Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No, časem se tomu zasměješ, neboj.
Kámoška se pos..ala a to brutálně vedle mě v pražský MHD na ty textilní sedačky ![]()
Lituji toho, kdo si tam pak chtěl sednout.
To se stane. Klid. Kolegyně to dost nevhodné komentovaly. Jestli této uklidní tak jasně tehdá práci na službě po. Před svým milencem se kterým jsem pracovala. My jsme ale zdravotníci a známé se dlouho. Bylo mi zlé a vyletělo to že mě přímo pode mě na zem. Měla jsem šaty. Nic nekomentoval, pomohl mi to uklidit. Všechno bylo v pohodě. Nedalo se to ovládnout. Teď se tomu smejeme. Kupodivu mi nebylo tak trapné před ním jako před kolegyněmi, které byly vedle. z
Zrovna jsme se střídali na službě. Nic nezjistili.
Tak lepsi pos.rat zidli nez priznani k DPHacku…tohle je opravdu nejlepsi brat s humorem..protoze to proste ani jinak nejde…kdyz bude mit nekdo kecy, tak bych mu presne rekla tohle..no jo no, driv nebo pozdeji kazdy neco v praci pos.ere…a ten gutalax je blbej, ja mam po nem krece i pri mnohem mensim davkovani, priste si vzit druhy den sick day nebo dovcu…a kolegyne jsou docela kravky, se chovaj jak na zakladce
Neviděly jste některá jak se Matěj Ruprd v tv přiznal z nehody na hotelu?
udělal z toho groteskní vyprávění
. Taky zounarovi natržené kulky jsou k pobavení
.
Jinak, ty osoby s kanclu nejsou vůbec taktní. a doufám, že nikdo s jejich inteligenci nepracuje s lidmi ale někde hluboko v útrobách staré, špinavé fabriky.
Příspěvek upraven 21.12.22 v 22:16
Tak ale když se smály, tak je to lepší než kdyby na tebe znechuceně koukaly (což by taky mohla být možná reakce) - když se smějí, tak to berou s humorem. Asi ti to budou nárazově připomínat -, ale to už tak prostě bývá. Na trapasy se nezapomíná, no. Hádám, že to bude jen v narážkách, takže ok.
A zase si vezmi, žes umožnila dost lidem se od srdce zasmát, a to je dobrý skutek. ![]()
Tak musím přiznat, že jsem se na teď po večeru taky zasmála
Zase epizodu s ho.nem má skoro každej a buď ráda, že to v kanclu odnesla jenom židle. Já jsem v minulé práci parkovala ve vnitrobloku kousek od budovy. Během těch 100m chůze jsem zvládla vyšlápnout ho.no, asi psi, ale velikostí lidský. Vlezla do práce, prošla chodbou a až v kanclu jsem si všimla, že tam něco smrdí… Ještě chvíli trvalo než mi to došlo, ale to už tam vlez kolega s hláškou to ses tu po.rala, ne? Ještě jsem mu na to řekla aby se z toho nepo.ral on, no a v tu chvíli jsem viděla to ho.no rozmatlaný po koberci, víceméně od vchodu až do kanclu. Když jsem to pak uklízela, tak že mě měli pro.del všichni přítomní
Takže nejsi sama
Mě je to moc líto a musím přiznat, že jsem se nezasmála. Stát se to mé kolegyni, tak se jí snažím pomoct, sehnat oblečení a hlavě to nikomu neříkat a dále o tom pak už nemluvit… Nevím prostě, něco mi vtipné nepřipadá. Snad se situace uklidní a smát se ti nebudou. Hleď si v práci svého a dělej jak to cítíš. Asi se tomu jednou zasměješ, jak říkají ostatní.
Mě se stala nehoda ale s menstruací na kalhotech kdysi dávno ve škole a zrovna jsem byla zkoušená, do teďka se tomu zasmát nedokážu. A je pár dávných trapasů, na které si občas vzpomenu a stejně to není vtipné ani po letech ![]()
@mackA159 píše:
Ja bych se smala taky. Nicmene mely zakladatelce pujcit neco na sebe.
Já tedy ne. Nevím, možná jsem divná
, ale na takovýchto nehodách nespatřuji nic humorného, zvlášť když bych viděla, že dotyčné osobě je z toho tak trapně, až má na krajíčku.
Říká se, že malá ostuda trvá týden, velká 14 dní. opravdu, i na tohle se zapomene. nevím, nakolik je to ve tvých silách, ale připravila bych si na zítra větu, kterou řeknu při příchodu, protože všichni čekají, co bude, a tvůj postoj může dost ovlivnit jejich další chování. něco sebeironického, vtipného, přestřeleného, něco, co lidi rozesměje. zvednout v ruce glutalax a říct něco jako „super projímadlo, ale prosím vás, kdybyste ho brali, přečtěte si návod“. rozhodit mezi dveřmi ruce a říct „ne, dnes opravdu, ale opravdu, nic mimořádného nechystám“. nebo „včera jsem byla za vola já, hlásí se někdo na dnešek?“ ale chápu, že na tohle nemusíš mít zrovna sílu
Už se stalo a nedivím se, že se trápíš. Ale nejlíp u takových slepic uděláš, když to sama podáš s humorem. Žádný sklopený zrak a dělat, že nic. Jestli se jinak bavíte, tak hned ráno se smíchem prohlaš, že to byl včera trapas a celkově jsi měla den blbec. Nemyslím si, že by se v tom někdo víc šťoural. ![]()
Proč si bereš projímadlo když jdeš do práce - to si snad vezmu, když vím, že budu doma blízko svého záchoda v soukromí. Během těch pár hodin by ti ta střeva už nepraskla.
Jinak ráno prones „Sakra, to byl včera den na ho.no, co?“ Husy si zakejhaj a bude klid. Tenhle kolektiv ti fakt nezávidím. Asi taky patřím do té menšiny, které nepřijde něčí ponížení srandovní..