TP Listopad 2015, štíři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3392
26.5.15 10:44
@Nikki5 píše:
@dostyna to bych raději neriskovala, měla jsem matku alkoholičku a nechci dopadnout stejně. Já to mám horší v tom případě, že jsem několik let byla léčena na maniodepresivní poruchu. Ani bych tolik neřešila to, že jsem z léků přibrala 25kg (shodila jsem pouze 10, i když pro mě velký úspěch), ale kvůli práškům jsem opustila 4. ročník a opakuji 3 (nemohla jsem vstát do školy, měla jsem hroznou absenci, v žádném případě jsem se neshodla se spolužáky a každý rok jsem končila v blázinci).Teď už jsem mohla mít maturitu za sebou.
Vím, že se to nesmí, ale léky jsem přestala brát a k psychiatričce stále úspěšně nechodím. Nejlepší na tom je, že se cítím tak jako nikdy předtím - nejšťastněji. Bez léků bez větších problémů vstanu do školy, dokážu přes den normálně fungovat a celkově se cítím daleko lépe než s léky.

Teda tak to máš taky veselé :think: Ale jestli se cítíš dobře, tak je asi vše vpořádku. ikdyž jak píšeš, sám by si člověk neměl jen tak vysazovat léky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
26.5.15 10:45

@venmar děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
26.5.15 10:47

@Nikki5 nemáš vůbec zač. v kolikátém jsi týdnu?? a doděláváš střední školu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
26.5.15 10:49

@dostyna já si to taky myslím, asi měsíc po vysazení jsem i tak navštívila psychiatričku a řekla ji, že se bez léků cítím lépe, a že je dál brát nechci. Přišlo mi, že ona prostě měla svoji hlavu a stejně mi řekla, že jedny léky brát mám, tak jsem řekla, že do sebe zbytečně chemii cpát nebudu a už jsem se tam neukázala. Je to asi 4 - 5 měsíců a vše je v pohodě, kdyby se náhodou něco stalo, tak ze všeho nejdřív navštívím jiného psychiatra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
26.5.15 10:52
@Nikki5 píše:
@dostyna já si to taky myslím, asi měsíc po vysazení jsem i tak navštívila psychiatričku a řekla ji, že se bez léků cítím lépe, a že je dál brát nechci. Přišlo mi, že ona prostě měla svoji hlavu a stejně mi řekla, že jedny léky brát mám, tak jsem řekla, že do sebe zbytečně chemii cpát nebudu a už jsem se tam neukázala. Je to asi 4 - 5 měsíců a vše je v pohodě, kdyby se náhodou něco stalo, tak ze všeho nejdřív navštívím jiného psychiatra.

Tak to je opravdu moc dobře, že se cítíš dobře. Ona také ta změna stavu a třeba i celková větší pohoda nmohla pomoci k zlepšení stavu. :potlesk: Já mám bohužel časté deprese, máme za sebou těžké období a navíc jak jsem psala, můj muž už druhé dítě nechtěl, tak trošku trpím. Ale jsem už velká hiolka, musím se s tím nějak poprat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
26.5.15 10:57

@venmar dnes jsem 18 + 0, do školy chodím zatím denně a zbytek dochodím s individuálním plánem, i když si to moc dobře nedovedu představit. Kdyby se prcek umoudřil a dovolil mi chodit denně alespoň ještě v září, tak bych mu byla vděčná, přece jenom mám z maturity respekt. Dozvěděla jsem se, že většina mých bývalých spolužaček ju nedává, ale po pravdě jsem to čekala, jelikož je znám a vím, že na to kašlali 3 roky a ve čtvrťáku se to snažili dohnat, což je dle mého názoru pozdě.
@dostyna taky jsem si říkala, že to může být těhotenstvím a trošku se obávám toho, až mé těhotenství skončí, ale snad to nebude zas tak zlé jak to bylo. Zase nejsem v prostředí v jakém jsem byla v dětství a se spoustou věcí jsem se dokázala smířit. Jak říkáš, jsem velká holka a nikdo mě za ručičku brát donekonečna nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
26.5.15 11:14

@dostyna :D :D já mám mámu štíra, manželova máma štír (s ni nevycházím) to občas se svoji také ne :D a manžel je rybka :D tak si říkám to bude povedenna rodinka :D štír, ryba a býk :twisted: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
26.5.15 11:37

S tím znamením já jsem kozoroh, přítel vodnář a syn rak takže pro syna bude štír perfetní parťák takže jsme moc rádi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
26.5.15 12:06

Ahoj holky, tak jsem si dnes tady početla ;)
@isoviki no máš už teda pěkné bříško
Jinak co se týče neschopenky, tak nevím, zda se bere o 2000,– míň peněz… Co vím, tak se bere cca 60% platu, takže je to opravdu poznat.
Jinak jsem se dnes ráno probudila a láska naše miluje můj levý bok! Takovou bouli jsem neviděla :lol: :lol: už taky máte bouličky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
26.5.15 12:07

Jo a holky co se týče angelsound tak na aukru ho maj cca za 500-600,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
26.5.15 12:38

@andilek2766 60% z hrubé mzdy ;-) z čisté to vychází cca +- o 2000,– míň. Aspoň tak nějak to vychází u mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
26.5.15 12:39

@Martina 8 aha tak to já si to budu muset spočítat, jak mi dojde za květen ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
26.5.15 12:48

Holky, my se ucime pocitat nemocenskou ve skole, tak se vam to muzu pokusit spocitat, kdybyste mel nekdo zajem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
26.5.15 13:13

@andilek2766 ahojky no já popravde jsem nechtela byt doma ale doktorka řekla že jestli chci aby bylo vše v poradku tak musím… je to nuda, každý den to samé.. :? Ale díky za info aspoň vím na čem jsem :) večer jsem to pozorovala a ma rada taky levy bok. :D potom i u prostred jsem cítíla boulicku. Je to krásný už cítit, že opravdu tam je malé stvořeni :srdce:.. PS: mamca říkala jestli se častěji mimco nachází na levé straně tak je to holčička :D tak sem zvedava. jinak ty už víš co čekás? Moc si to neprocitam tak se omlouvam kdybych se opakovala :think: jo a za bříško? Me se zda ze je moc velké ale děkuji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
26.5.15 13:16

@isoviki No nám řekli na 1.screenu na 70% chlapečka a pan DR má velkou úspěšnost, tak doufám, že se nesplet. Kámošce měsíc před námi natipoval kluka a den před mým screenem jí to potvrdil navíc jsem kdesi studovala ten pohlavní pahorek a vypadáme opravdu an klučíka, tak uvidíme :) Já jsem i v diskusi začínající těhulky sem - tam taky přispíváš, že? ;) ;) Jinak já se doma taky strašně nudím, můj navíc odjel včera do Prahy vrací se až ve středu a navíc, když není co dělat tak ty dny do kontroly se strašně vlečou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí