Hrozní sousedé

Anonymní
5.9.19 18:09

Hrozni sousede

Jdu se jen vypovidat, rada stejne asi neexistuje. Bydlim v tichem dome, o ostatnich sousedech ani nevim, ale vedle me v byte bydli otec se synem, ktery ma ADHD, takze neustale rve, dupe, jeho otec na nej rve, navic neumi mluvit normalne, proste neustale silene nahlas mluvi. Nevim proc ale neustale otviraji a zavoraji dvere na chodbu, a praskaji dverma, a krici na sebe do chodby. Nechapu kam porad chodi, ostatni sousede proste rano odejdou do prace a vecer prijdou. Nechala jsem si kvuli nim izolovat stenu ktera s nimi sousedi, ale do meho bytu zasahuje i jejich balkon, ktery izolovat nelze protoze tam mam okno. Z balkonu je naprosto vse slyset a ten otec tam s oblibou vecer popiji a do toho rve do telefonu nebo rve na syna co vriska vevnitr. Otec obcas dela nocni a to si pak ten syn pozve kamarady a rvou na balkone, plivou a vriskajo proste jak zvirata. U me je to z toho balkonu silene slyset. Jakoqby byli u me v byte. Mam male dite, jsem na materske a jsem z toho uplne vyrizena. O ostatnich sousedech nevim. Byt je muj, takze stehovani neprichazi vu vahu. No chtela jsem se jen vypsat. Mate nekdo taky takove silene sousedy? :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
737
5.9.19 18:13

Máme pod sebou experty, kteří neustále jen vysedávají na zahradě - v přízemí v bytovém domě. Novostavba, no. Otec řve, matka řve, děcka řvou, protože to vidí u rodičů. Skoro vůbec nikam nechodí, podle mě už jim to leze na mozek. Není výjimkou slyšet výlevy typu „nech toho, nebo ti dám takovou bombu, že se nezvedneš“. Už jsem několikrát přemýšlela, že tam pošlu sociálku. Naprosto tupé konverzace na debilní témata. Zkrátka žádná intelektuální elita. Mít v létě otevřená okna je za trest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.19 18:15
@hadraplanka píše:
Máme pod sebou experty, kteří neustále jen vysedávají na zahradě - v přízemí v bytovém domě. Novostavba, no. Otec řve, matka řve, děcka řvou, protože to vidí u rodičů. Skoro vůbec nikam nechodí, podle mě už jim to leze na mozek. Není výjimkou slyšet výlevy typu „nech toho, nebo ti dám takovou bombu, že se nezvedneš“. Už jsem několikrát přemýšlela, že tam pošlu sociálku. Naprosto tupé konverzace na debilní témata. Zkrátka žádná intelektuální elita. Mít v létě otevřená okna je za trest.

Ja je bohuzel slysim i pres zavrena okna :?

• Citovat
  • Upravit
24379
5.9.19 18:15

A zkusela sis s nema promluvit? Treba jim to proste nedochazi.Mne treba nejakou dobu trvalo, nez jsem si takto zvykla ja, protoze pochazim z baraku a nedoslo mi, ze treba v jednu rano nemuzu vysavat atd :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
5.9.19 18:17

Kluk ma Adhd, ale popijem sam doma s kamosema muze? To na tom zas tak blbe nebude. Zasla bych tam at to zklidnej a vecer az si pozve kamarady na balkon bych na ne vlitla taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.19 18:17
@wildcherry píše:
A zkusela sis s nema promluvit? Treba jim to proste nedochazi.Mne treba nejakou dobu trvalo, nez jsem si takto zvykla ja, protoze pochazim z baraku a nedoslo mi, ze treba v jednu rano nemuzu vysavat atd :mrgreen:

Ano nekolikrat jsem s tim chlapem mluvila a slusne ho zadala aby se ztisili. Jenze jak to rict on je dost nizke inteligence a podle me mu nedochazi ze rve, nebo ze se chovaji nevhodne, on mi vzdycky vse odkyve a stejne zadna zmena. Ten jeho spratek tak na toho taky nic neplati, uz jsem na nej rvala a nic nepomohlo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.9.19 18:19
@Micaella22 píše:
Kluk ma Adhd, ale popijem sam doma s kamosema muze? To na tom zas tak blbe nebude. Zasla bych tam at to zklidnej a vecer az si pozve kamarady na balkon bych na ne vlitla taky

Ja uz na ne vlitla ale akorat se mi vysmali :(

• Citovat
  • Upravit
24379
5.9.19 18:47
@Anonymní píše:
Ano nekolikrat jsem s tim chlapem mluvila a slusne ho zadala aby se ztisili. Jenze jak to rict on je dost nizke inteligence a podle me mu nedochazi ze rve, nebo ze se chovaji nevhodne, on mi vzdycky vse odkyve a stejne zadna zmena. Ten jeho spratek tak na toho taky nic neplati, uz jsem na nej rvala a nic nepomohlo.

