Hrozný trapas v práci

Anonymní
21.12.22 21:16

Hrozny trapas v práci

Dobrý večer, nechci vás otravovat takhle večer, ale hrozne se stydím a potřebuji o tom někomu říct. Už 3 dny jsem nebyla na velký a tak jsem si dneska před službou koupila Guttalax kapky. Jenže já si dala trochu víc, protože jsem měla velkou zacpu. Asi cca 15 kapek. Nejdřív vůbec nic furt zácpa a asi po hodině takový brutální průjem, ze jsem z kanclu behala každých 10 min.. holky na recepci si toho všimli a ptali se me jestli mi není zle a já ze Jo, ze jsem,,zvracela” (proste jsem to nějak ukecala). Jenže já jsem v tom zmatku na záchodě (protože to bylo vždycky nacasovany na sekundu) při velkým bolestech břicha nějak pokadila sukni… vůbec jsem si toho nevšimla, až holky v naproti stolu u nás v kanclu ze tady smrdi hvno, tak jsme šly k vesaku kde máme boty jestli někdo do nej venku neslapl. A v tom si všimli ze mám úplně pokadenou sukni a začali se smát a fakt se smaly asi hodinu vkuse.. já jsem utekla na záchody skoro ubrecena a za mnou šla paní z recepce a ptala se co mi je… paneboze já krva tam behala jen v kalhotkách a tricku a snažila se to z te sukne umýt a v tom přišli další 2 holky… No já jsem se propadala hanbou, opravdu větší trapas jsem nezažila a jela jsem domu rovnou. Jenže jak jsem se vracela tak holky ze jsem si něco zapomněla na židli… Kouknu se a na křesle u počítače flek od h…. Víte od ceho… já jsem to rychle utrela a utekla… poraďte jak se mám teďka chovat, jsem tam nejmladší a bojím se ze si ze me budou dělat srandu furt… takový trapas jsem nikdy nezažila a cely den uz jen lezim v posteli a brecim …. Omlouvám se když tak ze nepíšu moc čárky háčky, ale nemám sílu na to kontrolovat po sobě něco… ještě jak píšu rychle….

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17007
21.12.22 21:25

Shit happens :mrgreen: pardon to mě prostě napadlo jako první :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
21.12.22 21:27

Každej z nás někdy v práci něco pos.al, neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
21.12.22 21:33

Hele, teď ti to přijde jako tragédie ale je to pr.del a sama se tomu zasměješ.
Nejlepší je si z toho udělat legraci, holt ne vždycky to jde.
Normálně jdi zítra do práce a popřípadě si z toho udělej legraci, kdyby něco někdo říkal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.22 21:35

8o myslím, že nejseš ani první ani poslední. Mě se stalo něco podobného, nestihla jsem si sundat kalhotky a bylo. Kamarádka mi před x lety volala abych hned došla za ní k babičce ( chodili jsme krmit psa když byla babi pryč) a vzala sebou kalhoty. Stejný problém. Další kamarádka se počůrala na jedné akci. Před spoustu lidí. No, a jeden známí v obchodě u kasy h… Ještě jsem zapomněla na sestru která koupala pacienta a to h ji přistálo v uchu a byla to podobná scéna jako ta tvoje.

Chápu, hnusnej pocit, teď budeš ta po… z kanclu a kolegyně budou blbě čumět. No, budou no. Teď už s tím nic neuděláš. Vlastně sama nevím co bych dělala :?.
Jedno plus tímto dalo. Teď víš, že prijimadla se dávají doma kde nehrozí taková situace. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.12.22 21:37
@Anonymní píše:
Dobrý večer, nechci vás otravovat takhle večer, ale hrozne se stydím a potřebuji o tom někomu říct. Už 3 dny jsem nebyla na velký a tak jsem si dneska před službou koupila Guttalax kapky. Jenže já si dala trochu víc, protože jsem měla velkou zacpu. Asi cca 15 kapek. Nejdřív vůbec nic furt zácpa a asi po hodině takový brutální průjem, ze jsem z kanclu behala každých 10 min.. holky na recepci si toho všimli a ptali se me jestli mi není zle a já ze Jo, ze jsem,,zvracela” (proste jsem to nějak ukecala). Jenže já jsem v tom zmatku na záchodě (protože to bylo vždycky nacasovany na sekundu) při velkým bolestech břicha nějak pokadila sukni… vůbec jsem si toho nevšimla, až holky v naproti stolu u nás v kanclu ze tady smrdi hvno, tak jsme šly k vesaku kde máme boty jestli někdo do nej venku neslapl. A v tom si všimli ze mám úplně pokadenou sukni a začali se smát a fakt se smaly asi hodinu vkuse.. já jsem utekla na záchody skoro ubrecena a za mnou šla paní z recepce a ptala se co mi je… paneboze já krva tam behala jen v kalhotkách a tricku a snažila se to z te sukne umýt a v tom přišli další 2 holky… No já jsem se propadala hanbou, opravdu větší trapas jsem nezažila a jela jsem domu rovnou. Jenže jak jsem se vracela tak holky ze jsem si něco zapomněla na židli… Kouknu se a na křesle u počítače flek od h…. Víte od ceho… já jsem to rychle utrela a utekla… poraďte jak se mám teďka chovat, jsem tam nejmladší a bojím se ze si ze me budou dělat srandu furt… takový trapas jsem nikdy nezažila a cely den uz jen lezim v posteli a brecim …. Omlouvám se když tak ze nepíšu moc čárky háčky, ale nemám sílu na to kontrolovat po sobě něco… ještě jak píšu rychle….

