Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
A ten strom nejak prestal prospivat? Pokud jsi vrazila jen do sloupku, tak ho jdi narovnat a je to.
Příspěvek upraven 14.08.24 v 10:51
@Anonymní píše: Více
a je problém jít za starostou a říct mu, že jsem při couvání trochu nabrala sloupek u stromku, jestli je potřeba to uhradit?
u nás takto jedna nacouvala do „Antoníčku“ s elektrikou u sousedů a naprosto v klidu si odjela…
@Anonymní píše: Více
když někoho při parkování škrábneš, tak rychle ujedeš? ![]()
Někdo mi před čtrnácti dny naboural auto. Představ si, že po týdnu se mi po výzvě na FB přihlásil svědek a dokázali jsme dát dohromady tolik indicií, že policie včera dohledala viníka. Hodně se divil…..
Tak se nechovej jako husa a jdi to na obecní úřad vyřešit.
@anetta99 píše: Více
aha, takže ty výčitky asi nebudou zas až tak velké
jestli jsi chtěla jen „je to v poho, nic si z toho nedělej“, tak za mě je to prasárna, jasně dneska ulomená tyčka a strom nakřivo, zítra něčí auto na parkovišti…ale když můžeš v klidu spát ![]()
normálně se za ním zastav a na férovku mu to řekni…pokud se tomu stromu fakt nic nestala, nejspíš nad tím jen mávne rukou…
Myslím si, že když zajdeš za starostou a s pokorou se přiznáš, bude rád. Nejspíš tě pošle za někým, kdo u vás dělá podobné práce pro obec, tomu dáš dejme tomu pětikilo a on to opraví.
A to jsi ten strom ani nenarovnala, nepokusila se o opravu? ![]()
Dojdi se tam podívat, v jakém stavu je ten strom. Pokud to bude ve tvých silách, strom narovnej, pokud ne, požádej o pomoc kamarády. Víc bych neřešila, nic se nestalo ![]()
@anetta99 I kdyby tě někdo viděl a chtěl udat tak starosta o tom teď ví a vzhledem k minimální škodě na obecním majetku to považuje za zbytečnost řešit třeba s policií. Je fajn že jsi to přiznala, však šlo opravdu o naprostou prkotinu.
@Jaňouchová píše: Více
My taky díky svědkovi zjistili, kdo nám odřel celý bok auta na parkovišti.
No, hlavně, že zakladatelku štve, že má škrábnuté auto, ale neštve ji, že mladý stromek je nakřivo. ![]()
Já oceňuji, že jsi se k tomu takhle postavila. Většina by nad tim mavla rukou, byla naštvaná, že kvůli blbýmu stromu má skrable auto. A rozhodně by se k tomu sami nepriznali. U nás ve městě vandalové zničili znacky, zastávky i cestovni ukazatele a evidentně z toho výčitky nemají. Najít se je nepodarilo.
jasně, ted už je křivá jen opora, před tím to byl strom
v 11.14 napíšeš starostovi a o 14minut později je vše v pořádku zalité sluncem…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Smazáno na žádost