TP Listopad 2015, štíři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1411
15.6.15 08:51

@venmar Ahoj, vcera jsem citila pohyby poprve, ale bylo to spis takove simrani zevnitr. Dnes zatim nic.Asi si na ty spravne pohyby jeste chvilku pockame. Neboj taky se brzo dockas :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
15.6.15 09:17

@Janousova taky ho máme po dceři, když jsme ho kupovaly tak jsme právě taky mysleli na to aby byl neutrální i na kluka, a ta červená trochu klukovi nevadí :D, nám jediný co vadilo, že jak jsou nafukovací kola tak jsme často píchli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
15.6.15 09:43

Ahoj holky, tak vás po víkendu zdravím, jakej jste měly víkend? Já úplně žůžo bájo. Celou dobu jsme s mojim něco vymýšleli a váleli se a přežírali atd. :mrgreen:
jinak se musím přidat k @Ivca99 ale nejsem si teda úplně zcela jistá. Včera ráno v posteli takové mini vibrace a šimráníčko, ale jen chviličku a večer cca okolo půlnoci asi 2×-3× ťuknutí, tak snad už o sobě dává malej vědět, protože včera vím, že to střeva nebyly :lol:
Jinak mám šílenou radost - vypadá to, že tatínek svolí k Davídkovi :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
15.6.15 10:00

@Twettty My píchli jen jednou za celou dobu, a to jsem denně chodila v lese, v polích, takže myslím, že docela vydržel, chce to mít holt náhradní pneu připravené:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
15.6.15 10:06

@andilek2766 @Ivca99 tak mě se mimčo ozvalo tak, že jsem se málem vyvalila. Byli jsem na závodech a nevím jestli mu vadil ten hluk těch motorek nebo to horko, ale málem jsem sebou sekla. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
15.6.15 10:18

@venmar nekecej?! A co kopanec? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
15.6.15 10:19

@venmar měl/a chuť na piváka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
15.6.15 10:21

@andilek2766 žádný kopanec, prostě mě z toho horka málem jebnulo :-) no na piváka jsme chuť měli a velkou a taky jsem si dali :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
15.6.15 11:06

@venmar chuďato malé, bylo mu/jí vedro :mrgreen: no já se taky o víkendu zchladila ovocňákem a v pátek ve 22 při nakládání masa jsem exla 1,5dcl pivka jakou jsem měla žížu z toho vedra. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
15.6.15 11:19

@venmar @andilek2766 Taky jsme chladili pivkem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
15.6.15 11:22

@venmar @wewa Jsem na začátku 20tt. Pohyby právě ještě moc necítím, ale snažím se být v klidu, bude to první mimi, tak si říkám že je normální že je začnu cítit třeba později. Zatím jsem malou cítila asi jen 2×.
Nohy mi opuchaji až teď co jsou ty vedra.Za poslední 3 týdny u nás nepršelo a teploty byli vesměs okolo 30˚C, tak to asi bylo i tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
15.6.15 11:23

@andilek2766 určo už dá brzy vědět pořádně ;) mě už se tam válí tak že mám natočené ťukání na video :mrgreen: je to super pocit ;) a Davídka si určo prosadíš, mě se hrozně líbí Adam ale prej je to podle mého drahého moc,,biblický" :mrgreen: no a Vojťulku sem vybírala já takže teď je to na něm a prej jedině,,Dejv" :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
15.6.15 11:27

@Martina 8 záleží taky kde je placenta :palec: ale ty otoky to je děs :( já na ně netrpím ale bolej mě žíly na rukách :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
15.6.15 11:36

@wewa no já jsem strašně ráda, že starej Dejvik konečně začíná usuzovat, že prostě a jedině je Dejvik junior jediná možná alternativa. Hlavně i k tomu přijmení je to prostě fakt jak hrnec na prcku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
15.6.15 11:43

@andilek2766 Tak aby nebylo predavidkovano, tak ja asi nakonec pristoupim na toho Radecka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí