Hrozný trapas v práci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2009
21.12.22 21:50

No, časem se tomu zasměješ, neboj.
Kámoška se pos..ala a to brutálně vedle mě v pražský MHD na ty textilní sedačky :poblion:
Lituji toho, kdo si tam pak chtěl sednout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
21.12.22 21:53

Dobrej fór při večeru 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
21.12.22 21:55

To se stane. Klid. Kolegyně to dost nevhodné komentovaly. Jestli této uklidní tak jasně tehdá práci na službě po. Před svým milencem se kterým jsem pracovala. My jsme ale zdravotníci a známé se dlouho. Bylo mi zlé a vyletělo to že mě přímo pode mě na zem. Měla jsem šaty. Nic nekomentoval, pomohl mi to uklidit. Všechno bylo v pohodě. Nedalo se to ovládnout. Teď se tomu smejeme. Kupodivu mi nebylo tak trapné před ním jako před kolegyněmi, které byly vedle. z
Zrovna jsme se střídali na službě. Nic nezjistili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
21.12.22 22:12

Tak lepsi pos.rat zidli nez priznani k DPHacku…tohle je opravdu nejlepsi brat s humorem..protoze to proste ani jinak nejde…kdyz bude mit nekdo kecy, tak bych mu presne rekla tohle..no jo no, driv nebo pozdeji kazdy neco v praci pos.ere…a ten gutalax je blbej, ja mam po nem krece i pri mnohem mensim davkovani, priste si vzit druhy den sick day nebo dovcu…a kolegyne jsou docela kravky, se chovaj jak na zakladce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
21.12.22 22:12

Kolegyne se zachovaly jako naproste hlupacky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
21.12.22 22:13

Neviděly jste některá jak se Matěj Ruprd v tv přiznal z nehody na hotelu? :mrgreen: udělal z toho groteskní vyprávění :mrgreen: :mrgreen:. Taky zounarovi natržené kulky jsou k pobavení :mrgreen: :potlesk: :potlesk:.

Jinak, ty osoby s kanclu nejsou vůbec taktní. a doufám, že nikdo s jejich inteligenci nepracuje s lidmi ale někde hluboko v útrobách staré, špinavé fabriky.

Příspěvek upraven 21.12.22 v 22:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2395
21.12.22 22:15

Tak ale když se smály, tak je to lepší než kdyby na tebe znechuceně koukaly (což by taky mohla být možná reakce) - když se smějí, tak to berou s humorem. Asi ti to budou nárazově připomínat -, ale to už tak prostě bývá. Na trapasy se nezapomíná, no. Hádám, že to bude jen v narážkách, takže ok.

A zase si vezmi, žes umožnila dost lidem se od srdce zasmát, a to je dobrý skutek. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
21.12.22 22:20

Tak musím přiznat, že jsem se na teď po večeru taky zasmála :lol: Zase epizodu s ho.nem má skoro každej a buď ráda, že to v kanclu odnesla jenom židle. Já jsem v minulé práci parkovala ve vnitrobloku kousek od budovy. Během těch 100m chůze jsem zvládla vyšlápnout ho.no, asi psi, ale velikostí lidský. Vlezla do práce, prošla chodbou a až v kanclu jsem si všimla, že tam něco smrdí… Ještě chvíli trvalo než mi to došlo, ale to už tam vlez kolega s hláškou to ses tu po.rala, ne? Ještě jsem mu na to řekla aby se z toho nepo.ral on, no a v tu chvíli jsem viděla to ho.no rozmatlaný po koberci, víceméně od vchodu až do kanclu. Když jsem to pak uklízela, tak že mě měli pro.del všichni přítomní :lol: Takže nejsi sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nelahee
21.12.22 22:32

Mě je to moc líto a musím přiznat, že jsem se nezasmála. Stát se to mé kolegyni, tak se jí snažím pomoct, sehnat oblečení a hlavě to nikomu neříkat a dále o tom pak už nemluvit… Nevím prostě, něco mi vtipné nepřipadá. Snad se situace uklidní a smát se ti nebudou. Hleď si v práci svého a dělej jak to cítíš. Asi se tomu jednou zasměješ, jak říkají ostatní.
Mě se stala nehoda ale s menstruací na kalhotech kdysi dávno ve škole a zrovna jsem byla zkoušená, do teďka se tomu zasmát nedokážu. A je pár dávných trapasů, na které si občas vzpomenu a stejně to není vtipné ani po letech :?

• Citovat
  • Upravit
812
21.12.22 22:40
@mackA159 píše:
Ja bych se smala taky. Nicmene mely zakladatelce pujcit neco na sebe. :zed:

Já tedy ne. Nevím, možná jsem divná :nevim:, ale na takovýchto nehodách nespatřuji nic humorného, zvlášť když bych viděla, že dotyčné osobě je z toho tak trapně, až má na krajíčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
21.12.22 23:01

Říká se, že malá ostuda trvá týden, velká 14 dní. opravdu, i na tohle se zapomene. nevím, nakolik je to ve tvých silách, ale připravila bych si na zítra větu, kterou řeknu při příchodu, protože všichni čekají, co bude, a tvůj postoj může dost ovlivnit jejich další chování. něco sebeironického, vtipného, přestřeleného, něco, co lidi rozesměje. zvednout v ruce glutalax a říct něco jako „super projímadlo, ale prosím vás, kdybyste ho brali, přečtěte si návod“. rozhodit mezi dveřmi ruce a říct „ne, dnes opravdu, ale opravdu, nic mimořádného nechystám“. nebo „včera jsem byla za vola já, hlásí se někdo na dnešek?“ ale chápu, že na tohle nemusíš mít zrovna sílu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
21.12.22 23:08

Už se stalo a nedivím se, že se trápíš. Ale nejlíp u takových slepic uděláš, když to sama podáš s humorem. Žádný sklopený zrak a dělat, že nic. Jestli se jinak bavíte, tak hned ráno se smíchem prohlaš, že to byl včera trapas a celkově jsi měla den blbec. Nemyslím si, že by se v tom někdo víc šťoural. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
21.12.22 23:51

Proč si bereš projímadlo když jdeš do práce - to si snad vezmu, když vím, že budu doma blízko svého záchoda v soukromí. Během těch pár hodin by ti ta střeva už nepraskla. :nevim: Jinak ráno prones „Sakra, to byl včera den na ho.no, co?“ Husy si zakejhaj a bude klid. Tenhle kolektiv ti fakt nezávidím. Asi taky patřím do té menšiny, které nepřijde něčí ponížení srandovní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1069
22.12.22 03:09

Troll, který si myslí že je vtipný :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42515
22.12.22 08:18

Kdo se aspoň jednou v životě neposral, ať hodí kamenem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová