TP Listopad 2015, štíři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
296
10.6.15 09:10

@Mona111111 @andilek2766 ahoj, já čumím na ty vaše fotky z ultrazvuku a nevím asi jsem blbá, ale vůbec v těch fotkách nic nevidím :mrgreen: :mrgreen:

A pohyby tak na ty si ještě počkám když jsem teprve 15tt ani bouli jsem ještě necítila… ale břicho to mám to je jediné, z čeho poznám že čekám mimi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
10.6.15 09:12

@Teladradora dekuji, taky jsem na nej cekala dyl, zacalo rust teprve pred tydnem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
10.6.15 09:13

@venmar Venys to je focené zespod od zadečku a mezi nožkama jsou pytlíky. Já mám u toho pytlíka šipku a u @Mona11111 to jde vidět úplně nádherně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
10.6.15 09:28
@andilek2766 píše:
@Mona111111 zlobřík je vymodlený! 1,5roku to trvalo :( ale naštěstí už je v bříšku :lol: Ty jsi přesně kolik? já 17+4, ale to asi vidíš na metříku. :mrgreen: No já bych chtěla Davida (po mojem - ne proto, že se mi líbí, když se děti jmenují po rodičích, ale prostě se mi líbí David a chceme mezinárodní jména), můj to ale zavrhl, tak ten chce Nikolase. Doufám, že ho zlomím, jak malého uvidí poprvé! To je jediná příležitost, že vyměkne, jinak to bude Niki :lol: A co Ty?

Já jsem dnes 18+2 a snažili jsme se 9 měsíců, bylo to strašný, tolik testů co jsem otestovala a kolikrát jsem byla strašně zklamaná, no hrůza, a když se to konečně povedlo, tak jsem z toho byla tak v šoku, ale strašně štastná, ikdyž mi blesklo hlavou, jestli to vše zvládnem, a hlavně první myšlenka byla: co porod?! :D přežiju?:D ale strašně se už těšíme, máme i video z UTZ na NT a teď půjdu ještě na genetický UTZ ale jinak je chlapeček uplně v pořádku, ale už jen kvůli tomu dvd si zaplatim ten geneticky UTZ.. :)
Jinak, já jsem si strašně už odmala přála holčičku Natálku.. tak třeba příště, ikdyž přítel říká, že chce jenom jedno dítě, ale třeba za pár let :) uvidíme…
Jinak máme Tomáška, zezačátku jsme chtěli Taylora, ale pak jsme si řekli, že to je moc extrémní, Nikolase jsme taky chtěli, chtěli jsme i Samuela anebo Dominika, mě se hrozně líbí i Tadeáš, ale nejspíš to bude Tomášek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
10.6.15 09:37

@Mona111111 Tak to já si porod zatím nepřipouštím. No mě už nasadili hormony, prej jak dostanu MS, tak nasadit, no a hele ona už nepřišla! Miláček prostě nechtěl aby maminka ládovala nějaký prášky :mrgreen: Je hrozné že člověk si vůbec nepřipouští, že by to nemělo nějak jít protože je mladej a mu se to přece nemůže stát! Ale ta dnešní doba je fakt masakr :(
My měli holčičku vymyšlenou hned, měla to být Vivienne. Dominik je krásné jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
10.6.15 09:48

Jéé, krásné fotečky! :potlesk:
Taky už bychom si přáli znát pohlaví, ale ten náš lumpík na nás zatím pokaždé vystrčil prdýlku a zkřížil nožky :mrgreen: Takže bude asi překvápko. No, ale nám je jedno, co to bude. :) Jména už máme asi vymyšlené, jestli nás ještě něco nenapadne, tak kluk by byl Honzík a holka Adélka :) Na kontrolu jdeme za týden, tak uvidíme, jestli se na nás otočí a taky se dozvíme výsledky krve na vrozené vady… jsem trochu nervozní, ale bude to dobré, určitě :)
U těch pohybů si nejsem moc jistá, ale občas pocítím takové jakoby šťouchnutí nebo tak něco :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
10.6.15 10:36

Ahojky holky, tak ja pohyby taky jeste necitim.Ale tak jsem dnes 15+4tt, tak se neni cemu divit. Brisko uz mam taky :-) Nam rekli zatim na 70% kluk, takze se rozhodujeme mezi Radeckem po tatovi a Davidkem…A kdyby to nahodou byla holcicka, tak to zatim vypada na Amalku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
10.6.15 10:54
@andilek2766 píše:
@Mona111111 Tak to já si porod zatím nepřipouštím. No mě už nasadili hormony, prej jak dostanu MS, tak nasadit, no a hele ona už nepřišla! Miláček prostě nechtěl aby maminka ládovala nějaký prášky :mrgreen: Je hrozné že člověk si vůbec nepřipouští, že by to nemělo nějak jít protože je mladej a mu se to přece nemůže stát! Ale ta dnešní doba je fakt masakr :(
My měli holčičku vymyšlenou hned, měla to být Vivienne. Dominik je krásné jméno.

To jo, máš pravdu, já už se i kolikrát bála, že to nepůjde přirozenou cestou a přítel si kolikrát dělal srandu, že určitě beru prášky.. :palec:
Pak jsme na to přestali tak nějak horečně myslet, stěhovali jsme se, pak jsme si sehnali práci na horách a pak se znovu stěhovali, tak mezi tím někdy se to konečně zadařilo, a já si myslela, že mám zas jen delší MS, protože jsem ji měla strašně rozházenou…
A kolik ti je, jestli se můžu zeptat?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
10.6.15 10:56

@Mona111111 já to měla poslední 3 měsíce opravdu pravidelné jinak 35, 40, 45 dní atd :? Mě je 27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
10.6.15 11:03
@andilek2766 píše:
@Mona111111 já to měla poslední 3 měsíce opravdu pravidelné jinak 35, 40, 45 dní atd :? Mě je píše: Více

Já to měla po 17, pak asi 35 a pak právě až 40, a pak jsem už měla přes 35 když jsem to počítala a tak jsem si říkala aha tak asi to ještě teprv dostanu a když ne, tak jsem si udělala test a vyšli 2 // :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
10.6.15 11:46

Haha asi bude Davidů jak naseto :mrgreen: mi to máme na 100% kluk a na 100% David :D já chtěla Adama ale protože prvního kluka jsem vybrala já tak teď to je tatínkova starost takže prej jedině Dave :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
10.6.15 11:48

@andilek2766 tak to je dobře že si můžeš oddechnout ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
10.6.15 12:27

@andilek2766 Gratuluju k negativnímu výsledku:) A můj se taky jmenuje David:) je to krásné jméno, třeba se ti podaří ho prosadit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
10.6.15 12:44

@loves muj se jmenuje Radek a on chce strasne Radecka, ale ja nemam rada jmena po rodicich.Asi to mam i trochu nemoc z povolani, protoze jsem pred otehotnenim pracovala na poste a nesnasela jsem resit stale dokola, jestli je dopis pro mladsiho nebo starsiho, kdyz se syn i otec jmenovali stejne :D Takze bych chtela Davču. No jeste uvidime, co vyhraje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
10.6.15 13:00

@Ivca99 No, já přesně z toho důvodu nechci dávat David, protože moje sestra se jmenuje stejně jako moje mamka a je to poměrně naprd, když jim pak přišel dopis :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí