Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@venmar jjo pak řekni. Já uvidím prcka nejspíš až 16.7 na tom dalším screeningu.
@Ivca99 Já myslím, že hodně gyndařů chodí i do porodnice. Myslím, že musí. Můj dřív dělal doktora tam a teď tam dělává služby, mám dojem, že každý týden… Když jsem tam byla loni na pohotovosti večer, tak tam byl, ale taky operoval, tak se mi pak omlouval, že nemohl přijít… Nakonec přišel jiný doktor, nee zrovna moc příjemný. ale to mi bylo fuk, hlavně, se že něco dělo…
S těma UTZ a pojišťovnou máš pravdu. Je to v podstatě jeho dobrá vůle a rozhodnutí, když dělá UTZ pokaždé…
Měla jsem ultrazuk v 6tt,9tt pak screen ve 12tt (u mojí doktorky) a teď v 17+2 ale to mrkla jen na srdce a na kuličky na mojí prosbu.Jsem klidná když vím že tam ta kontrola srdíčka je ![]()
Hlásím, že v Brně je krásně..svítí sluníčko a v dlouhém rukávu mi bylo teplo. Přesně počasí pro mě, nemám ráda pařáky.
No a s tím gynekologem, mě taky dělá ultz pokaždé buď vnitřní nebo aspoň přes břicho.
UZ - dle mého názoru jde spis o tu pojišťovnu
Nevěřím ze by mel uz 1× měsíčně mimcu nejak škodit je to spis jen o te pohodlnosti DR ![]()
Tak děkuji za info a tabulku čekejte od pondělí
jinak teda škrábe mě v krku a mám teplotu a to zrovna když chystám dort a prckovi narozeninovou oslavu
ach jo
prcek asi spinká páč teda o něm vůbec nevím a to to jeho kopani tak rada pozoruju ![]()
@venmar buď v klidu, to přijde
ja ho cítím zatím jen pár dní a je to super o něm konečně vědět
@wewa jeee, to jsem rada, ze se to chytlo a budes tak zlata!! Posilam zpravu:)
Tak holky mám hotovej dort na oslavu
čoko korpus a 1.krem malina a 2.krem banan, z boku čoko drobení
a Davídek se začíná mrskat=nevyspím se
takže dobrou noc ![]()
@wewa .. jeeee, sikovna, je krasnej. Ja delam jen piskotaka, mala mi na dorty prdí. Sladke to jo, ale dortiky, zakusky, babovky, buchty, to vubec nepozre. Preji krasnou oslavu ![]()
@kichi děkujem
já to dělám hlavně pro sebe protože mě to baví ale Vojta na to taky tak nějak peče
to samé bábovky a tak a já tak miluju pečení ![]()
@wewa píše:
@kichi děkujemjá to dělám hlavně pro sebe protože mě to baví ale Vojta na to taky tak nějak peče
to samé bábovky a tak a já tak miluju pečení
Dort krasnej
a malymu vsechno nejlepsiiii k narozeninam
a ty at jsi brzy fit
.
@Teladradora děkujem on má až 24.6. ale znáte to, slavíme o víkendu
a i mě je lépe, až na hlavu která teda třeští
ale to bude dobrý ![]()
Holky, ja jsem dostala atb na 14dni
,uf, mam z toho obavu, aby to neublizilo prdouskovi
,ale dr.snad vi, co dela…konzultovala jsem to i s dr.,co mi delal screening a ten to jednoznacne doporucil
. Pohyby citim, ale taky ne pravidelne, ale vcera jsem letela letadlem a pri idletu se mi mimis mrskal neskutecne
-zitra vecer letim zase domu, tak uvidim, jestli bude zase řádit
.v pondeli jdu na utz, tak uz snad budu vedet urcite, co to je, uz moooc chci
hezky den vsem ![]()