TP Listopad 2015, štíři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5148
25.5.15 10:08

@venmar Vítej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
25.5.15 11:36

Ahojky holky, tak dnes jsem byla na kontrole u mojí doktorky a vypadá to že budeme mít holčičku :-),ale na 100% to ještě není.25.6.jdu na druhý screening, tak už mi to snad potvrdí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
25.5.15 11:42

Ahojky, tak dneska I. trimestrální screening a vyšel negativní, tak uf a k tomu máme krásnou fotečku. Sice už to pro nás nebyla taková novinka když čekáme druhé, ale i tak to bylo krásné mimčo pozorovat jak se tam mrská, a manžel ho vlastně viděl poprvé. Zajímavé je také porovnávat, co se změnilo oproti postupům před 4 roky, navíc se nějak moc věnují tlaku, než jsem šla na to utz vyšetření tak mi přeměřovali tlak na obou rukách a i s tím nějak kalkulovali ve výsledcích, to předtím u Apolináře nedělali. Ale co, aspoň jsou důkladnější, jen to pohlaví nám zatím zůstává utajeno, už bych to tak ráda věděla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
25.5.15 11:48

@venmar Ahoj, holky třeba pak budem v porodnici spolu :D Já mám termím zatím jen podle MS 28.11. Mně teda na Oscaru žádný termín podle ultrazvuku neřekli :think: A taky by mě zajímalo, podle čeho to berou, že jedna je tam půl hodiny a druhá 10 minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
25.5.15 12:03

@Ivca99 Délka NT screeningu se odvíjí podle polohy miminka, jak spolupracuje. Mám čerstvou dnešní zkušenost. Pacientka přede mnou tam byla 10 minut, já přes hodinu!!! Mimčo se pořád schovávalo za placentu, pak bylo natočeno bříškem nebo zády k nám, takže nešlo změřit. Byla jsem 2× na wc, poskakovala na jedné noze, doktorka mi vibrivala a prohmatávala břicho, až se po hodině prcek konečně usmyslel a natočil se profilem. Skoro jsem ani nedýchala, doktorka rychle vše změřila a bylo hotovo :D Jinak mi řekla, že mám štěstí, že po mně už nebyla objednaná žádná pacientka, že by to jinak po půl hodině musela vzdát a poslat mě domů s prázdnou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
25.5.15 12:04

Me se tp podle ms s utz lisi o 14 dni, tak by me taky celkem zajimalo jak to dopadne, ale vice verim tomu utz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296

@Ivca99 ty třeba se v té porodnici opravdu potkáme. Vždyť to je skoro stejný termín :D mě ho tam taky neřekli, ale dočetla jsem se to v těch papírech které mi dali.
Já si myslela že mě odflákla z důvodu toho, že jsem tam byla bez přítele. Tak že mi ani moc nepovídala co právě vidím atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767

@Nikki5 ahojky mě se to taky posunulo o 14 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
25.5.15 12:14

@andilek2766 nejhorsi je ten pocit, ze uz jsem mohla byt ve 20. tydnu, utika to hrozne pomalu, neprijde ti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
25.5.15 12:15

@venmar na těch papírech jsem jen vyčetla něco, že plod odpovídá 12+2tt a podle MS jsem ten den byla 12+3tt. Jinak nic víc.
Já jsem tam byla s přítelem a taky nám velice nic neřekli co vidíme atd. Jakou si měla doktorku? Já Sukupovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
25.5.15 12:18

@Nikki5 Ani mi nemluv!!! Přesně jak říkáš! Ale zas když si vezmu že za chvilku už jsem v 5.měsícic tak mi to přijde zas rychlé :mrgreen:
Kdy máš kontrolu? Pro mě jsou ty dny před kontrolou nejhorší strašně pomalu se to vleče! a kdy máš termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
25.5.15 12:24

A holky ze Zlína, chystáte se někam na to cvičení nebo plavání pro těhotné, že bysme se třeba domluvily a chodily společně? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
25.5.15 12:26

@Ivca99 ježiš jak já bych někam chodila!!! Jen nevím co kde je, ale na plavání chodit nechci, byla jsem hodně háklivá na záněty atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
25.5.15 12:30

@andilek2766 Já bych chtěla chodit buď sem http://www.nekky.cz/…lonech-zlin/
A nebo sem na to cvičení.
 http://www.gogelovaromana.cz/…zy-a-cviceni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
25.5.15 12:32

@Ivca99 no a vedle je napsané termín porodu dle UZ. A tam mám změněný o 5 dnů než podle menstruace.

Já bych ráda chodila na cvičení. říkala jsem si na jógu, ale tam mají teď plno a další hodiny budou otvírat až v srpnu. Tak nevím teda. Ale ráda bych někam chodila. Ale nemám právě nikoho k sobě. Tak by bylo super kdyby jsme se třeba domluvily. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí