Hry do autobusu pro tříleté dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Nafrněná
26.3.16 13:50

Hry do autobusu pro tříleté dítě

Ahoj :) nemáte prosím nějaké tipy na hru pro tříleté dítě? Cesta autobusem potrvá skoro dvacet hodin. Většinu určitě prospí, ale musíme koupit něco nového těsně před cestou ať ho zabavíme. Je dost chytrý, hodně mluví. Zároveň by to nemělo vydávat zvuky, popř. možnost na sluchátka ať nerušíme ostatní. Díky!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
56276
26.3.16 13:56

@Nafrněná 20 hodin 8o :mrgreen: napadá mě kouzelné čtení od albi, ale teda nevím, jestli by se to líbilo spolucestujícím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
26.3.16 14:00

@Moise počítám raději víc, k moři, usoudili jsme že pro něho bude lepší autobus než auto, nebude muset sedět v sedačce a je hrozně společenský :)

• Citovat
  • Upravit
8112
26.3.16 14:05

Co přenosné DVD, tam určitě půjdou dat sluchátka. Jinak 20 hodin v autobuse, to je masakr, to fakt radši auto ( pro nás a naše děti ;) ), já osobně bych s 3letym 20hodin busem nejela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
26.3.16 14:08
@myskalucka píše:
Co přenosné DVD, tam určitě půjdou dat sluchátka. Jinak 20 hodin v autobuse, to je masakr, to fakt radši auto ( pro nás a naše děti ;) ), já osobně bych s 3letym 20hodin busem nejela.

tak pohádky mu můžeme pustit i na mobilu, spíš jsem chtěla něco poučnějšího :) jinak obavy vůbec nemám pro něho to bude ráj, miluje takové dlouhé cesty ve vlaku nebo autobuse, v autě moc ne kvůli té sedačky :))

• Citovat
  • Upravit
56276
26.3.16 14:13
@Nafrněná píše:
@Moise počítám raději víc, k moři, usoudili jsme že pro něho bude lepší autobus než auto, nebude muset sedět v sedačce a je hrozně společenský :)

no já nevím, ale zjisti si to u přepravce, dneska už cestující i v autobuse musí být připoutaní a děti zřejmě taky… nevzala bych do autobusu nepřipoutaný dítě, je to na dálkové trasy mnohem nebezpečnější než v autě.. stejně bude muset sedět na zadku, pobíhat po autobuse ho nenechaj
jinak pohádky, zkus tu kouzelnou tužku a pár knížek, mají i pro takhle malé, zabaví to na dlouho, ale teda mluví to :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
26.3.16 14:16
@Moise píše:
no já nevím, ale zjisti si to u přepravce, dneska už cestující i v autobuse musí být připoutaní a děti zřejmě taky… nevzala bych do autobusu nepřipoutaný dítě, je to na dálkové trasy mnohem nebezpečnější než v autě.. stejně bude muset sedět na zadku, pobíhat po autobuse ho nenechaj
jinak pohádky, zkus tu kouzelnou tužku a pár knížek, mají i pro takhle malé, zabaví to na dlouho, ale teda mluví to :think:

podívám se na tu kouzelnou tužku, neznám to :)
 díky

• Citovat
  • Upravit
2566
26.3.16 14:22

Náš tříleťák se překvapivě dobře a dlouho zabaví takovou tou kreslící magnet. tabulkou, pak taky různé skládačka a puzzle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4156
26.3.16 14:33
@Nafrněná píše:
tak pohádky mu můžeme pustit i na mobilu, spíš jsem chtěla něco poučnějšího :) jinak obavy vůbec nemám pro něho to bude ráj, miluje takové dlouhé cesty ve vlaku nebo autobuse, v autě moc ne kvůli té sedačky :))

ale v autobusu musí být připoutaný taky. Pokud je tedy vybaven pásy a na takovou dálku jsou už myslím všechny… Naopak v letadle musí být připoutaný jen při startu a přistávání a potom pokud jsou turbulence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
26.3.16 14:34

Nebudu komentovat hry, ale ten autobus…jednou jsem s dvouletym jela dalkarem asi jen 10 km a ridic mi rikal, ze na tech par km nas bez sedacky vezme, ale kdybysme jeli dal, tak by nas bez ni prepravit nemohl… Tak si radsi u dopravce zjisti, jak to funguje, abys nemela problem… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
26.3.16 14:37

@lecijasek @brutusnikki já chápu vaši potřebu se vyjadřovat k něčemu jinému, taky ji někdy mám :) ale jezdíme tak každý rok, autobus má pásy jen na předních sedadlech, vezli jsme jen vajíčko, pak už ne :) to je jen naše zodpovědnost, nevím jaký je rozdíl jet v mhd bez pásu a v dálkáči? proč? protože za deset minut se nic nemůže stát ale za několik hodin určitě jo?

• Citovat
  • Upravit
56276
26.3.16 14:40

@Nafrněná tak v dálkáčí jedeš po dálnici trošku jinou rychlostí než mhd :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
26.3.16 14:41
@Moise píše:
@Nafrněná tak v dálkáčí jedeš po dálnici trošku jinou rychlostí než mhd :mrgreen:

no to právě není pravda, u nás jezdí jedna linka normálně přes dálnici, z okrajové vesnice, přes dálnici do krajského města

• Citovat
  • Upravit
201
26.3.16 14:43

Co nějakou motanici (ale možná je ještě malý), Logico Primo (ale nevím kolik do toho chceš investovat), nebo koupit nějaké pracovní sešity - mají už i pro takhle malé děti (např. v levných knihách), asi jsou i hry na tablet/mobil, ale v tom já se nevyznám. Můj syn 3,5 u všech výše zmíněných věcí vydrží opravdu dlouho a baví ho to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
26.3.16 14:44

@masinka69 o peníze nejde :) to logico vypadá dobře… ještě jsem slyšela o nějakých kartičkách podle které se plní úkoly třeba kolik projede aut, jaké auta, barvičky atd, neříká ti to nic?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Lékařský kufřík

• (4.8) + 19 recenzí

Linkimals Mluvící lama

• (4.8) + 18 recenzí

Pokladna