Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@venmar Ahoj, vcera jsem citila pohyby poprve, ale bylo to spis takove simrani zevnitr. Dnes zatim nic.Asi si na ty spravne pohyby jeste chvilku pockame. Neboj taky se brzo dockas ![]()
@Janousova taky ho máme po dceři, když jsme ho kupovaly tak jsme právě taky mysleli na to aby byl neutrální i na kluka, a ta červená trochu klukovi nevadí
, nám jediný co vadilo, že jak jsou nafukovací kola tak jsme často píchli
Ahoj holky, tak vás po víkendu zdravím, jakej jste měly víkend? Já úplně žůžo bájo. Celou dobu jsme s mojim něco vymýšleli a váleli se a přežírali atd. ![]()
jinak se musím přidat k @Ivca99 ale nejsem si teda úplně zcela jistá. Včera ráno v posteli takové mini vibrace a šimráníčko, ale jen chviličku a večer cca okolo půlnoci asi 2×-3× ťuknutí, tak snad už o sobě dává malej vědět, protože včera vím, že to střeva nebyly ![]()
Jinak mám šílenou radost - vypadá to, že tatínek svolí k Davídkovi
![]()
@Twettty My píchli jen jednou za celou dobu, a to jsem denně chodila v lese, v polích, takže myslím, že docela vydržel, chce to mít holt náhradní pneu připravené:-)
@andilek2766 @Ivca99 tak mě se mimčo ozvalo tak, že jsem se málem vyvalila. Byli jsem na závodech a nevím jestli mu vadil ten hluk těch motorek nebo to horko, ale málem jsem sebou sekla.
![]()
@andilek2766 žádný kopanec, prostě mě z toho horka málem jebnulo
no na piváka jsme chuť měli a velkou a taky jsem si dali
![]()
@venmar chuďato malé, bylo mu/jí vedro
no já se taky o víkendu zchladila ovocňákem a v pátek ve 22 při nakládání masa jsem exla 1,5dcl pivka jakou jsem měla žížu z toho vedra. ![]()
@venmar @wewa Jsem na začátku 20tt. Pohyby právě ještě moc necítím, ale snažím se být v klidu, bude to první mimi, tak si říkám že je normální že je začnu cítit třeba později. Zatím jsem malou cítila asi jen 2×.
Nohy mi opuchaji až teď co jsou ty vedra.Za poslední 3 týdny u nás nepršelo a teploty byli vesměs okolo 30˚C, tak to asi bylo i tím.
@andilek2766 určo už dá brzy vědět pořádně
mě už se tam válí tak že mám natočené ťukání na video
je to super pocit
a Davídka si určo prosadíš, mě se hrozně líbí Adam ale prej je to podle mého drahého moc,,biblický"
no a Vojťulku sem vybírala já takže teď je to na něm a prej jedině,,Dejv" ![]()
@Martina 8 záleží taky kde je placenta
ale ty otoky to je děs
já na ně netrpím ale bolej mě žíly na rukách ![]()
@wewa no já jsem strašně ráda, že starej Dejvik konečně začíná usuzovat, že prostě a jedině je Dejvik junior jediná možná alternativa. Hlavně i k tomu přijmení je to prostě fakt jak hrnec na prcku ![]()
@andilek2766 Tak aby nebylo predavidkovano, tak ja asi nakonec pristoupim na toho Radecka ![]()