Jo heled já jsem na jedné teambuldingove akci měla pokoj se sefovou celého oddělení. Večer mi nějak nepadlo víno no a v noci jsem se pozvracela v pokoji. Trapas jak hrom. Dnes se tomu směju.

• Citovat
  • Upravit
812
21.12.22 21:38

Moc mě to mrzí, že se Ti něco takového přihodilo. Kolegyně se teda zachovaly jako pěkné krá. vy, když se Ti smály.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11800
21.12.22 21:41

Tak asi to bude jedna z těch legendárních historek u vás v práci ale co už…normálně bych makracela do kanclu andelala jako by nic..kdyby někdo něco tak bych zahlasila asi něco jako ať si dá pozor že mám nabito…
Když se tomu budeš smát taky a nebudeš před nimi brečet nebo utíkat se schovat tak je případné poznámky k této příhodě přestanou bavit ;)

No a pro příště projímadla dávkovat šetrněji postupně a ideálně o dnech volna ;)

Příspěvek upraven 21.12.22 v 21:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238

Nic si z toho nedělej, stávají se horší věci. Rozumnej člověk to pochopí a zbytek Tě nemusí zajímat. A pravda je, že projímadlo si brát jen když víš, že budeš doma a nikam nemusíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
@Anonymní píše:
8o myslím, že nejseš ani první ani poslední. Mě se stalo něco podobného, nestihla jsem si sundat kalhotky a bylo. Kamarádka mi před x lety volala abych hned došla za ní k babičce ( chodili jsme krmit psa když byla babi pryč) a vzala sebou kalhoty. Stejný problém. Další kamarádka se počůrala na jedné akci. Před spoustu lidí. No, a jeden známí v obchodě u kasy h… Ještě jsem zapomněla na sestru která koupala pacienta a to h ji přistálo v uchu a byla to podobná scéna jako ta tvoje.Chápu, hnusnej pocit, teď budeš ta po… z kanclu a kolegyně budou blbě čumět. No, budou no. Teď už s tím nic neuděláš. Vlastně sama nevím co bych dělala :?.
Jedno plus tímto dalo. Teď víš, že prijimadla se dávají doma kde nehrozí taková situace. :nevim:

H*vno v uchu mě pobavilo.

Zakladatelko v klidu, teď to budou slepice nějakou dobu řešit. Za chvíli si najdou něco jiného. Jejich chování je ale fakt hnusný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
21.12.22 21:42
@saddreamer píše:
Moc mě to mrzí, že se Ti něco takového přihodilo. Kolegyně se teda zachovaly jako pěkné krá. vy, když se Ti smály.

Ja bych se smala taky. Nicmene mely zakladatelce pujcit neco na sebe. :zed:

• Citovat
  • Upravit
1194
21.12.22 21:46

Jako tohle je zrovna teda opravdu lahůdka :mrgreen:
Ale nejlepší obrana je opravdu udělat si z toho sama srandu, ne brečet a litovat se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1608
21.12.22 21:47

No..tak nejvic blbý na tom všem asi je, že normální kolegyně by tě spíš měly uklidnit a ne se řechtat jako krá.y.Je jim 15 nebo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
21.12.22 21:47

Jinak, já v práci mám rezervní kalhotky a kalhoty a ponožky. V pondělí jsem se pripo…
Příště stane se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16399
21.12.22 21:50

Nedělej z toho tragedii. Zítra usměv a dej si pro jistotu náhradní oblečení do tašky, kdys měla pro změnu nervy. Kolegyně ti měly přijít pomoc. I koze bych se nabídla, že jí skočím koupit levné kalhoty nebo něco. Zkus to přejít, jinak tam nevydržíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová