Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Budete mít aspoň pultík? Na kolenou se hrajou hry blbě..Ale jinak třeba domino, pak nějakou knížku, kde se jen nečte slepě děj- např. naučná o lidském těle, spousta odklápěcích okének, moje holky jednak dlooouho a dloouho odklápěly a pak jsme si o tom ještě dýl povídaly. Malování- dítě vymýšlí, ty do zblbnutí maluješ..otrava, ale čas to zaplácne
Podle prostoru a stability- jednoduchý pexeso. Pak holky bavilo učení se písmenek, udělala jsem je na kartičky a ukazovala, ony hádaly, brzo se to komplet naučily.
@Nafrněná píše:
no to právě není pravda, u nás jezdí jedna linka normálně přes dálnici, z okrajové vesnice, přes dálnici do krajského města
no to je mi jasné, že jede, ale asi ne 20 hodin v kuse, že jo
![]()
hele to je na tobě, já najezdila busem po Evropě x tisíc km, ale jen jednou jsme jeli s tříletým dítětem a byl to očistec ![]()
@zuzouš píše:
Budete mít aspoň pultík? Na kolenou se hrajou hry blbě..Ale jinak třeba domino, pak nějakou knížku, kde se jen nečte slepě děj- např. naučná o lidském těle, spousta odklápěcích okének, moje holky jednak dlooouho a dloouho odklápěly a pak jsme si o tom ještě dýl povídaly. Malování- dítě vymýšlí, ty do zblbnutí maluješ..otrava, ale čas to zaplácnePodle prostoru a stability- jednoduchý pexeso. Pak holky bavilo učení se písmenek, udělala jsem je na kartičky a ukazovala, ony hádaly, brzo se to komplet naučily.
jo pultík určitě, to zní dobře
jsi hodná díky, minule prospal skoro fakt celou cestu tak jsme se ani k ničemu nedostali, ale to byl mladší no
@Nafrněná jen jsem rikala, co mi tenkrat rekl ridic
.jestli to takto mate vyzkouseno a vite, ze vas vezme, tak neni co resit
.nas by proste tenkrat odmitl prepravit…
@Nafrněná jen jsem rikala, co mi tenkrat rekl ridic
.jestli to takto mate vyzkouseno a vite, ze vas vezme, tak neni co resit
.nas by proste tenkrat odmitl prepravit…
To logico je dobrý a pak bych zkusila najit (nebo vyrobit) nejake magneticke skladacky, puzzle…at to kdyztak nelovite po celem autobuse. A vzala bych do sluchatek i nejake mluvene slovo pro pripad, ze mu bude z koukani do knizek/na hry spatne.
@Nafrněná píše:
jo pultík určitě, to zní dobřejsi hodná díky, minule prospal skoro fakt celou cestu tak jsme se ani k ničemu nedostali, ale to byl mladší no
Tak z 20h určitě prospí velkou část, ale i tak palec hore za odvahu a Neurol to jistí
Ještě modelína mě napadla.
Dcera měla ráda na cesty tuto hru. Docela se tím zabavila. Píší tam sice od 5 let, ale skládala to dříve. Měla to tedy do letadla. Z této řady Smart games je jich cestovních hodně:
http://cestovni-hry.heureka.cz/…specifikace/#…
A jsou i jiné magnetické hry - domino, člověče nezlob se.
My teda na dlouhou cestu stahujeme nové hry do mobilu… v tomhle věku měl nejradši duplo tematiku. Pak nějaké vybarvovani v mobilu, pexeso.
Jinak třeba jsme si hodně říkali, kolen čeho jedeme, nějaké zajimavosti, druhy aut,…
@Nafrněná píše:
podívám se na tu kouzelnou tužku, neznám to
díky
Kouzelnou tužku mohu jenom doporučit. ![]()
Kouzelná tužka je bomba
Taky mně napadli tučňáci na ledu, je to sice od 6.let ale čtyrleťák se taky zabaví a já taky ![]()
@Nafrněná píše:
@masinka69 o peníze nejdeto logico vypadá dobře… ještě jsem slyšela o nějakých kartičkách podle které se plní úkoly třeba kolik projede aut, jaké auta, barvičky atd, neříká ti to nic?
neříká, ale šlo by to doma vyrobit.. napsat na kartičky, zalaminovat…
@masinka69 o peníze nejde
to logico vypadá dobře… ještě jsem slyšela o nějakých kartičkách podle které se plní úkoly třeba kolik projede aut, jaké auta, barvičky atd, neříká ti to nic?