Hroznový cukr

1322
19.2.11 19:21

Hroznový cukr

Přeji hezký večer :wink: nevíte někdo, o jaký hroznový cukr, který se bere k porodu, abych neumřela žízní a měla energii, se jedná? Jsou myšleny takové ty bonbonky jednotlivě balené - vitamínový přípravek -na nich totiž píšou 2-3 tabletky denně, nepřekračovat dávkování. Tak nevím, já jsem schopná sníst i celý balíček - aby mi to neuškodilo nebo si mám vzít hroznový cukr Glukopur? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
19.2.11 19:30

Já jsem teď v Tescu viděla lízátka z hroznovýho cukru (cca 8 ks zabalené v pásu za sebou) a blbec jsem si je nekoupila :zed: To by možná taky šlo. Jak neumřela žízní - pití si vem určitě s sebou, jako bez maliníkovýho čaje na sále bych to fakt nedala :-) , hroznocukr jsem neměla ani mi nechyběl, ale pro sichr si tentokrát vezmu ty lízátka. Anebo si Glukopurem oslaď pití a bude to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
19.2.11 19:39

Mi na porodním sále dali ty bonbonky, prodávají se i v trubičkách celofánových, ne jen jednotlivě balené :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
19.2.11 19:39

Gina: ty lízátka nejsou nic moc - jsou takový strašně tvrdý :( To jsou lepší ty bonbony…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
19.2.11 19:50

mela jsem u porodu ty bonbony jak popisujes, ty jediny mi dovolili a trochu jejich caje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
19.2.11 20:21

:mrgreen: ja sem si tajne dala par ctverecku cokosky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
19.2.11 20:48

Já teda mohla mít cokoliv sebou měla jsem ale jen flašku vody bylo léto:)¨Holky to se u vás hlídá i pití a jídlo??Na jídlo sjem teda pomyšlení neměla ale snídani mi schovali:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
19.2.11 21:24

U nás se prodává v lékárnách. Ta trubička bonbonů i lízátka. A tvrdé mi nepřijdou, byly to jedny z prvních lízátek, které jsem dětem dovolila, krásně se jim to rozpouštělo při lízání. Jinak nejsem příznivce lízátek, ale tady jsem „couvla“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
20.2.11 07:22

u nas jidlo i piti hlidali, ne ze by mi vsechno zakazali, ale bylo to omezene, kvuli mozne akutni sekci - ale stejne jsem na jidlo nemela pomysleni a zizen velkou jsem nemela - bylo leto, pustena klima :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
23.2.11 12:40
Hanulka82 píše:
u nas jidlo i piti hlidali, ne ze by mi vsechno zakazali, ale bylo to omezene, kvuli mozne akutni sekci - ale stejne jsem na jidlo nemela pomysleni a zizen velkou jsem nemela - bylo leto, pustena klima :-)

Tak to jste mě trošku vystrašili, že se hlídá i pití. Mě čeká porod za 2 týdny a jsem strašný žíznivec, vypiju denně 4L. Ale snad to nějak vydržím. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí