Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Přeji hezký večer
nevíte někdo, o jaký hroznový cukr, který se bere k porodu, abych neumřela žízní a měla energii, se jedná? Jsou myšleny takové ty bonbonky jednotlivě balené - vitamínový přípravek -na nich totiž píšou 2-3 tabletky denně, nepřekračovat dávkování. Tak nevím, já jsem schopná sníst i celý balíček - aby mi to neuškodilo nebo si mám vzít hroznový cukr Glukopur? ![]()
Já jsem teď v Tescu viděla lízátka z hroznovýho cukru (cca 8 ks zabalené v pásu za sebou) a blbec jsem si je nekoupila
To by možná taky šlo. Jak neumřela žízní - pití si vem určitě s sebou, jako bez maliníkovýho čaje na sále bych to fakt nedala
, hroznocukr jsem neměla ani mi nechyběl, ale pro sichr si tentokrát vezmu ty lízátka. Anebo si Glukopurem oslaď pití a bude to ![]()
Mi na porodním sále dali ty bonbonky, prodávají se i v trubičkách celofánových, ne jen jednotlivě balené ![]()
Gina: ty lízátka nejsou nic moc - jsou takový strašně tvrdý
To jsou lepší ty bonbony…
mela jsem u porodu ty bonbony jak popisujes, ty jediny mi dovolili a trochu jejich caje
Já teda mohla mít cokoliv sebou měla jsem ale jen flašku vody bylo léto:)¨Holky to se u vás hlídá i pití a jídlo??Na jídlo sjem teda pomyšlení neměla ale snídani mi schovali:)
U nás se prodává v lékárnách. Ta trubička bonbonů i lízátka. A tvrdé mi nepřijdou, byly to jedny z prvních lízátek, které jsem dětem dovolila, krásně se jim to rozpouštělo při lízání. Jinak nejsem příznivce lízátek, ale tady jsem „couvla“.
u nas jidlo i piti hlidali, ne ze by mi vsechno zakazali, ale bylo to omezene, kvuli mozne akutni sekci - ale stejne jsem na jidlo nemela pomysleni a zizen velkou jsem nemela - bylo leto, pustena klima ![]()
Hanulka82 píše:
u nas jidlo i piti hlidali, ne ze by mi vsechno zakazali, ale bylo to omezene, kvuli mozne akutni sekci - ale stejne jsem na jidlo nemela pomysleni a zizen velkou jsem nemela - bylo leto, pustena klima
Tak to jste mě trošku vystrašili, že se hlídá i pití. Mě čeká porod za 2 týdny a jsem strašný žíznivec, vypiju denně 4L. Ale snad to nějak vydržím. ![]()