Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@loves píše:
@venmar To vypadá dobře, ta prodejna.Mi se zdá, že je něco ještě na Příluku a pak jsem viděla nějaký větší obchod pro mimča na Kvítkové. Ale esli tam mají kočárky, nevím:) Taky se chci nejdřív na kočárek podívat a zkusit si ho, než si nějaký pořídím:) Já nemůžu vůbec vybrat, chci, ať má velkou korbičku, není příliš těžký a ať vydrží pořádný terén
Nevim, jakou chces cenovou relaci-ale pry je moc dobrej a veelkej Jane Slalom(myslim, ze se tak jmenuje)
@Teladradora no ja prave prvně chtela cameleona edici sahara ale kamoska je z nej nešťastná takze jsem okamžitě presedlala na bufa…líbí se mi ty jednotné barvy z tech limitek prave
@andilek2766 píše:
@foxxy nekecej!!! Tak gratulace!!! My taky budeme mít chlapečka! Máš jméno? Co sisi přála víc?
@foxxy píše:
@andilek2766 me to bylo jedno. Manzel chtel vic kluka, tak se mu to povedlo. Bude to Tonik, po tatinkovi. Manzel je totiz v rodine uz asi 5. v rade, tak jsem nemohla prerusit tradici. Ja jinak pro ta jmena po rodicich moc nejsem, jsou to pak zmatky s postou apod. Ale tady to neslo jinak
U nas je to stejne
-manzel chce jedine Vašíka po sobe, ja to po rodicich nenam moc rada, libilo by se mi nejake mezinarodni jmeno, nebo treba Honzik…ale u nas pres to vlak nejede, muj Vašek si to fakt moc preje ![]()
@Teladradora Nad Jane Slalom taky přemýšlím, ale uvidíme, musím si to odzkoušet na nějaké té prodejně a pak se teprv rozhodnu:)
Gratuluju k chlapečkovi ![]()
@andilek2766 jedna kamaradka mi prave ukazovala taky Buffa-ceka mimco v srpnu, prvni-hodne to zjistovala, je narocna a cameleona nevzali kvuli terenu-buf pry zvladne vsechno ![]()
@loves ja Jane nezkousela, vim jen z okoli a je videt, ze je opravdu velkej
.dekuju, vuuubec nevim, co se s klukama dela, bracha na 3holcicky a my jednu, zadnej kluk v rodine, umim to jen s frndulkama ![]()
@Teladradora chlapečci jsou úžasní neboj
já zas netušim co s frndou, naštěstí klapl kluk
jestli bude jako brácha tak se budu celej žitot jen mazlit
zároveň ale žádnej mazánek takže ideál
![]()
@Teladradora V klidu, já to neumím ani s holkama, ani s klukama
Sestra sice má 2 kluky, ale já nikdy necítila potřebu si někoho přebalit nebo tak ![]()
Ale neřeším, naučím se ![]()
Ahoj holky, mě je nějak divně. Byla jsem s kámoškou na langoš, takovou jsem na něj měla chuť a teď je mi po něm nějak těžko.
Holky ze Zlína, dnes jsem byla na nákup v Ternu a v té prodejní pasáží ruší prodejnu pro děti a všechno vyprodávají s 50% slevou. Už to bylo sice dost přebrané, ale stejně jsem tam nakoupila úžasné zimní čepičky, punčocháčky, rukavičky, ponožky, miminkovské plavky a bryndáček se jménem Radeček, tak u nás už je to jasné
Teď už to musí být kluk. Nebo bude naše holčička chodit v punčocháčkách s autíčkama a v ponožkách s mašinkou ![]()
@Ivca99 hele ale tak do roka jí můžete za Radka v klidu vydávat ![]()
@wewa No to jo, mezítím z punčocháčků a ponožek vyroste a od roka už to bude Amálka ![]()
Čaute baby, tak byla jsem dnes na kontrole. paní Dr. říkala že je vše v pořádku. Ale nevím jak to poznala když mi nedělala ani ultrazvuk. Jen zkontrolovala moč a sáha si do mě
a bylo po kontrole. Když jsem řekla že mě bolí kyčle, tak mi řekla že je to normální, že jsou to hormony a že se roztahuju
takže jsem byla u Dr. asi tak 7 min a už jsem byla venku
![]()
@venmar to si děláš srandu?
takže o malochovi nevíš nic…? Teda hlavní je samo že je ok, ale… ![]()