Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Nikki5 píše:
@dostyna to bych raději neriskovala, měla jsem matku alkoholičku a nechci dopadnout stejně. Já to mám horší v tom případě, že jsem několik let byla léčena na maniodepresivní poruchu. Ani bych tolik neřešila to, že jsem z léků přibrala 25kg (shodila jsem pouze 10, i když pro mě velký úspěch), ale kvůli práškům jsem opustila 4. ročník a opakuji 3 (nemohla jsem vstát do školy, měla jsem hroznou absenci, v žádném případě jsem se neshodla se spolužáky a každý rok jsem končila v blázinci).Teď už jsem mohla mít maturitu za sebou.
Vím, že se to nesmí, ale léky jsem přestala brát a k psychiatričce stále úspěšně nechodím. Nejlepší na tom je, že se cítím tak jako nikdy předtím - nejšťastněji. Bez léků bez větších problémů vstanu do školy, dokážu přes den normálně fungovat a celkově se cítím daleko lépe než s léky.
Teda tak to máš taky veselé
Ale jestli se cítíš dobře, tak je asi vše vpořádku. ikdyž jak píšeš, sám by si člověk neměl jen tak vysazovat léky.
@Nikki5 nemáš vůbec zač. v kolikátém jsi týdnu?? a doděláváš střední školu??
@dostyna já si to taky myslím, asi měsíc po vysazení jsem i tak navštívila psychiatričku a řekla ji, že se bez léků cítím lépe, a že je dál brát nechci. Přišlo mi, že ona prostě měla svoji hlavu a stejně mi řekla, že jedny léky brát mám, tak jsem řekla, že do sebe zbytečně chemii cpát nebudu a už jsem se tam neukázala. Je to asi 4 - 5 měsíců a vše je v pohodě, kdyby se náhodou něco stalo, tak ze všeho nejdřív navštívím jiného psychiatra.
@Nikki5 píše:
@dostyna já si to taky myslím, asi měsíc po vysazení jsem i tak navštívila psychiatričku a řekla ji, že se bez léků cítím lépe, a že je dál brát nechci. Přišlo mi, že ona prostě měla svoji hlavu a stejně mi řekla, že jedny léky brát mám, tak jsem řekla, že do sebe zbytečně chemii cpát nebudu a už jsem se tam neukázala. Je to asi 4 - 5 měsíců a vše je v pohodě, kdyby se náhodou něco stalo, tak ze všeho nejdřív navštívím jiného psychiatra.
Tak to je opravdu moc dobře, že se cítíš dobře. Ona také ta změna stavu a třeba i celková větší pohoda nmohla pomoci k zlepšení stavu.
Já mám bohužel časté deprese, máme za sebou těžké období a navíc jak jsem psala, můj muž už druhé dítě nechtěl, tak trošku trpím. Ale jsem už velká hiolka, musím se s tím nějak poprat
@venmar dnes jsem 18 + 0, do školy chodím zatím denně a zbytek dochodím s individuálním plánem, i když si to moc dobře nedovedu představit. Kdyby se prcek umoudřil a dovolil mi chodit denně alespoň ještě v září, tak bych mu byla vděčná, přece jenom mám z maturity respekt. Dozvěděla jsem se, že většina mých bývalých spolužaček ju nedává, ale po pravdě jsem to čekala, jelikož je znám a vím, že na to kašlali 3 roky a ve čtvrťáku se to snažili dohnat, což je dle mého názoru pozdě.
@dostyna taky jsem si říkala, že to může být těhotenstvím a trošku se obávám toho, až mé těhotenství skončí, ale snad to nebude zas tak zlé jak to bylo. Zase nejsem v prostředí v jakém jsem byla v dětství a se spoustou věcí jsem se dokázala smířit. Jak říkáš, jsem velká holka a nikdo mě za ručičku brát donekonečna nebude.
@dostyna
já mám mámu štíra, manželova máma štír (s ni nevycházím) to občas se svoji také ne
a manžel je rybka
tak si říkám to bude povedenna rodinka
štír, ryba a býk
![]()
S tím znamením já jsem kozoroh, přítel vodnář a syn rak takže pro syna bude štír perfetní parťák takže jsme moc rádi
Ahoj holky, tak jsem si dnes tady početla ![]()
@isoviki no máš už teda pěkné bříško
Jinak co se týče neschopenky, tak nevím, zda se bere o 2000,– míň peněz… Co vím, tak se bere cca 60% platu, takže je to opravdu poznat.
Jinak jsem se dnes ráno probudila a láska naše miluje můj levý bok! Takovou bouli jsem neviděla
už taky máte bouličky???
Jo a holky co se týče angelsound tak na aukru ho maj cca za 500-600,–
@andilek2766 60% z hrubé mzdy
z čisté to vychází cca +- o 2000,– míň. Aspoň tak nějak to vychází u mě.
@Martina 8 aha tak to já si to budu muset spočítat, jak mi dojde za květen ![]()
Holky, my se ucime pocitat nemocenskou ve skole, tak se vam to muzu pokusit spocitat, kdybyste mel nekdo zajem…
@andilek2766 ahojky no já popravde jsem nechtela byt doma ale doktorka řekla že jestli chci aby bylo vše v poradku tak musím… je to nuda, každý den to samé..
Ale díky za info aspoň vím na čem jsem
večer jsem to pozorovala a ma rada taky levy bok.
potom i u prostred jsem cítíla boulicku. Je to krásný už cítit, že opravdu tam je malé stvořeni
.. PS: mamca říkala jestli se častěji mimco nachází na levé straně tak je to holčička
tak sem zvedava. jinak ty už víš co čekás? Moc si to neprocitam tak se omlouvam kdybych se opakovala
jo a za bříško? Me se zda ze je moc velké ale děkuji ![]()
@isoviki No nám řekli na 1.screenu na 70% chlapečka a pan DR má velkou úspěšnost, tak doufám, že se nesplet. Kámošce měsíc před námi natipoval kluka a den před mým screenem jí to potvrdil navíc jsem kdesi studovala ten pohlavní pahorek a vypadáme opravdu an klučíka, tak uvidíme
Já jsem i v diskusi začínající těhulky sem - tam taky přispíváš, že?
Jinak já se doma taky strašně nudím, můj navíc odjel včera do Prahy vrací se až ve středu a navíc, když není co dělat tak ty dny do kontroly se strašně vlečou ![]()