Přítel vybavenější černoch

Jamies3
15.8.24 14:20

Přítel vybavenější černoch

Ahoj, přítel je Afričan a je opravdu vybavený (22cm) ale má často problémy s erekci nechce mu někdy pořádně stát kvůli tomu
Já jsem dole zas menších rozměrů a často se nám děje, že přítele to bolí paradoxně více než mě ačkoliv jsem vlhká dostatečně
Někdo nějaké rady? diky

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
53190
15.8.24 14:24

Bolí ho to protože mu pořádně nestojí a snaží se nacpat gumovýho hada do jablečnýho koláče no :lol: :lol: Tohle je bohužel problém na jeho straně, a je celkem fuk, zda má 22 nebo 12 cm.

• načítám...
Anonymní
15.8.24 14:30
@unuděná píše: Více

Jak víš že to je hned tím?

• Upravit
53190
15.8.24 14:33
@Anonymní píše: Více

A čím by to mělo podle tebe být jiným? Máš jí zubatou nebo co? :lol: Prostě když penis není v plně ztopořeném stavu, tak při souloži to tahá a divně se tam ohýbá :nevim:

• načítám...
Anonymní
15.8.24 14:33

A co myslíš jablečným koláčem?

• Upravit
Anonymní
15.8.24 14:34

A ty jsi chlapa že víš že b to bylo tím nebo já nevím?
Neděláme žádné krkolomné pozice aby narážel šikmo nějak do kosti, takže jsem myslela že by problém být neměl

• Upravit
Přírodní síla
15.8.24 14:35

Proč jablecneho? Třeba je čokoládový? :mrgreen:

• Upravit
6033
15.8.24 14:36

Viděla jsi film Američan pie? U nás se uváděl pod názvem Prci, prci, prcičky. Jestli ne, mrkni na něj. Pak to pochopíš.

• načítám...
17927
15.8.24 14:38

Krmis trolla honibrka, tohle tema sem dava furt dokola v mensich obmenach, cim vic mu o tom budes vykladat, tim vic radosti mu udelas, hlavne potrebuje od tebe sloh na A4, co co to je jablecny kolac.

• načítám...
Anonymní
15.8.24 14:39
@Modesta píše: Více

A co tam bylo o kolaci?

• Upravit
Anonymní
15.8.24 14:40

@My Melody nějaký důkaz pro to že jsem troll? opravdu děkuji za rady užitečné a okamžitě podezříváni

• Upravit
53190
15.8.24 14:41

@My Melody Já vím, ale je to zábava :mrgreen: Tak copak nám o koláči říká chat gpt?
Jablečný koláč, známý také jako apple pie, je tradiční dezert pocházející z Evropy, zejména z Anglie a Francie, ale je velmi populární i v USA, kde se stal symbolem domácí pohody a americké kuchyně.

Jedná se o sladký koláč s náplní z čerstvých nebo vařených jablek, často ochucený skořicí, muškátovým oříškem a cukrem. Těsto na jablečný koláč je obvykle zhotoveno z másla, mouky a vody, což vytváří křehkou a jemnou kůrku. Jablečný koláč může být pokrytý mřížkovým vzorem z těsta nebo úplně zakrytý vrchní vrstvou těsta, která je před pečením často potřena vejcem, aby byla zlatavá a křupavá.

Koláč se tradičně podává teplý nebo studený, často s kopečkem vanilkové zmrzliny, šlehačkou nebo plátkem sýra.

• načítám...
53190
15.8.24 14:42

Za předpokladu, že nejsi, mám pro tebe jednoduchou radu - s měkoušem nesoulož. Dokud prostě nebude pevnej, tak jiné praktiky.

• načítám...
Anonymní
15.8.24 14:42

Ale proč by se měl řvát had gumový to chápu zrovna do koláče?

• Upravit
53190
15.8.24 14:43

Protože nechci používat naturální výrazy pro vagínu.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová