Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Nikki5 tak to já budu asi docela unikát, hned od začátku jsem strašně rychle nabrala 4,5 kg
ale teď se mi to zase poslední dva týdny zastavilo na stejné váze, tak nevím. Asi to budu mít úplně stejně jak mamka - ta prý v obou těhotenstvích nabrala hodně na začátku a pak už jen tak zvolna ![]()
No ideální přírůstek je prý 1 - 2 kg za měsíc, takže by to zhruba odpovídalo tomu 0,5 kg za týden ![]()
Ahojte holky, dýl jsem tu teď nebyla… já mám zatím +3kg, ale připadám si tak na 5kg
![]()
Holky, chci se zeptat - taky vás dnes tak bolí hlava? Občas mě bolívala i mimo těhotenství, ale teď to mám každý druhý týden. Začne to večer a do rána buď přejde, nebo bolí i několik dnů v kuse, jako třeba tentokrát.:-( Nechci se ládovat prášky, tak se to snažím přetrpět.
@Martina 8 ahojkyjá osobně s tím problém nemám, ale chodím ještě na jednu diskusi, Začínající těhulky sem a tam to holky řešily paralenem. Prý je to lepší než se trápit a stresovat mimčo ![]()
@andilek2766 Nj jenže mě paralen právě vůbec nezabírá.:-( 25.5. Jdu na kontrolu, tak to budu muset probrat s dr.
@Martina 8 mě taky od rána dost bolí, asi to bude tlakem, u nás je šílený dusno..
@bunuelo ja uz taky vim, ze to bude kluk, bylo to jasne videt na nt screeningu, ale dneska u dr to treba videt nebylo vubec, protoze byl hlavou dolu a nechtel se ukazat, potvurka jedna
Že bych nabírala za vás, holky??? ![]()
Na bolení hlavy netrpím, zatím.. ale jinak mi taky doporučili paralen ![]()
Ve čtvrtek jdu na kontrolu, tak jsem opět trochu nervozní, aby bylo všechno tak, jak má ![]()
@MichaelaLiliana ja to zatim neresim a dr nic nerikala, precejenom dite urcite nestrada vzhledem k mym bohatsim tukovym zasobam ![]()
Ahoj holky přidávám se čekáme první miminko a TP máme 17.11.
![]()
Wewa - Ty už jsi mnohem zkušenější než já, tak se ptám..Myslíš, že když jsem UŽ přibrala mezi 2-3 kily (to jsem si „vypapala“ hned na začátku..) tak je to oukej?..vůbec nemám představu, ale už je to dlooouho co jsem nepřibrala a jím s rozumem, taky cvičím..taknevím, když tady čtu, že hubnete..
@bunuelo už jsem psala dřív do příspěvků O váze. Šli mi do li čtyři kila.Ted poslední týden se to snad už trochu srovnalo.Sice ne pribiram, ale naštěstí už ani nehubnu, tak myslím, že ted už se to otočí. Zítra jdu na kontrolu ke sve doktorce, tak uvidim, co mi řekne. Ale četla jsem, že se víc začne pribirat az ted ve druhém trimestru
.