TP Listopad 2015, štíři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1411
19.6.15 13:31

@venmar jjo pak řekni. Já uvidím prcka nejspíš až 16.7 na tom dalším screeningu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
19.6.15 13:48

@Ivca99 Já myslím, že hodně gyndařů chodí i do porodnice. Myslím, že musí. Můj dřív dělal doktora tam a teď tam dělává služby, mám dojem, že každý týden… Když jsem tam byla loni na pohotovosti večer, tak tam byl, ale taky operoval, tak se mi pak omlouval, že nemohl přijít… Nakonec přišel jiný doktor, nee zrovna moc příjemný. ale to mi bylo fuk, hlavně, se že něco dělo…
S těma UTZ a pojišťovnou máš pravdu. Je to v podstatě jeho dobrá vůle a rozhodnutí, když dělá UTZ pokaždé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
19.6.15 14:10

Měla jsem ultrazuk v 6tt,9tt pak screen ve 12tt (u mojí doktorky) a teď v 17+2 ale to mrkla jen na srdce a na kuličky na mojí prosbu.Jsem klidná když vím že tam ta kontrola srdíčka je :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
19.6.15 14:30

Hlásím, že v Brně je krásně..svítí sluníčko a v dlouhém rukávu mi bylo teplo. Přesně počasí pro mě, nemám ráda pařáky.
No a s tím gynekologem, mě taky dělá ultz pokaždé buď vnitřní nebo aspoň přes břicho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
19.6.15 16:16

UZ - dle mého názoru jde spis o tu pojišťovnu :? Nevěřím ze by mel uz 1× měsíčně mimcu nejak škodit je to spis jen o te pohodlnosti DR :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
19.6.15 19:14

Tak děkuji za info a tabulku čekejte od pondělí ;) jinak teda škrábe mě v krku a mám teplotu a to zrovna když chystám dort a prckovi narozeninovou oslavu :zed: ach jo :,( prcek asi spinká páč teda o něm vůbec nevím a to to jeho kopani tak rada pozoruju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
19.6.15 19:35

@venmar buď v klidu, to přijde ;) ja ho cítím zatím jen pár dní a je to super o něm konečně vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
19.6.15 21:19

@wewa jeee, to jsem rada, ze se to chytlo a budes tak zlata!! Posilam zpravu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
19.6.15 22:32

@wewa Taky píšu sz :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
19.6.15 22:39

Tak holky mám hotovej dort na oslavu :dance: čoko korpus a 1.krem malina a 2.krem banan, z boku čoko drobení :) a Davídek se začíná mrskat=nevyspím se :mrgreen: takže dobrou noc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2350
20.6.15 08:16

@wewa .. jeeee, sikovna, je krasnej. Ja delam jen piskotaka, mala mi na dorty prdí. Sladke to jo, ale dortiky, zakusky, babovky, buchty, to vubec nepozre. Preji krasnou oslavu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
20.6.15 08:22

@kichi děkujem ;) já to dělám hlavně pro sebe protože mě to baví ale Vojta na to taky tak nějak peče :mrgreen: to samé bábovky a tak a já tak miluju pečení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
20.6.15 09:44
@wewa píše:
@kichi děkujem ;) já to dělám hlavně pro sebe protože mě to baví ale Vojta na to taky tak nějak peče :mrgreen: to samé bábovky a tak a já tak miluju pečení :mrgreen:

Dort krasnej :potlesk: a malymu vsechno nejlepsiiii k narozeninam :srdce: :kytka: a ty at jsi brzy fit :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
20.6.15 09:51

@Teladradora děkujem on má až 24.6. ale znáte to, slavíme o víkendu :dance: a i mě je lépe, až na hlavu která teda třeští :| ale to bude dobrý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
20.6.15 09:51

Holky, ja jsem dostala atb na 14dni :zed: :zed: :zed:,uf, mam z toho obavu, aby to neublizilo prdouskovi :zed:,ale dr.snad vi, co dela…konzultovala jsem to i s dr.,co mi delal screening a ten to jednoznacne doporucil :|. Pohyby citim, ale taky ne pravidelne, ale vcera jsem letela letadlem a pri idletu se mi mimis mrskal neskutecne :mrgreen: -zitra vecer letim zase domu, tak uvidim, jestli bude zase řádit :think: :lol:.v pondeli jdu na utz, tak uz snad budu vedet urcite, co to je, uz moooc chci ;) hezky den vsem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí