Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte,
Teď jsem přišla z Microbl jako modelka (zdarma), mám i fotky od paní co dělal predemnou a pěkné, ale to moje hrůza… Co mám dělat, vyloupne se to nějak? Každé je jiné a ještě moc veliké… Už tu tři hodiny brečím.
Nojo, zadarmo, tož na někom se to naučit musí… Ale vypadá to tak jako přírodně, trochu jako kapradí nebo peříčko.
Sundat se to samozřejmě dá, pogoogli si "odstranění microbladingu'. Třeba taky objevíš zaučujícího se nováčka…
Nikdy jsem to nemela, ale kdyz to googlim, tak nektere to maji jako ty. A neprijdou mi uplne kazde jine. Vyckej chvili, treba je to nezvyk. Nevidim cely oblicej, abych rekla je to des nebo slusi ti to, ale jako katastrofa mi to neprijde.
No, zadarmo koukám i drátem do oka, co? No, hezký to.moc není, to máš pravdu
Promiň, ale to je fakt strašný
Moje kosmetička mě zná, takže mi po nějakém čase podala zrcadlo ať se podívám, jak to vypadá a jestli je to dobrý a tak
Jsem blondýna, takže mám málo pigmentu, takže jsem to chtěla tmavší. Ale měla jsem to fakt hezký, ale po 2 letech půjdu asi znovu, mám to vybledlý.
Ahoj, já microblading dělám také, takže tě zkusím trochu uklidnit.
Za prvé ale musím zmínit, že když jdeš na takovýto zákrok jako modelka zdarma, tak musíš počítat s tím, že to nebude perfektní a budou tam chyby
To chce být trochu odolná a nebýt perfekcionista, v opačném případě nechodit jako modelka zdarma, ale vybrat si kvalitního artistu dle sebe a zaplatit za to ![]()
Ale jinak - jestli to máš teď čerstvé, tak nepanikař. I dobře udělaný microblading nebo jakykoli PMU vypadá v prvních dnech všelijak. Bude se to teď hojit, konečný výsledek uvidíš až po měsíci od zákroku, pak teprve dělej závěry. Navíc, většina začínajících artistek neumí pokožku správně natáhnout, být v dobré hloubce a dobře vpravit pigment a většinou naopak po zahojeni v obočí nic nezbyde
Takže vydrz prvních pár dní, do týdne to bude mnohem jemnější, za měsíc vyhojené a uvidíš, že to bude lepší.
Z dálky to možná vypadá líp. To z mého pohledu vlevo je zbytečné široké. To vpravo je rozcuch a vypadá nedodelané, jako by už nebyl čas.
Nejde to ještě dodělat?
Já bych to vzala nějakým peelingem a snažila se to dostat pryč ![]()
Je to hodně nepovedené. Nech to zahojit a pak si najdi šikovnou tatérku, která ti to opraví. Ale bude tě to něco stát.
@CarolS děkuju a můžu udělat něco proto, ať nechodím měsíc s takovou hrůzou?
@VerousekVra jen vydržet
nebude to takto vypadat určitě celý měsíc, prvni týden je nejhorší, vydrž těch pár dní, nic s tím nedělej.
Teprve pokud to po tom měsíci (čili po úplném zahojeni ) bude opravdu katastrofa, tak můžeš uvažovat o nějakém odstranění, ale zatím bych nepanikařila.
Teď jsem to viděla na ig u šílené nehtařky. Proč jsi tam nenapsala, že to máš zadarmo a šla jsi k někomu, kdo to neumí?