Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Mona111111 @andilek2766 ahoj, já čumím na ty vaše fotky z ultrazvuku a nevím asi jsem blbá, ale vůbec v těch fotkách nic nevidím
![]()
A pohyby tak na ty si ještě počkám když jsem teprve 15tt ani bouli jsem ještě necítila… ale břicho to mám to je jediné, z čeho poznám že čekám mimi ![]()
@Teladradora dekuji, taky jsem na nej cekala dyl, zacalo rust teprve pred tydnem ![]()
@venmar Venys to je focené zespod od zadečku a mezi nožkama jsou pytlíky. Já mám u toho pytlíka šipku a u @Mona11111 to jde vidět úplně nádherně
@andilek2766 píše:
@Mona111111 zlobřík je vymodlený! 1,5roku to trvaloale naštěstí už je v bříšku
Ty jsi přesně kolik? já 17+4, ale to asi vidíš na metříku.
No já bych chtěla Davida (po mojem - ne proto, že se mi líbí, když se děti jmenují po rodičích, ale prostě se mi líbí David a chceme mezinárodní jména), můj to ale zavrhl, tak ten chce Nikolase. Doufám, že ho zlomím, jak malého uvidí poprvé! To je jediná příležitost, že vyměkne, jinak to bude Niki
A co Ty?
Já jsem dnes 18+2 a snažili jsme se 9 měsíců, bylo to strašný, tolik testů co jsem otestovala a kolikrát jsem byla strašně zklamaná, no hrůza, a když se to konečně povedlo, tak jsem z toho byla tak v šoku, ale strašně štastná, ikdyž mi blesklo hlavou, jestli to vše zvládnem, a hlavně první myšlenka byla: co porod?!
přežiju?:D ale strašně se už těšíme, máme i video z UTZ na NT a teď půjdu ještě na genetický UTZ ale jinak je chlapeček uplně v pořádku, ale už jen kvůli tomu dvd si zaplatim ten geneticky UTZ.. ![]()
Jinak, já jsem si strašně už odmala přála holčičku Natálku.. tak třeba příště, ikdyž přítel říká, že chce jenom jedno dítě, ale třeba za pár let
uvidíme…
Jinak máme Tomáška, zezačátku jsme chtěli Taylora, ale pak jsme si řekli, že to je moc extrémní, Nikolase jsme taky chtěli, chtěli jsme i Samuela anebo Dominika, mě se hrozně líbí i Tadeáš, ale nejspíš to bude Tomášek ![]()
@Mona111111 Tak to já si porod zatím nepřipouštím. No mě už nasadili hormony, prej jak dostanu MS, tak nasadit, no a hele ona už nepřišla! Miláček prostě nechtěl aby maminka ládovala nějaký prášky
Je hrozné že člověk si vůbec nepřipouští, že by to nemělo nějak jít protože je mladej a mu se to přece nemůže stát! Ale ta dnešní doba je fakt masakr ![]()
My měli holčičku vymyšlenou hned, měla to být Vivienne. Dominik je krásné jméno.
Jéé, krásné fotečky! ![]()
Taky už bychom si přáli znát pohlaví, ale ten náš lumpík na nás zatím pokaždé vystrčil prdýlku a zkřížil nožky
Takže bude asi překvápko. No, ale nám je jedno, co to bude.
Jména už máme asi vymyšlené, jestli nás ještě něco nenapadne, tak kluk by byl Honzík a holka Adélka
Na kontrolu jdeme za týden, tak uvidíme, jestli se na nás otočí a taky se dozvíme výsledky krve na vrozené vady… jsem trochu nervozní, ale bude to dobré, určitě ![]()
U těch pohybů si nejsem moc jistá, ale občas pocítím takové jakoby šťouchnutí nebo tak něco ![]()
Ahojky holky, tak ja pohyby taky jeste necitim.Ale tak jsem dnes 15+4tt, tak se neni cemu divit. Brisko uz mam taky
Nam rekli zatim na 70% kluk, takze se rozhodujeme mezi Radeckem po tatovi a Davidkem…A kdyby to nahodou byla holcicka, tak to zatim vypada na Amalku ![]()
@andilek2766 píše:
@Mona111111 Tak to já si porod zatím nepřipouštím. No mě už nasadili hormony, prej jak dostanu MS, tak nasadit, no a hele ona už nepřišla! Miláček prostě nechtěl aby maminka ládovala nějaký práškyJe hrozné že člověk si vůbec nepřipouští, že by to nemělo nějak jít protože je mladej a mu se to přece nemůže stát! Ale ta dnešní doba je fakt masakr
My měli holčičku vymyšlenou hned, měla to být Vivienne. Dominik je krásné jméno.
To jo, máš pravdu, já už se i kolikrát bála, že to nepůjde přirozenou cestou a přítel si kolikrát dělal srandu, že určitě beru prášky.. ![]()
Pak jsme na to přestali tak nějak horečně myslet, stěhovali jsme se, pak jsme si sehnali práci na horách a pak se znovu stěhovali, tak mezi tím někdy se to konečně zadařilo, a já si myslela, že mám zas jen delší MS, protože jsem ji měla strašně rozházenou…
A kolik ti je, jestli se můžu zeptat?:)
@Mona111111 já to měla poslední 3 měsíce opravdu pravidelné jinak 35, 40, 45 dní atd
Mě je 27
@andilek2766 píše:
@Mona111111 já to měla poslední 3 měsíce opravdu pravidelné jinak 35, 40, 45 dní atdMě je píše: Více
Já to měla po 17, pak asi 35 a pak právě až 40, a pak jsem už měla přes 35 když jsem to počítala a tak jsem si říkala aha tak asi to ještě teprv dostanu a když ne, tak jsem si udělala test a vyšli 2 // ![]()
Haha asi bude Davidů jak naseto
mi to máme na 100% kluk a na 100% David
já chtěla Adama ale protože prvního kluka jsem vybrala já tak teď to je tatínkova starost takže prej jedině Dave
![]()
@andilek2766 Gratuluju k negativnímu výsledku:) A můj se taky jmenuje David:) je to krásné jméno, třeba se ti podaří ho prosadit ![]()
@loves muj se jmenuje Radek a on chce strasne Radecka, ale ja nemam rada jmena po rodicich.Asi to mam i trochu nemoc z povolani, protoze jsem pred otehotnenim pracovala na poste a nesnasela jsem resit stale dokola, jestli je dopis pro mladsiho nebo starsiho, kdyz se syn i otec jmenovali stejne
Takze bych chtela Davču. No jeste uvidime, co vyhraje ![]()
@Ivca99 No, já přesně z toho důvodu nechci dávat David, protože moje sestra se jmenuje stejně jako moje mamka a je to poměrně naprd, když jim pak přišel dopis ![]()