Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo kdybyste si vybrali eon, tak by jste to měli určitě rychleji.
Jinak musíte si řešit smlouvu o připojení o síti, to řeší Egd. ČEZ jen úplně mimo hru. Té vás bude kasirovat, až to připojení mít budete.
@Cenarius A myslíte že když odstoupím od smlouvy co byla uzavřena v pondělí (odstoupit jde) a připojení se vyřídí u eonu na jiné jméno tak by to šlo?
Dnes jsem volala šestkrát na ČEZ tam mi tvrdili pokaždé něco jiného, nakonec mi řekli že mě nepřipojí dříve než bude aktivace smlouvy. Poté jsem volala na Eg. d tam mi řekli že už vše mají a čekají na techniky kdy budou mít čas dojet že to řeší co nejdříve. Tak tomu nerozumím právě.
Co si z toho mám vzít.
Bohužel, pokud vám bylo řečeno, že aktivace smlouvy je až 28.9., je pravděpodobné, že elektroměr namontují až poté. Doporučuji kontaktovat zákaznickou linku ČEZu a zjistit, zda je možné proces urychlit nebo jestli existuje možnost expresní služby, která by instalaci elektroměru zajistila dříve. Případně zkuste požádat o provizorní řešení, pokud by to bylo možné.
@Kralovnal
Do ČEZu jsem volala včera šestkrát, pokaždé mi bylo řečeno něco jiného. Když jsem se zeptala, proč nám tuto informaci neřekli dříve že bychom k nim nešli, tak mi pán řekl že to mohli říct dříve že mám pravdu. ![]()
Manžel od smlouvy odstoupí a já zkusím jít na své jméno k eonu. Pokud to tedy půjde. ![]()
Ještě zkusím zavolá egd zda to nejde nějak pospíšit, nebo mi neporadí. Ale tam mi včera paní říkala že už to mají na technickým oddělení. Že jak to technik schválí, tak dojede v co nejrychlejším termínu. A nezmínila jsem se o aktivační smlouvě. Tak vůbec nevím. ![]()
@Anonymní píše: Více
Odstoupením od smlouvy si to nijak neurychlíš, stejně pořád musíš čekat na technika EG. D. ČEZ s tím nic neudělá. EG. D to má i na stránkách - lhůta je 1,5 až 3 měsíce, pokud se nemusí nic upravovat.
Tak jsem dnes volala s paní od EG. D a napsala mi že začátkem týdne pošlou dopis o smlouvě o připojení. Ta se podepíše a odešle zpět. Potom technik najde nejbližší den, kdy dojde namontovat elektroměr. Prý by to ČEZ jak bude vše podepsané a vyřízené tak byl mohl ČEZ požádat o dřívější montáž elektroměru. Tak snad to tak bude, a bude se dát s ČEZem domluvit když v tom EG. D nevidí problém. ![]()
Jinak máte tu prosím někdo elektřinu od ČEZu jak jste s nimi spokojeni? Děkuji.
@Ivan PPZ
Furt lepší tři dny, než čekat do 28.9
Naštěstí bydlíme ve městě, kde se technici motají často, potkávám je. Domluvila jsem se s paní u EG. D že jak podepíšeme a odešleme tak jí zavolám.
Hezký večer, potřebuji poradit ohledně nového zapojení elektroměru kde už elektroměr byl. Ale bylo tam cosi staré, museli jsme to nechat celé vyměnit od elektrikáře a ještě mít revizní zprávu. Což všechno máme. Chtěli jsme to co nejrychleji a zaplatili nehorázné peníze. Poté jsme přešli k ČEZu a vše doložili a podepsali novou smlouvu. Naslibovali nám jak nám eg. d dojedou namontovat elektroměr do pěti pracovních dnů. Až bylo vše podepsáno, tak jsme se dozvěděli že musí být aktivace smlouvy a to je až 28.9 nevíte jestli nám namontují elektroměr dříve? Nebo nejdříve až toho 28? Případně dá se s tím něco dělat, urychlit to. Nebo cokoliv. Klidně připlatíme. Hlavně ať je vše v pořádku. A svítíme.
Děkuji za rady.