci nechat taky v nejistotě
Ahoj holky, cekame taky listipadove mimi, tak budu rada, kdyz nas k sobe priberete:) Ted jsem 17 tyden a vypada to, ze cekame holcicku! Citim se fajn, nevolnosti jsem nemela, tak si to uzivam:) dnes jsem koukala po kocarku a jsem dost rozpacita. Uz vite v cem bydete prcky vozit?
Fajn den vsem!
@Kviiitko ahoj, já jsem 15 týden, taky asi čekáme holčičku i když mi paní doktorka žekla že je to 50 na 50, takže zatím vlastně nic nevím
Já taky neměla žádné problémy od začátku. ani špatně mi nebylo, že jsem těhotná jsem zjistila až když jsem nedostala menstruaci. Jo a ještě prsa mě dost bolely a sem tam ještě bolí
Po kočárku jsem se už taky dívala, ale vůbec ještě nevím jaký.
stále si říkám, že je dost času. A odkud jsi???
@venmar jsem z Prahy:) Jinak stejny pribeh, nemit od 8 tydne brisko a citliva prsa, nevim nic:) S kocarkem cas je, ale…pokud by si clovek navymyslel neco co neni skladem, tak 2-3 mesice, v lete se nikdo nepredre, kdyby se mimi narodilo driv, tak zase toho casu tolik neni. Mam zatim 3 znacky, kouknu jeste po jinych, ale Malvik ma vyber veliky, Kasparek taky, zkusim AAA a uvidim. Me se nelibi barvy, cerna, seda, dneda…nechci ruzovou, ale neco veseleho!