Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@bunuelo jj hlavně já si ho dávám po sprchování večer a to jak je ta kůže ještě po té vodě, tak to je peklo, ale přijde mi po tom ta kůže taková hebčí
@bunuelo Taky se už mažu
Snad od začátku
Měla jsem krém od Mixy. Ale ten mi teď došel tak zatím mažu normálním krémem aspoň
@andilek2766 Já byla na screeningu v 13 tt a tam nám doktor řekl, že to bude na 65 % holčička
Tak už s tím tak nějak počítam a snad to tak bude
i se od začátku cítím na holčičku
Ale stopro to budeme vědět až na dalším utz 26. června. Tak se už nemůžu dočkat
A hlavně se nemůžu dočkat až prďolku zase uvidím ![]()
Holky, tak já už mám bříško taky
přijde mi že tak cca od 13 ft ![]()
Chci se zeptat jestli máte taky takové výkyvy nálad? Brečim i u kreslených pohádek ![]()
A dneska mě poprvé popadla panika z porodu. Pravděpodobně mě čeká císař, dnes jsem našla článek a začínám z toho mít hrůzu ![]()
Teď přemýšlím jestli doktory neukecám na klasický porod.
@Martina 8 Ahoj
jojo taky jsem teď htozně náladová
Buď brečím, nebo nadávám, nebo jsem strašně veselá, nebo jsem v depce ze strachu o miminko jestli ke vše v pořádku. Je to prostě jiný stav no
.. Jakto, že budeš mít císaře? Jestli se můžu zeptat.
Zatím to nevím na 100%,ale mám zůžený páteřní kanál a taky trpím na prekolapsové stavy, takže doktoři mají trošku obavu abych neskolabovala během porodu, navíc mi nemůžou píchnout nic do páteře. Takže uvidíme jak se doktoři rozhodnou v ten daný okamžik.
Zatím to nevím na 100%,ale mám zůžený páteřní kanál a taky trpím na prekolapsové stavy, takže doktoři mají trošku obavu abych neskolabovala během porodu, navíc mi nemůžou píchnout nic do páteře. Takže uvidíme jak se doktoři rozhodnou v ten daný okamžik.
@Martina 8 Neměj strach, já mám císaře za sebou a v pohodě, i ta rekonvalescence byla rychlá. Popravdě, možná bych radši kdyby teď zase rozhodli rovnou o císaři, jelikož bych si nerada zopakovala 24 hodin silných kontrakcí, které byly úplně k ničemu a pro nepostupující porod mě stejně nakonec fikli (nedokázala jsem se otevřít na víc jak 6 cm a to do mě píchali kde co aby tomu pomohli), ale asi na to nejsem stavěná…
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? jsem v 16tt a doma máme už dvouletou cácorku. ze začátku jsem měla pěkný nevolnosti, to u prvního jsem neznala a konečně už je dobře. ted se cítím zas netěhotně ![]()
Ahoj holky, také bych se ráda přidala
. Začali jsme 16.týden a termín mám 1.11., jako Wewa…jde o první dítě. Bylo teda zcela neplánované (přišli jsme na to až v 7. týdnu), ale snad o to víc se těšíme. Doposud žádné těhotenské nevolnosti a výsledky taky všechny na 1. Myslím si, že jsem pořád stejná, jen ten můj chlap, když něco řešíme, si mě dobírá, že ze mě mluví pocity a hormony - no jo - chlapi! ![]()
Věřím, že se tu hodně dovím, a že mi i v ledasčem poradíte… ![]()
Já tedy osobně moc změny nálad nepociťuju, jen teda že možná dokážu být pěkně nepříjemná a když se s mojim úplně tak nepohodnem, tak se mi chce hned brečet… Tak jo, asi výkyvy nálad mám
![]()
@Janousova Moc děkuju za uklidnění, alespoň částečné
všude čtu jen články o tom jaké jsou po císaři komplikace, tak už jsem se opravdu začínala děsit jaké to bude.
Nové tváře vítám, jsem teď pořád hrozně unavená a plačtivá a když už mám na něco energii tak je to pečení
třeba teď švestkový koláč s drobenkou
no už aby byl hotovej
jinak bříško mažu jen hipp olejíčkem a zatím ok ![]()
Nové tváře vítám, jsem teď pořád hrozně unavená a plačtivá a když už mám na něco energii tak je to pečení
třeba teď švestkový koláč s drobenkou
no už aby byl hotovej
jinak bříško mažu jen hipp olejíčkem a zatím ok ![]()