TP Listopad 2015, štíři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
953
26.5.15 09:05

@Martina 8 dlouho jsem ji nezkoušela, třeba budeš mít větší úspěch a dej pak vědět ;) jmenuje se „Baby Heartbeat Listener“ najdeš ji normálně na google play a je zdarma, peníze bych do takový věci neinvestovala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
26.5.15 09:24

@Nikki5 Tak nevím zdá se mi že to vydává stejný zvuk u mého srdce i u bříška :-D a dost pochybuju že moje srdce bije stejně rychle jako prckovi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
26.5.15 09:28

@Martina 8 přesně tak, proto jsem ji přestala používat :D a zase za skutečně fungující angelsounds se mi nechce utrácet, přecejen je to dost peněz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
26.5.15 09:31

@Nikki5 No a hlavně je to na pár měsíců :-) to mi přijde zbytečné i když bych teda prcka ráda slyšela častěji než jednou za měsíc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
26.5.15 09:35

@Martina 8 tak to mě moje gynekoložka, i přesto, že jsem sní velice spokoje, nikdy srdíčko nepustila a slyšela jsem ho pouze na první screeningu a to jen jeden úder…budu si hold muset čekat na pásy ve 3. trimestru, abych se pokochala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
26.5.15 09:38

@Nikki5 Tak to mě ho pouští každý měsíc :-) mám super doktorku, vždycky se nasmějeme :-) a hlavně je příjemná i když jsem přišla mimo objednání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
26.5.15 09:39

Ahoj holky, můžu mezi vás? Čekám druhé dítě a termín mám zatím 9.11. čili čekám Štíra :-) Bojííím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
26.5.15 09:42

@Martina 8 já si na svoji taky v žádném případě stěžovat nemůžu, vždy je příjemná a vše mi vysvětlí, akorát to srdíčko mi nepouští…toto vše se ovšem nedá říct o zdravotní sestře, které nepříjemný přístup nechybí ani jediný den, dokonce od doktorky odešla moje kamarádka právě kvůli sestře, ale já se bojím, že bych chytla doktorku, která mi nevyhovuje a to riskovat nechci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
26.5.15 09:44

@Martina 8 právě ze jsem zamestnana.. Tak sem nevedela jak to chodí. děkuji.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
26.5.15 09:47

@dostyna ahojky :) štíři štíři vůbec si s nima nerozumim jelikož jsem býk takže taky docela se bojím bojím co bude :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
26.5.15 09:49

@dostyna ahoj, já mám štíra přítele a občas není snadné s ní vyjít, ale s ním hrozná legrace a nikdy se nenudím…myslím, že každé znamení má své + i -

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
26.5.15 09:49

@Nikki5 A co tak říct sestře že by mohla změnit chování? Nebo to říct doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
26.5.15 09:52

Ahoj holky, dnes jsem byla kontrole u Dr. Měla moje výsledky krve co mi brali minule jak jsem tam byla a předepsala mi železo. Ale strašila mě, že mi může bývat špatně. Berete některá taky železo? jak Vám je?? Od začátku jsem netrpěla nevolnostmi, tak nechci ani teď :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
26.5.15 09:55

@Nikki5 Jé já mám doma taky štíra :-) občas je to divoké, ale nikdy se opravdu nenudíme :-) doufám že prcek nebude mít povahu jen po příteli, to by bylo doma hodně veselo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
26.5.15 09:57

@Sokolka78 Ahoj promin ze vam skacu do skupiny ale ctu příspěvky a chci se zeptat jak probyhal odber plodovky a jak bylo potom.Mne ceka 8.6 a termin mam 16.11.Plodovku mi nabydnul hnde bez screeningu je mi 35 a dite z ivf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí