Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vokishka píše: Více
Teď to říkali ve zprávách. Byl znechucený současnou dobou, už ho tady nebavil život.
@Kelsey píše: Více
On to řekl jinak, že nerozumí dnešní době. A eutanazii chtěl kvůli velkým bolestem. ![]()
Byl to velmi pohledný muž a geniální herec. Každopádně měl velmi složitou povahu a asi to nebyl úplně dobrák od kosti.
Každopádně kombinace jeho vzhledu a herectví byla naprosto ojediněla. Z mladších ročníku např. Pitt tak 20 procent.
@aiwwa píše: Více
Sicilský klan. A pak Bazén, kde hrají s Romy Schneiderovou, a i když už spolu v té době nebyli, řekla bych, že chemie tam mezi nimi pořád je…navíc oba moc krásní lidé ![]()
Delon byl nejkrásnější herec vsech dob pro mě. Kam se hrabe Pitt (I když toho jsem věkové sledovala víc a také se mi vzdy libil). Delonovi krásné modré (vyzyvave ale i smutne) oči-ach, dokonale vlasy, nos, tvář, postava… Budu se muset na ty filmy, jak tu píšete podívat. V plném slunci bych také chtěla vidět. Jen Teda já být tou ženou, tak se do nej (pan Ripley) zamiluju a toho svého pustím k vodě
asi mi do té role sedí víc někdo méně pohledný (Damon)… no a že nebyl úplně fajn chlap do nepohody… to je asi daň za tu přitažlivost. Kdo by to unesl, že vás chce každá žena (I dost mužů ) a jste ke všemu skvělý herec
@alialiali píše: Více
To je fakt, ty jeho oči jsou zároveň drzé i smutné…