Hrozně rozmazlený synovec

Anonymní
4.3.13 15:13

Hrozně rozmazlený synovec

Ahoj holky,
potřebuji se vypovídat a možná trochu poradit, ale raději anonymně. Mám jedenáctiletého nevlastního synovce a on je trochu"jiný".Když je s námi bez své mamky tak je hrozně hodný ale když někam jdeme všichni společně, tak je na zabití. Nevím jak mám začít. Třeba jdeme do krámu a malej tam něco chce a začne se kvůli tomu ječet přes celý krám a tak mu to jeho máma prostě koupí a je jedno zda to stojí 30kč nebo 400kč. Nejvíce mě štve že když jsme u nás tak on neumí poprosit o hračku, hned si to vezme a nebo to malé vytrhne z ruky a když ho jeho máma okřikne tak je na ní hnusnej a řekne promiň stylem jako polib mi prdel :( a pak to udělá znovu… Taky strká naše hračky do své tašky a když na to přijdeme tak vyvádí, že si ji nemůže vzít domů. Nebo minulej rok jsme měli jít na nějakou akci, ale já jsem předem řekla že nevím zda půjdeme, ale druhý den mi snacha volala v kolik se sejmdeme a když jsem řekla, že jsem to neslíbila že půjdeme tak se urazila, protože ona to malému SLÍBILA a malej teď vyvádí. Jsem zvědavá až se jednou malému zalíbí nějaké auto a on si ho bude vynucovat. Prodají barák a koupí mu ho? Vždycky když mají přijít na návštěvu tak se osypu a byla bych nejraději, kdyby to nešlo. Vůbec nevím co mám dělat-začínám mít na malého alergii :pocitac: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3684
4.3.13 15:18

Asi by to chtělo promluvit o jeho chování s jeho maminkou :think:
Jen malinko nechápu souvislost snacha-synovec? :nevim: Já myslela že synovec je od tvé sestry nebo bratra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.13 15:21

@terezka24 Já ho beru jako „synovce“ i když to vlastně synovec není…Z jeho maminkou bych si o tom promluvila, ale můj přítel říká, že my do toho nemáme co kecat a že je to protože je to vymodlené dítě :roll:,ale podle mě je tohle trochu extrém. Minule mu něco říkala a on po ní zase vyjel a měli by jste vydět ten pohled…jsem čekala, kdy jí jednu vlepí :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.3.13 15:21

Pro upřesnění:je to synovec mého přítele

• Citovat
  • Upravit
3684
4.3.13 15:23

Je pravda že do jeho chování ti nic není, ale pokud je u Vás doma, tak se má chovat podle Vašich pravidel, je přeci na návštěvě a né někde na hřišti.
Kolik mu je let??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
4.3.13 15:25
@Anonymní píše:
Pro upřesnění:je to synovec mého přítele

Pokud je to synovec Tvého přítele, tak tam stejně pořád nechápu tu snachu..
Asi mi dneska zubař dal velkou dávku v injekci a ještě nepřemýšlím :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.13 15:26

Jenže mě vadí i to, že když někam jdeme a on se ukazuje jaký je to…spratek…a jak se mu maminka podřizuje. On řekne:jdeme tudy a ona jde :cert:.Je mu 11 let…

• Citovat
  • Upravit
14090
4.3.13 15:27

Tak to je mazec, ale jak říká tvůj přítel Vám po tom nic není… Je to jejich dítě a oni si na sebe pletou bič, pokud se se snachou nedá normálně mluvit tak abys jí řekla svůj názor tak s tím asi nic víc neuděláš, bohužel :roll:
Snažila bych se omezit návštěvy, jak často se vídáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
4.3.13 15:28
@Anonymní píše:
Jenže mě vadí i to, že když někam jdeme a on se ukazuje jaký je to…spratek…a jak se mu maminka podřizuje. On řekne:jdeme tudy a ona jde :cert:.Je mu 11 let…

tak bych jim zamávala a šla původním směrem… co víc by jsi s tím chtěla dělat? mluvila jsi o tom se snachou? co ti na to řekla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
4.3.13 15:29
@terezka24 píše:
Pokud je to synovec Tvého přítele, tak tam stejně pořád nechápu tu snachu..
Asi mi dneska zubař dal velkou dávku v injekci a ještě nepřemýšlím :mrgreen: :mrgreen:

Taky tu snachu nechápu, protože to je vztach ke tchyni, ne? Tohle je švagrová :-D

A jinak je to bohužel jejich věc, doma bych se zastávala svýho prcka… Ale jinak bych to neřešila… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.13 15:29

@werunkaw123 Kdyby to bylo jen na mě tak bych to udělala, ale přítel má svojí sestru hodně rád(což je jasné) a tak si to nechce pokazit. Chodí k nám každý týden

• Citovat
  • Upravit
3684
4.3.13 15:30

Je to opravdu jejich výchova a bude to jednou jejich problém.
Ať se ke svým rodičům chová jak chce :nevim: U Vás doma bych nastavila nějaká pravidla při jeho návštěvě, je to snad Váš byt a né jejich.
A když se vzteká někde venku, tak to ignoruj, stejně víc se dělat nedá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
4.3.13 15:31

@kate02 Že je to švagrová, já si to myslela :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.13 15:32

@kate02 No jo máš pravdu :oops: :oops:.Já bych to asi neřešila, kdyby sem se na to nemusela koukat a nepředváděl to, když někde jsme. A říct:my s váma nikam nepůjdeme, protože mě chování tvého syna deptá…

• Citovat
  • Upravit
425
4.3.13 15:32

No to si děláš srandu, že 11-letý kluk si bere věci bez dovolení a ještě sebou domů??? Tohle je snad chování 4-5 letých dětí, ne? No já bych mu dala!!! Asi bych mu řekla na rovinu, jak se věci mají, že takhle ať se chová doma, ale u vás, že to tolerovat nebudeš. Je tedy dost starý na to, aby to pochopil. Mám taky kamarádku s 10 letou dcerou, a ta se nám jala procházet se po sedačce, tak jsem na ni hukla, že to prostě u nás dělat nebude a když se neumí chovat, půjde za dveře. Kámoška na to nic a holka to pochopila. Takže být tebou, udělám si s ním pořádek. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová