Hry pro dospělé v pc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.5.24 13:42

@unuděná bude mi 30. A hrala jsem neco kdyz mi bylo asi 10 let..nevim o tom vubec nic

• Citovat
  • Upravit
53190
3.5.24 13:44
@Anonymní píše: Více

Tak hlavně že ho hned podezíráš kdoví z čeho :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.24 13:46

@unuděná jen jsem se zeptala.. a nevim co si o tom myslet. Nerada bych ulhaneho partnera at jde o jakoukoliv oblast. Tak sem se zde chtela jen ujistit ale bohuzel se zas musim spise hajit ze nejsem nejvetsi potvora sveta…

• Citovat
  • Upravit
10251
3.5.24 13:48
Ty ses ale nezaptala, ty hned vynášíš soudy, že lže:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.24 13:49

@Premek_Orac v uvodni otazce se hned ptam zda se v te hre resi lekari, leky zda je to mozne…proste nevim jak k tomu pristupovat :/ co si o tom myslet..tvrdil ze to s tou hrou souvisi

• Citovat
  • Upravit
10251
3.5.24 13:50
Nebo tady, tady,,zase lže."
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10251
3.5.24 13:51

Zkrátka, být tebou, tak mu důvěřuji, dokud na něčem, co je pro vztah podstatné, skutečně lhát nebude.
Tohle je z pohledu věcí, které přináší život, a které partneři musí se vzájemnou důvěrou, respektem řešit, naprosto o ničem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
3.5.24 13:51

Ve hře můžou klidně řešit kubánský doutníky nebo frekvenci sexuálního styku tygrů v říji :nevim: Zajímalo by mě, čeho by měl docílit nějakou lží ohledně ibalginu podle tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.24 13:52

@unuděná jde o princip aby mi nelhal a je mi jedno jestli resi leky, prachy, praci, hry…nechci chronickeho lhare..a jednou m iv necem uz kecal..(neslo o hry)

• Citovat
  • Upravit
2003
3.5.24 13:56

No to je sice hezké, ale jestli takhle už z principu každého podezíráš, že lže, tak s tebou nikdo nevydrží. KAŽDÝ prostě někdy lže a ty jsi stíhačka. Nauč se rozlišovat podstatné a nepodstatné věci, uleví se ti

Příspěvek upraven 03.05.24 v 13:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
3.5.24 13:57

Drtivá většina lidí lže. Pokud jde o blbosti typu „něco jsme řešili ve hře“ nebo „měl jsem k obědu salát“ ačkoli byl mekáč, tak tě to nemusí nijak znepokojovat. Spíš se zklidni a vnímej, jak se chová v důležitých situacích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10251
3.5.24 14:02

Souhlasím s předchozími příspěvky. Pokud hledáš partnera, který ti nikdy nezalže, budeš sama.
Podstatné je, jak se chová k tobě, jak fungujete jako pár, jestli se jeden na druhého můžete spolehnout a jste si oporou, když to potřebujete. Jestli se jeden o druhého umíte a jste ochotní postarat. Jestli je vám spolu lépe, než každému samotnému. Atd.
Co mne nenapadlo, ale je to také možné, že tě nějaké lhaní v minulosti, u někoho jiného hodně ranilo, pak bych pro tvou přecitlivělost na něj měl pochopení. Ale chtělo by to mít vztažené jen k té osobě, která tě ranila, ne k dalším, které za to, co se stalo, nemohou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37038
3.5.24 14:04

Občas jedu WoT a tam jsou lidi od 5 do 105. :mrgreen:
A samozřejmě, že to není ani omylem jediná hra na světě. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.24 14:04

@Premek_Orac ano. Sem to psala, ze mi v minulosti lhal temer kazdy…a podepsalo se to na me..a tenhle uz mi jednou taky zalhal a ja mam strach zda nelze zase protoze mi to nedava k te hre smysl. :-(

• Citovat
  • Upravit
53190
3.5.24 14:06

Tak třeba lže. Třeba řešili mimo hru to, že jednoho z nich bolí hlava a má průjem. Co to znamená pro tebe? :nevim: Vůbec nic. Jen to asi nechtěl rozmazávat. Tohle nejsou lži, který by tě měly znepokojovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí