Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Martina 8 dlouho jsem ji nezkoušela, třeba budeš mít větší úspěch a dej pak vědět
jmenuje se „Baby Heartbeat Listener“ najdeš ji normálně na google play a je zdarma, peníze bych do takový věci neinvestovala ![]()
@Nikki5 Tak nevím zdá se mi že to vydává stejný zvuk u mého srdce i u bříška
a dost pochybuju že moje srdce bije stejně rychle jako prckovi ![]()
@Martina 8 přesně tak, proto jsem ji přestala používat
a zase za skutečně fungující angelsounds se mi nechce utrácet, přecejen je to dost peněz
@Nikki5 No a hlavně je to na pár měsíců
to mi přijde zbytečné i když bych teda prcka ráda slyšela častěji než jednou za měsíc ![]()
@Martina 8 tak to mě moje gynekoložka, i přesto, že jsem sní velice spokoje, nikdy srdíčko nepustila a slyšela jsem ho pouze na první screeningu a to jen jeden úder…budu si hold muset čekat na pásy ve 3. trimestru, abych se pokochala ![]()
@Nikki5 Tak to mě ho pouští každý měsíc
mám super doktorku, vždycky se nasmějeme
a hlavně je příjemná i když jsem přišla mimo objednání.
Ahoj holky, můžu mezi vás? Čekám druhé dítě a termín mám zatím 9.11. čili čekám Štíra
Bojííím ![]()
@Martina 8 já si na svoji taky v žádném případě stěžovat nemůžu, vždy je příjemná a vše mi vysvětlí, akorát to srdíčko mi nepouští…toto vše se ovšem nedá říct o zdravotní sestře, které nepříjemný přístup nechybí ani jediný den, dokonce od doktorky odešla moje kamarádka právě kvůli sestře, ale já se bojím, že bych chytla doktorku, která mi nevyhovuje a to riskovat nechci…
@Martina 8 právě ze jsem zamestnana.. Tak sem nevedela jak to chodí. děkuji.. ![]()
@dostyna ahojky
štíři štíři vůbec si s nima nerozumim jelikož jsem býk takže taky docela se bojím bojím co bude
![]()
@dostyna ahoj, já mám štíra přítele a občas není snadné s ní vyjít, ale s ním hrozná legrace a nikdy se nenudím…myslím, že každé znamení má své + i -
@Nikki5 A co tak říct sestře že by mohla změnit chování? Nebo to říct doktorce.
Ahoj holky, dnes jsem byla kontrole u Dr. Měla moje výsledky krve co mi brali minule jak jsem tam byla a předepsala mi železo. Ale strašila mě, že mi může bývat špatně. Berete některá taky železo? jak Vám je?? Od začátku jsem netrpěla nevolnostmi, tak nechci ani teď
![]()
@Nikki5 Jé já mám doma taky štíra
občas je to divoké, ale nikdy se opravdu nenudíme
doufám že prcek nebude mít povahu jen po příteli, to by bylo doma hodně veselo ![]()
@Sokolka78 Ahoj promin ze vam skacu do skupiny ale ctu příspěvky a chci se zeptat jak probyhal odber plodovky a jak bylo potom.Mne ceka 8.6 a termin mam 16.11.Plodovku mi nabydnul hnde bez screeningu je mi 35 a dite z ivf.