Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@andilek2766 minulý týden jsme byli na screeningu v brně u vlasina a ten se údajně neplete
a navíc jsou jednovajecny takže stejný pohlaví pro obě mimca, to by se musel splést rovnou dvakrát ![]()
@andilek2766 jee tak to jsem ráda, že tipuješ holčičku
Řekli nám na 65% ve 13 tt holčičku. Včera jsem se byla objednat na utz, protože pojedeme asi do česka dřív. Tak abych věděla a mohla si tam pokoupit nějaký věci levněji. Takže 1.6 to budu v 18 tt mi to snad řeknou už aspoň na 95%
.. Ty ještě nevíš co to bude, že?
@danule91 a nemáš fotečku??? Já bych to tak chtěla mít už potvrzené
Já jsem ze Zlína a byli jsme u DR. Kovalčíka, ten mojí kamarádce, která je měsíc přede mnou natipoval chlapečka a den před mým screeningem (tedy po měsíci) jí ho potvrdil tak mu věřím
![]()
@1bebe1 no já jdu 3.6. na kontrolu ke svému DR tak nevím, zda mi to potvrdí, zda to přes ten jeho UZ půjde vidět. To budu v 17tt. Jinak budu muset čekat až do 30.6. na druhej screening a to mě asi klepne!
Máme natipovaného chlapečka
Já se s tím pohlavím klepu teď na 28.5. to budu 18.týden tak to z doktorky musim vymámit
nechci kupovat neutralní věcičky
tak beru kalibrum mami trošku mi asi ustupuje únava konečně, takže tipuju nedostatek železa, jinak pořád mi přije že nemám břicho (krom mírného špíčku
který se mě od porodu věrně drží
)
Ahoj holky.Jdu vas pozdravit. Taky jsme byli u nás ve Zlíně s pritelem na screeningu a vse je v poradku. Bylo to hezke, akorat mi to prislo strasne rychle. Nebyli jsme tam ani 10 minut. A to kvuli tomu jel pritel z prace 50 km a ted zase jede 50km zpatky do prace, ale nelituje toho a na 70% to vypada na kluka.
@Ivca99 Ahojky Ty jsi tak ze ZL? A kde jste byli na Prediku? To jste asi vyfasovali DR Poláka, že jste byli tak rychle co? ![]()
@andilek2766 Ahoj, jjo jsem ze Zlína
My jsme byli na baťovce na Oscaru. Kámoška tam byla nedávno a byla tam skoro půl hodiny. Jenže když jsme tam byli my, tak tam měli plno lidí a asi fofrovali. Takže celý ultrazvuk trval asi 7 minut.
@andilek2766 Tak možná to je i tím, že Prediko se platí a Oscar ne. Jako sestřiky tam byly příjemné, jen to vzali fofrem
No neva. Třeba příště to bude delší.
Holky, taky vas boli bricho nebo mam jen ja zase neco extra?
@bunuelo ahojky me bolelo cca před měsícem ze jsem hned druhy den šla k DR.Bylo vse ok jen mam hodne vyvinuté vnitrni svalstvo a proto pri roztahovani me to proste bolelo vic než je bežné
uvidíš kdyztak alou k dr
Jo bolelo me vcera, deloha roste, vazy se napinaj a do toho me boli od panve i noha, jdu na prochazku a nekolikrat se mi blokne noha
ale kdyby bricho tvrdlo nebo to byli krece nebo fest bolest tak sup k doktorce, at je tedy vse ok ![]()
Mě bolelo minulý týden a protože za sebou mám zamlklé těhotenství a tehdy to taky tak bolelo, tak jsem rychle šla k doktorce. Naštěstí všechno v pořádku, prcek se vrtel, srdíčko krásně tlouklo a doktorka mi s úsměvem řekla že se mi jen roztahuje děloha, ale že chápe že jsem měla strach a je lepší když přijdu zbytečně, než něco zanedbat. U minulého těhotenství jsem měla doktora, který mě pořád jen stresoval a řekl mi že bolest břicha a špinění je normální…Když jsem přišla druhý den s tím že krvácím, tak mě hned hnal na zákrok a ještě mě sjel proč brečim…No zlatá moje nynější doktorka ![]()
Takže pokud si nejsi jistá, nebo máš strach, tak radši zajdi k doktorce, tím nic nezkazíš ![]()
Ja prave byla u dr vcera a vsechno v pohode. Ptala jsem se na ty bolesti, pry je to normalni a vsechno je v pohode. Ale dneska me to bolelo o neco vic, ale rikam si, ze kdyz to vcera bylo ok…?