Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ivca99 zadeček používám rybylku a na opruzení větší Imazol krémpasta (jakn ten Excipial z lékárny) ubrousky miluju Bella Happy a plenky Pemprs zelené a dobré jsou Tesco zelené (vyskoušeno na atopické neteři která nesnese skoro nic a má fakt citlivou kůži na vše od krému až po látku trička) ![]()
@Ivca99 tak jahudky bych si taky dala;)
Na maleho jsem pouzivala Rybylku na zadecek a Excipial a Weledu na telo. Ted jsem ibjevila kokosovy olej, tak musim zjistit, zda je vhodny i pri miminka, protoze je uzasny!
@Ivca99 Ivco, jinak klobouk dolu. Ja se citim super, ale brisko uz mi zacina „prekazet“, takze 10 kg…;)
Segra ma holcicku 4,5 mesice. Korbicku ma vnitrni delku 72 a mala tam ma ted tak 5-7 cm max., dat tam fusak, je tam nadoraz. Fakt nevim proc ty korby nedelaji o 5 cm delsi. Nechci zadny tank, design je se fajn, ale musi byt funkcni;)
„Pobavil“ me DTest, ktery v designovem Stoke za 24.000 nasel rakovinotvorne latky?! Clivek fakt nevi co driv sledovat.
A bugaboo…;) proste do kavarny je fajn, clovek vidi do kocaru:-D Ja jsem vyssi a kdyz jsem malemu pridrzovala dudlik v puse, tak jsem velmi ocenila, ze se nemusim zlomit v pase;) Tatinek to v recenzi popsal bravurne;)
@Kviiitko Dekuji.Musim tu kosmetiku nejak projit na netu ![]()
Jinak mne brisko zatim vubec neprekazi, ale jsem dnes teprve 16+1tt, takze to prijde
Uz ted je den odedne vetsi.
@Kviiitko kvitko,a ty jsi mela Bugaboo? a planujes zase? vsichni kolem, kdo ho meli, jsou z nej totiz uplne nadseni
,mne se teda pak uz libi jako sportak, nebo Bee, ale korba mi prijde tak nizko…? Ale nemam osobni zkusenost, neco na nich asi bude, kdyz jsou tak oblibene a taky drahe.ale teda paradni je Bugaboo Donkey-dvojkocar, ten ma kamaradka(ma deti tok od sebe)a je skvelej ![]()
Kosmetiku-mam rada Hipp, telo ani oblicej nemazu-dr. doporucila, at nemazu, kdyz je kuze v poradku, pouze, kdyby byly nejake problemy, napr. sucha atd…a Emicka na kuzi dobrou.na slunicko a pres leto mazu opalovaci kremy SPF 50,myslim, ze na miminka do 1 roku byl snad jen opalovak Daylong, mineralni, pak uz muzou i ostatni. prdelka-s azila jsem se co nejmene pouzivat mokre ubrousky, aby se Emma nezapruzovǎa, vzdycky jsem unyla radsi prfelku pod tekouci vodou-zase doporucila dr., ubrousky jsem pouzivala venku-u dr.,v restauraci, venku…a fakt se Emicka diky tomu nezapruzovala.kdyz uz, tak rybylka, na opruzeni, nebo Sudokrem, nebo ten Lamazol…v porodnici jsme neli Johnsons Baby, Emma to snasela dobre, ale je to s parabeny s nekomu to treba z presvedceni vadi…myslim, ze je vetsina detske kosmetiky dobra, vyber, co se ti bude zdat v poho, vyzkousis az v praxi ![]()
@Teladradora já se na první pohled zamilovala do kočárku mima xari
, byla jsem ho už omrknout na prodejně a je super
, trošku mě akorát odrazuje ta sportovní verze. Tak ještě přemýšlím nad Joolz, tam se mi teda vůbec nelíbily kola. Zatím vede Mima, čekám první mimi, tak vybírám spíš podle vzhledu.
Příspěvek upraven 14.06.15 v 23:02
@Bokotka bokotko,psala jsem to par stranek zpet, Mimu kupujeme i my
.je krasna, jeste se rozhodujeme s barvou-bud tu bilou, nebo tmave hnedou, az budeme vedet, jestli pro holcicku, nebo kluka
.kolem nas ho nikdo nema, to jsi me prekvapila
.byli jsme ho omrknout v Malviku, je to mazlik ![]()
Joolz ma ted plno lidi, je hezkej a moc si ho kamaradjy chvali…ale Mima je proste jina ![]()
No já už vybírám hlavně podle toho aby měl kočár aretaci, byl lehký a pak vzhled. Takže prvním jsem udělala chybu a trojkombinace už mi nesmi přez práh
@Teladradora jj právě jsem četla
. Já se teď na to zaměřila a Mimu jsem zatím potkala v Brně třikrát, jednou ho dokonce měla romka (bílou, tak mě tu barvu trochu znechutila). Mně se líbí taky tmavě hnědá a nebo černá s bílým pruhem na stříšce. Jinak kamarádka teď byla v Bratislavě a tam prý Mima frčí.
Ahoj holky, dlouho jsem tady teď nebyla a vidím že se docela rozjela diskuze na téma kočárek
Já už mám vybraný cca 2 měsíce, sestřenka má malou a zrovna nám to vychází, tak že když se nám bude blížit termín, tak si bude kupovat už jen sporťák. Vzhledem k tomu že kočár je jak nový, tak jsem se rozhodla pro ten od ní, ale vůbec netuším co to je za značku
je do hněda a to se mi líbí ![]()
Jinak pohyby jsem začala pořádně cítit až předevčírem a to stejně jen chvilku, ale normálně se mi zavlnilo břicho ![]()
Už mi natékají nohy, bříško je krásně kulaté. Na kontrolu jdu 22.6. k mojí doktorce a 25.6. do Brna na druhý screening.Byli jste na něm už některá?
@Martina 8 Ahoj, v kolikátém jsi tt že ti opuchají nohy?? A cítíš pohyby?
Já jdu na druhý screening až 22.7. a na kontrolu k mé Dr. jdu 23.6. už se nemůžu dočkat, protože jsem asi paranoidní a příjde mi že mi přestalo růst bříško
tak se nemůžu té kotroly dočkat…
@Ivca99 ty už cítíš šimrání v bříšku??? to je nespravedlivé
já stále nic. Ale musí to být krásný pocit že?? už se na něho taky těším
![]()
@Martina 8 a ty jsi kolikaty týden? Já dnes 20+1 a do poradny jdu 26.6. a na druhý screen do Gennetu až 30.6. mi přijde že mě objednala pozdě ta paní od nich ![]()
@Twettty Jé, tenhle kočárek budeme mít taky (po dceři)akorát ho máme v béžové barvě, takže i když to bude kluk, tak může být:-) dorjan se nám osvědčil, fakt je super, že je velký a je i dobrý do terénu.