Hej, to je jako naprd popravde.Ale chapu, jak te to stve :?.Ja musim zatukat, u nas nic.Ale naproti v baraku co nam bydli, jenze ja zavru okna a mam klid ze.Za to nejakej blb si poridil drona a uz treti den to tady bzuci, lita snim k verandam-na zabiti. Zitra uz mu reknu at s nim jde do prd.ele.Ostatni i muj ho proste chodi testovat na pole nebo do prirody a ne si cumet na sousedy :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
5.9.19 18:49
@Anonymní píše:
Ja uz na ne vlitla ale akorat se mi vysmali :(

A dela to i po desate, ty vecirky na balkone? Mozna by nebylo od veci zavolat mestaky pro ruseni klidu.Taky uz jsem volala, kdyz mladi taky naproti delali peklo(celkove problemova rodinka),uz tu nebydli nastesti, ale volala jsem to znamymu a rekl, ze uz dostali hlaseni i od jinych a jedou tam.No,jako pomohlo to na nejakou dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15800
5.9.19 18:56

@wildcherry Nevím, jestli už to vstoupilo v platnost, ale lítat s dronem bude dost omezené. Pokud lítá kolem oken, tak bych se s ním vůbec nes*al a podal na něj trestní oznámení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
5.9.19 19:04

Každej máme něco :nevim: my máme pod náma souseda, mladej kluk, a každej den poslouchá písničky na maximum, teda kdyby písničky, ale poslouchá něco jako techno :zed: celej barák duní, slyšíme to i přes zavřená okna a to nejlepší je, že je schopnej si to pustit klidně v 11 večer :pocitac: sousedy si člověk bohužel nevybere :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
5.9.19 19:09

Zašla bych klidně na policii nahlásit věčerní rušení, nebo na bytové družstvo či městský úřad. Prostě podat stížnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
5.9.19 19:14
@Zumpa píše:
@wildcherry Nevím, jestli už to vstoupilo v platnost, ale lítat s dronem bude dost omezené. Pokud lítá kolem oken, tak bych se s ním vůbec nes*al a podal na něj trestní oznámení.

No vsak ja jsem pro.Sice skvela vec, mame super videa, ale jako otravovat s tim lidi? Hlavne i ten zvuj jak roj vcel.Ale vis jak, nepotrebuju byt nekde na netu, jak polonaha se vyvaluju s kafem a cigarken ze :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
5.9.19 19:18

A ti sousedi jsou taky ve vlastnim, nebo v najmu? Stezovat si vsude mozne a po desaty volat policajty, jinak se asi nic delat neda :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2472
5.9.19 19:19
@Anonymní píše:
Jdu se jen vypovidat, rada stejne asi neexistuje. Bydlim v tichem dome, o ostatnich sousedech ani nevim, ale vedle me v byte bydli otec se synem, ktery ma ADHD, takze neustale rve, dupe, jeho otec na nej rve, navic neumi mluvit normalne, proste neustale silene nahlas mluvi. Nevim proc ale neustale otviraji a zavoraji dvere na chodbu, a praskaji dverma, a krici na sebe do chodby. Nechapu kam porad chodi, ostatni sousede proste rano odejdou do prace a vecer prijdou. Nechala jsem si kvuli nim izolovat stenu ktera s nimi sousedi, ale do meho bytu zasahuje i jejich balkon, ktery izolovat nelze protoze tam mam okno. Z balkonu je naprosto vse slyset a ten otec tam s oblibou vecer popiji a do toho rve do telefonu nebo rve na syna co vriska vevnitr. Otec obcas dela nocni a to si pak ten syn pozve kamarady a rvou na balkone, plivou a vriskajo proste jak zvirata. U me je to z toho balkonu silene slyset. Jakoqby byli u me v byte. Mam male dite, jsem na materske a jsem z toho uplne vyrizena. O ostatnich sousedech nevim. Byt je muj, takze stehovani neprichazi vu vahu. No chtela jsem se jen vypsat. Mate nekdo taky takove silene sousedy? :(

Ani nevíš jak ti rozumím. Bydlíme ve starém domě, kde je 6 rodin. A to co bydlí nad náma, tak to je šílený. Přes den chrápou a od těch 16h do 4h do rána dělají bordel. Denně chlastají, řvou tam po sobě, v noci vaří, perou. Okno si nezavřou, takže já vše slyším i přes zavřené okno a televizi. A tohle to je denně po dobu 3,5 let. Neumí mluvit potichu, ale řvou jakoby byly byly u nás v bytě.
Už jsem jim to říkala a prd platný. Policii jsem to řešit nechtěla, takže až uvidím majitele, tak mu to chci říct. Už toho máme plné zuby. Malá se mi i občas budí, že tam zase řvou a nemůže spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová