Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky ![]()
Už znáte pohlaví miminka?:) My čekáme chlapečka, dozvěděli jsme se to už ve 13 týdnu, teď jsem v 18.týdnu, očekávám nějaký pohyby, ale pořád asi zatím nic, anebo si to neuvědomuju… ![]()
@Mona111111 ahojky tak to jsme na tom uplne stejne!
ve 13tt na 70% chlapeček, min. tyden na kontrole na 90%potvrzeno. Nyni jsem 18tt a pohyby taky nic přitom je malej údajně hyperaktivni
mas fotku z UZ? Chtela bych to porovnat jestli jde pindik videt ![]()
U prvorodicek se vsude uvadi, ze vetsinou 20. tt a nejpozdeji 22., co jsem tak slysela, tak i dost zalezi na umisteni placeny, pokud je na predni strane, tak se to miminku hur „prokopava“, ja citim pohyby od 19. tt a ted zacinam 20.
@andilek2766
Mám a je to dost jasně vidět, já jsem se ho ptala, jestli už ví co to je, tak se podíval a ani mi to říkat nemusel ![]()
@Mona111111 jo tak to je jasnej pytlik
ja nemam tak ukazkovou, ale u pindi je šipka ![]()
@andilek2766 píše:
@Mona111111 jo tak to je jasnej pytlik![]()
![]()
ja nemam tak ukazkovou, ale u pindi je šipka
Jojo vidim
takže taky kluk, a jaký jméno?:)
A snažili jste se, anebo to přišlo samo?
@Mona111111 zlobřík je vymodlený! 1,5roku to trvalo
ale naštěstí už je v bříšku
Ty jsi přesně kolik? já 17+4, ale to asi vidíš na metříku.
No já bych chtěla Davida (po mojem - ne proto, že se mi líbí, když se děti jmenují po rodičích, ale prostě se mi líbí David a chceme mezinárodní jména), můj to ale zavrhl, tak ten chce Nikolase. Doufám, že ho zlomím, jak malého uvidí poprvé! To je jediná příležitost, že vyměkne, jinak to bude Niki
A co Ty?
Ahoj holky, tak ja byla vcera na gynde, ale dr. nechtela na urcite rict pohlavi, bylo to spatne pry videt
,ale ve 13.t. t.rikali, ze asi kluk, tak uz bych to moooc chtela vedet
.pohyby taky jeste necitim, jsem 18.t. t.,snad uz brzy. melir bych taky uz potrebovala, vypadam jak strasak
.musim se objednat. a bricho mam velikeeee
, vcera jsem si ho poprve vyfotila, budu jako vorvan
.hezky den, holjy a pupicci
,vezu malou do skolky a pak jdu do prace
![]()
Fotky z utz mate krasnyyy, kluci jak buci
!David je krasny jmeno, ale Niki taky ![]()
@Teladradora no doufám, že se nám to nezmění, my jsme trošku víc inklinovali k chlapečkovi 24. je další kontrola a 30.6. velkej UZ
Holky byli jste v tom 16 tt na triplech?
@andilek2766 já už 19+3 a navíc druhé dítě
dočkej času, s prvním váha 54kg, placenta na přední stěně takže pohyby později.
@wewa no já začínala s váhou 50 nyní +5kg
Dr mi říkal, že mám počítat okolo 20tt takže čekám
ale po ránu ty boule jsou neskutečné ![]()
Jinak včera večer, když jsme leželi u TV, tak pokaždé když jsem vstala tak mě začalo tak divně tlačit v podbříšku, úplně, jak kdybych při skrčení břicha malýho utlačovala ![]()
Ja na tripplech vubec nebyla
,dr.ani nic nerikala, tak snad jsem neco nepromeskala
-ale mne uz je 36
,tak jsem byla a jeste pujdu na genetiku, tak to je misto toho mozna
?holky, vy jste hubenourky, zavidiiim
.ja mam startovaci vahu 61kg, ale merim jen 167cm…chjo. porad jsem se chystala hubnout, ale nemam vuli, nikdy mi to nevydrzi
.jsem se tu zasekla, musim mastit. mejte se ![]()
HOLKY!!! TRIPLY NEGATIVNÍ!!! CHCE SE MI AJ BREČET JAK JSEM ŠŤASTNÁ
![]()