TP Listopad 2015, štíři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30
22.5.15 09:50

@andilek2766 minulý týden jsme byli na screeningu v brně u vlasina a ten se údajně neplete ;-) a navíc jsou jednovajecny takže stejný pohlaví pro obě mimca, to by se musel splést rovnou dvakrát :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
22.5.15 09:50

@andilek2766 jee tak to jsem ráda, že tipuješ holčičku :) Řekli nám na 65% ve 13 tt holčičku. Včera jsem se byla objednat na utz, protože pojedeme asi do česka dřív. Tak abych věděla a mohla si tam pokoupit nějaký věci levněji. Takže 1.6 to budu v 18 tt mi to snad řeknou už aspoň na 95% :) :D.. Ty ještě nevíš co to bude, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
22.5.15 09:52

@danule91 a nemáš fotečku??? Já bych to tak chtěla mít už potvrzené :lol: Já jsem ze Zlína a byli jsme u DR. Kovalčíka, ten mojí kamarádce, která je měsíc přede mnou natipoval chlapečka a den před mým screeningem (tedy po měsíci) jí ho potvrdil tak mu věřím :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
22.5.15 09:53

@1bebe1 no já jdu 3.6. na kontrolu ke svému DR tak nevím, zda mi to potvrdí, zda to přes ten jeho UZ půjde vidět. To budu v 17tt. Jinak budu muset čekat až do 30.6. na druhej screening a to mě asi klepne!
Máme natipovaného chlapečka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
22.5.15 12:53

Já se s tím pohlavím klepu teď na 28.5. to budu 18.týden tak to z doktorky musim vymámit :mrgreen: nechci kupovat neutralní věcičky :? tak beru kalibrum mami trošku mi asi ustupuje únava konečně, takže tipuju nedostatek železa, jinak pořád mi přije že nemám břicho (krom mírného špíčku :mrgreen: který se mě od porodu věrně drží :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
22.5.15 12:58

Ahoj holky.Jdu vas pozdravit. Taky jsme byli u nás ve Zlíně s pritelem na screeningu a vse je v poradku. Bylo to hezke, akorat mi to prislo strasne rychle. Nebyli jsme tam ani 10 minut. A to kvuli tomu jel pritel z prace 50 km a ted zase jede 50km zpatky do prace, ale nelituje toho a na 70% to vypada na kluka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
22.5.15 13:15

@Ivca99 Ahojky Ty jsi tak ze ZL? A kde jste byli na Prediku? To jste asi vyfasovali DR Poláka, že jste byli tak rychle co? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
22.5.15 13:20

@andilek2766 Ahoj, jjo jsem ze Zlína :-) My jsme byli na baťovce na Oscaru. Kámoška tam byla nedávno a byla tam skoro půl hodiny. Jenže když jsme tam byli my, tak tam měli plno lidí a asi fofrovali. Takže celý ultrazvuk trval asi 7 minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
22.5.15 13:21

@Ivca99 aha, to my byli na prediku a cca 25min

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
22.5.15 13:23

@andilek2766 Tak možná to je i tím, že Prediko se platí a Oscar ne. Jako sestřiky tam byly příjemné, jen to vzali fofrem :-)No neva. Třeba příště to bude delší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
23.5.15 14:40

Holky, taky vas boli bricho nebo mam jen ja zase neco extra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
23.5.15 17:17

@bunuelo ahojky me bolelo cca před měsícem ze jsem hned druhy den šla k DR.Bylo vse ok jen mam hodne vyvinuté vnitrni svalstvo a proto pri roztahovani me to proste bolelo vic než je bežné ;) uvidíš kdyztak alou k dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
23.5.15 18:20

Jo bolelo me vcera, deloha roste, vazy se napinaj a do toho me boli od panve i noha, jdu na prochazku a nekolikrat se mi blokne noha :roll: ale kdyby bricho tvrdlo nebo to byli krece nebo fest bolest tak sup k doktorce, at je tedy vse ok :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
23.5.15 18:32

Mě bolelo minulý týden a protože za sebou mám zamlklé těhotenství a tehdy to taky tak bolelo, tak jsem rychle šla k doktorce. Naštěstí všechno v pořádku, prcek se vrtel, srdíčko krásně tlouklo a doktorka mi s úsměvem řekla že se mi jen roztahuje děloha, ale že chápe že jsem měla strach a je lepší když přijdu zbytečně, než něco zanedbat. U minulého těhotenství jsem měla doktora, který mě pořád jen stresoval a řekl mi že bolest břicha a špinění je normální…Když jsem přišla druhý den s tím že krvácím, tak mě hned hnal na zákrok a ještě mě sjel proč brečim…No zlatá moje nynější doktorka :-)
Takže pokud si nejsi jistá, nebo máš strach, tak radši zajdi k doktorce, tím nic nezkazíš ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
23.5.15 19:35

Ja prave byla u dr vcera a vsechno v pohode. Ptala jsem se na ty bolesti, pry je to normalni a vsechno je v pohode. Ale dneska me to bolelo o neco vic, ale rikam si, ze kdyz to vcera bylo ok…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí