Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Dneska jsem byla na kontrole. Mám prý sekrálně prosáklé hrdlo, otevřená na 1cm, na prst dobře průchozí a hlavička naléhá. Což tu fakt cítím, že je dole, hezky mě tam dloube, břicho už mám taky dole. To už asi můžu začít klidně rodit co?:-)
já byla na kontrole včera, dnes jsem 39+1, už se modlím, ať je to za mnou
ne nadarmo se říká, že poslední měsíc je nastavenej v ženský psychice tak, že už se na porod vysloveně těší, jen aby to měla už za sebou ![]()
no mě teda přímo v poradně neřekli, že to může být každou chvíli. Další návštěvu mám na příští středu a to mám termín, ale PA mi řekla, že se tak na 70% uvidíme ještě v poradně, doktorka už byla „milejší“
prý: „tak příští středu tady, pokud do té doby neporodíte“ jinak hlavička je prý dole, ale ještě tak úplně nenaléhá, takže zatím teda fakt nevím.....asi skončím zase v poradně ![]()
já jsem na 1.3. objednana na ultrazvuk, tak jsem zvědavá jestli ho ještě stihnu:-) A ty už ses začla otvírat?
právě že ještě ne, ale podle mého gynekologa mám poměrně silný poševní sval, takže nevím jak mě to ovlivní při porodu, je jasný, že nástřihu se nejspíš nevyhnu, i když...........tomu se vyhne málokdo ![]()
Loni touhle dobou jsem měla dva týdny do porodu, syn se narodil 3.3., tak se držte…ten rok mi utekl jako voda ![]()
veronika33 píše:
Dneska jsem byla na kontrole. Mám prý sekrálně prosáklé hrdlo, otevřená na 1cm, na prst dobře průchozí a hlavička naléhá. Což tu fakt cítím, že je dole, hezky mě tam dloube, břicho už mám taky dole. To už asi můžu začít klidně rodit co?:-)
přeji rychlý a bezproblémový porod, určitě už se nemůžeš dočkat co?
jizvíková píše:
na prst lotevrena jsem byla 3 tydny