TP Listopad 2015, štíři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
296
29.6.15 13:35

Holky já právě teď jsem cítila takové krásné šimrání v břiše, nikdy jsem nic takového necítila. Takže asi dneska poprvé se ozvalo mimi :pankac: :pankac: :pankac: je to krásný pocit :srdce:. Sedím v kanceláři a usmívám se jako blázen :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
29.6.15 13:38

@venmar Super, to simrani citim uz asi 2 tydny.Ted uz denne. Takze to i u tebe bude cim dal casteji. Uzivej si to krasne simrani, az to budou kopance, tak budem nadavat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
29.6.15 15:10

@venmar je gratuluju :kytka: taky se s každým pohybem usmívám jak blázen takže chápu :) občas jsem jediná usmívající se osoba v MHD :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
29.6.15 15:19

@venmar to je super! Ja uz to chci taky citit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.6.15 15:21

Ahoj holky, mohu sa k vám pridať? TP mám 20.11. od minulého týždňa cítim pohyby alebo také jemne štuchnutia, je to skvelé, len keď chcem aby to cítil aj drahy tak hrá mrtvu rybičku :D kde budete rodiť?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
29.6.15 15:38

@Luna Lovegood vítej, to záleží na okolnostech buď Praha nebo Benešov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.6.15 15:51

Ja som sa zaregistrovala práve u Apolinára a začínam mať pocit, že som neurobila uplne správne, máte niekto skusenosť? Počula som že mimčo berú hneď po porode dať „dopiecť“ a že partner nemože byť svami pri tej druhej fáze porodnej…je to pravda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
29.6.15 15:58

@Luna Lovegood I kdyby mimčo kopalo, ještě to neznamená, že ho ucítí i partner, tak si z toho nic nedělej:) Já to dnes chtěla ukázat svojemu, dal mi ruku na břicho a říkám mu- teď krásně kope, cítíš to? a on vůbec :mrgreen: Tak nevím. Asi to vnímám jinak, když to cítím uvnitř, aspoň můj si bude muset chvíli počkat, až to bude zvenku poznat víc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
29.6.15 15:59

@venmar že je to krásný pocit? ;) neboj, odteď to budeš cítit čím dál častěji:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
29.6.15 16:02

@Luna Lovegood sestra měla s sebou manžela celou dobu porodu(rodila od příjezdu za hodinu ) a nebyl problém, švagrovou hrozně dlouho trápili a až když malému začali padat ozvy tak šla na sekci :roll: rodila od pátku do sobotní půlnoci a to bez změny v otevírání se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.6.15 16:09

Ešte mám jednu otázočku, alebo skor mám ich milion, dáva vám doktor fotky automaticky? alebo jak prebieha vaša navšteva u lekára, lebo ja mám pocit - som v tom prvý krát ale, že ma chce poslať domov čo najskor, na ultrazvuk sa pozerá tak 5 sekund, musela som ju poprosiť o fotku na čo bola uplne ne najštastnejšia a povedala, že fotky už nedávaju lebo mimčo je moc velke ( what??? 8o ) dalej ho ani nemerala len odhadla ze 20 cm a o určení pohlavia už vobec, krpánik bol otočený chrbtom chjaj som neštastná, lebo som si zaplatila nadštandard v GynMedicu s tým, že budú komunikatívni a všetko mi vysvetlia ukážu a budem mať ultrazvukový album :lol: zatim mam 3× fazule :lol: jakú máte skúsenosť?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
29.6.15 16:33

@Luna Lovegood ahoj, mne doktor nedela ultrazvuk vubec. Uz jsme to tady s holkama resily. Naposled mi ho delal nekdy v 9.tt a od te doby ne. Kamoska k tomu samemu doktorovi chodila taky a rikala, ze to tak mela taky. Ultrazvuk v 9.tt a pak az nekdy v 7.mesici. Takze fotku mam z 9.tt pak z 1.screeningu a pak teda jeste jednu z 15.tt ale to jen kvuli krvaceni a navsteve nemocnice. Jinak bych ji nemela. Takze na dalsi fotku a na urceni pohlavi si musim pockat az za 14.dnu na 2.screening.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.6.15 16:46

Taky o 2 týždne na 2.screeningu, a to som sa nevedela dneška dočkať že mi to oznámi, netuším prečo tí lekári neberú ako samozrejmosť fakt, že chceme vedieť čo najviac informácii a komunikácia je doležitá… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
29.6.15 18:55

@Luna Lovegood No, pokud máš zaplacen nadstandart, měla bys tam mít asi i uvedeno, co ten nadstandart jako takový obsahuje a pak si žádat svá práva. Jinak spousta doktorů nedělá UTZ vůbec. Můj třeba ano, ale má o ničem ultrazvuk, takže po něm foto ai nechci, není toho moc vidět. Když jsem foto chtěla, dal mi ho bez problémů a zdarma. A pak mám fotky z 1.screeningu. nějak ani víc asi nepotřebuju, je to sice hezké to mít doma, ale alba si je dávat nebudu :D Ale kdybys foto chtěla, určitě by ti ho měla udělat. Třeba se jí mimčo nevejde celé na monitor, ale na tom snad nezáleží, když foto chceš i tak:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
29.6.15 19:23

@Bokotka ahoj Mili platí ten zítřek? Jdes s náma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí