Hry pro dospělé v pc

Anonymní
3.5.24 12:56

Hry pro dospele v pc dotaz

Dobry den, pritel si pise s jednim kamaradem ohledne her..Ja vubec hram nerozumim a chci se zeptat nekoho, kdo hraje hry..Zda treba pri nejake nehode v te hre se resi lekari? :D treba v nejakych strileckach typu division se resi leky? :D ibalgin apod..me to prijde jako blbost. Pritel si s tim kamosem psal a zrovna prisla zprava kdyz sem u nej byla kde bylo neco o doktorovi a ibalginu a on mi rekl, ze je to ke hre. Vi ze hram vubec nerozumim. Je mozne, ze skutecne to souviselo s hrou? Nebo spis vyuziva me neznalosti a bavili se o nejakych zdravotnich problemech a svedl to na hry? Zajimalo by mi zda mi lze nebo ne..O nic velkyho nejde. Ale nechci aby mi lhal v cemkoliv..Tak si chci jen overit co rikal..Me se to zda divny, ale fakt o pc hrach nic nevim…dekuju, prosim anonym jinak smazat.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
3.5.24 13:07

Tvoje starosti. Tebe netrápí, že dospělý chlap paří online střílečky, ale že s kamarádem probírá Ibalgin :mrgreen: :mrgreen: Nečum mu do mobilu a je to. Důvěra se nezískává sledováním ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
3.5.24 13:07

Jelikož Ibalgin je český obchodní název, tak asi sotva. Prostě ti kecá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.24 13:10

@unuděná no evidentne mu verit nemohu kdyz mi lze. Bylo to na notebooku..otviral to predemnou. Neslo to prehlednout

• Citovat
  • Upravit
53190
3.5.24 13:11
@Anonymní píše: Více

A co v té zprávě bylo? Proč by to muselo být ke hře? To si jako nemůžou napsat „tyjo včera mě chytnul zub, nezabraly ani 4 Ibalginy, budu muset zítra k doktorovi“? :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.24 13:13

Me je jedno jestli resi hru nebo lekare..Me jde o to, ze jsem se ho ptala na co ibalgin a on rekl, ze to je ke hre.. ze mam pocit ze zas lze :/ vsechny zpravy jsem nevidela..

• Citovat
  • Upravit
53190
3.5.24 13:14

No tak jasně, jestli už ti někdy lhal, evidentně je to chorobný lhář a bude kecat i o kravinách typu Ibalgin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.24 13:16

@unuděná me v zivote lhal uz snad kazdy kamos, kamoska, i pritel..asi to pritahuju

• Citovat
  • Upravit
26747
3.5.24 13:20

Hrajou střílečku a jeden druhému napíše: dobře si ho rozmasakroval, pošli ho k doktorovi pro ibalgin :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10251

A ty nikdy nelžeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
@medvidka píše: Více

Tak to že se to ve hře jmenuje oficiálně jinak neznamená, že tomu tak oni nemůžou slengově říkat. V gta máš třeba takovou zpomalovací piluli a taky někteří hráči říkají ibalgin (přitom ani není růžová)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
3.5.24 13:21

Asi že děláš kovbojku z každého prdu :mrgreen: jako kdyby tam psal o hemoterqpii nebo kokainu, ale toto :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.24 13:22

@Annonymní_007 ja nevim :/ resili veci dve ibalgin a uhlí myslim :/

@Premek_Orac nelhala jsem mu v nicem si myslim. Nejsem si toho vedoma.

• Citovat
  • Upravit
53190
3.5.24 13:22
@Bubla Bůčková píše: Více
:palec: Syn včera „hej hoši, ještě vás tady dorazim a leavuju. Vraťte mi toho axolotla!“ :mrgreen: Tohle je svět sám pro sebe :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.24 13:23

Je to divny kdyz chlap kolem 35 hraje jeste takove hry? A ten jeho kamos ten je jste starsi.
Minule se bavili i o nejakych penezich. je mozny ze ve hrach jsou nejake prachy? Vykupne (nevim?) :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!