Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je to všude. Je to nutný dávat i sem? A ano, všichni zemřou.
@Cenarius píše: Více
Všude? Já to zjistil až teď, možná proto, že jsem vstal až kolem 12 a nejdříve čtu eMimino. Kdybys to sem dal Ty, mohl jsem to zjistit dříve. ![]()
Už je jeho duše někde jinde spokojená. Někde byl článek, že už ho život nebavil a chtěl podstoupit eutanazii.
@Cenarius píše: Více
Vzpomínková diskuze, proč ne. Vždyť se nemusíš účastnit.
Jaký film máte nejraději?
Za mě srdcovka Bojovník, pak
Kdo nastaví kůži, Slovo policajta a Smrt darebáka.
A pak všechny ostatní.
Ze slavných francouzských herců daného období už žijí jenom Pierre Richard, Gérard Depardieu a Jean Reno, přičemž poslední dva jsou podstatně mladší, takže vlastně jenom Pierre Richard, kterému bylo v pátek 90 let! ![]()
Jo, smutný, ale přiznám se, že s Deloinem jsem moc filmů neviděl, a ani jsem nějak nevyhledával, i když většina z nich je klasika. Zato miluju Belmonda, moje srdcovka je Profesionál, u něho řvu pravidelně jako kráva, i když z poloviny je to zásluha Morriconeho Chi-Mai. A záporáka tam hraje Robert Hossein, Peyrac z Angeliky.
Ale asi si říkáte, proč píšu do vlákna o Deloinovi, když žeru Belmonda. No rád bych připomněl jeden ne moc známý film, kde si zahráli oba, je to fajn oddychovka:
https://www.csfd.cz/…nce/prehled/
Tak oprava, už si spolu zahráli ve filmu Borsalino:
@Ploskutáček Profesionála miluju, to je dokonalý film i hudba. ![]()
Dnes na čt2 ve 20.00 film Tři muži na zabití a ve 21.40 následuje film Dva muži ve městě
@Kelsey píše: Více
no ne že ho nebavil, byl po mrtvici. Soudili se příbuzní s přítelkyní nebo kým, kdo se o něj bude starat, takže předpokládám, že se o sebe moc starat nemohl, byl na tom špatně.