Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@venmar Veny, nevím jestli to pomůže i na kyčle, ale bereš magnesko?
@venmar
no tak to je fakt fofr, asi tak probíhá víc prohlídek akorát moje mudra kontroluje vždy srdíčko
takže velkej zázrak až na druhým sreenu?
@venmar Tyy jo, dobrá rychlovka
Ale tak to dělá myslím většina doktorů…
Hlavní je, že je vše OK
Nejspíš to poznají i jinak, no ![]()
Holky toš to já bývám na KO fakt cca 20min. 10min si se mnou povídá co a jak, zda je vše ok, zda mám nějaké dotazy a cca 7minut kontroluje prďolu, nahrává mi fotky a ukazuje vše co vidí, jak se motá atd
@andilek2766 Já tam bývám určitě taky aspoň těch 15 minut, nemám odhad. Ale probíhá to jak u tebe, nejdřív si povídáme, pak zkontroluje čípek a pak udělá UTZ, esli je vše v pořádku. Pak si ještě chvíli povídáme a konec:) Ale jsem hrozně ráda, že je takový. štvalo by mne, kdyby mi ani neukázal srdíčko.
Já mám taky supr doktorku, která se mi věnuje a všechno vysvětluje. Minule počítala prstíky a poctivě koukala mezi nožky, aby mi potvrdila pohlaví. Ale před ní jsem chodila k hrozné blbce
@andilek2766 Luci, dneska jdete cvičit? A rezervujete si hned po cvičení další týden? pokud jo, můžete napsat i mě. Děkuji ![]()
@andilek2766 tak mi taky hovoříme ale až po prohlídce, hlavně jsem tak 5 minut u sestry (je to porodní asistentka) a kouká mi doktorka vždycky na čípek, jak malej roste a pak kontroluje prostě přez břicho srdce, plodovku (s Vojtou sem měla málo vody ) atd
podle mě normální prohlídka ale evidentně ne všude, možná je to i tím že jezdím na soukromou kliniku a doktorku si připlácím určitý poplatek ročně (na zrcadla atd)
a co je super že je akreditovaná na dělání screeningů ![]()
Příspěvek upraven 23.06.15 v 10:05
@Bokotka jj nahlásíme tě ![]()
Jinak holky @wewa @loves jako máte pravdu, nevím no jak to ti doktoři maj, podle mě prostě jen nechtěj dělat UZ když ho nedostanou proplacenej. Toť můj názor, nemyslím, že 1× měsíčně tomalému škodí. Já jsem fakt s dr 100% spokojená a taky si platím za ty zrcadla
@andilek2766 děkuji.
No možná je to tím, taky chodím na soukromou a platím 200,– roční poplatek, což mi nepřijde nijak moc a za tu péči to stojí.
@andilek2766 na kycle magnesko nepomuze, to je spise na krece a me boli, krece v nich nemam. napsala mi osteogenon. a stejne rikala ze to k tehu patri, se roztahuji ve vnitr, jen se divila ze me to boli uz tak brzy, ze to boli spise az u konce
tak nevim, asi hsem divna a mam divnou I dr
![]()
@Bokotka To máš ještě levné:) V jiné diskuzi platí holčina skoro vše, UTZ myslím 250kč, sdělení pohlaví cca 200kč atd… A ještě si pochvaluje, jak je doktorka skvělá
Ale každému, co vyhovuje…
Já platím jen ty zrcátka, pokud jsou potřeba, 30kč.
@venmar ona by snad poznala, kdyby neco nebylo v poradku. Ja jsem byla mile prekvapena, ze kontrolovala srdicko. Cekala jsem presne to, co popisujes. Kdy jdes na ten velky ultrazvuk?
@venmar Veeny mrkla jsem na net a jedna holčina psala, že už jí to začlo ve 14tt a navíc ty jsi malinká, takže mi přijde normální, že už tě to prostě bolí. Ta holka dostala homeopatika a prej to pomohlo ![]()