Hubené dítě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4256
6.6.20 18:35

Dcera 6let 128cm 23kg
Syn 2roky 102cm 15kg :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
6.6.20 19:05
@Anonymní píše:
Děvčata, jdu se zeptat na názor.
Byla tu tchýně a dostala jsem „sprdunk“, že jsou moji synové příliš hubení, až podvyživení, že s tím mám něco dělat. Čekám během večera e-mail s ozdravovnou (je bývalá zdravotní sestra). Neviděla je půl roku a ječela, že za tu dobu oba nechutně zhubli.
Osmiletý má cca 133 cm a 28 kg. Přijde mi takový pěkně měkký a ňuchňací. Spíš mi přijde, že během karantény přibral (když je škola, tak nesnídá, nesvačí, neobědvá, teď jí moc pěkně). Šestiletý má 119 cm a 19 kg. Ten mi přijde úplně v pohodě. Teď jsem mu vyřazovala tepláky, protože mu byly malé v pase (na délku mu byly dobře) a trenky, které ho tlačily. Takže spíš takový kamínek.
Opravdu jsou tak strašně hubení, nebo bába zase přehání?

Náš šestiletý má 118 cm a 17 a půl kg. Podle tabulek je podvyživený, opticky ale vypadá normálně. Mladší má 111 cm a váží 15 kg. Ten je podle tabulek také podvyživený a opticky vypadá opravdu jak reklama na hlad. Krmím oba dva. Ten mladší ale jí špatně. Co s tím, zatím nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16963
6.6.20 19:09

Ja mam maleho vyhublika..4,25 roku, 102 cm a jen 14 cm..moc nevim, co s tim..ji, myslim, dost, ale je hodne akcni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
6.6.20 19:22

Pokud doktorka nepoukazuje na vyhublost a ty sama ji při denním kontaktu nevidíš, budou v pořádku. Tchýni bych nechala, ať se vykecá. Náš má 110 a 18 kilo a na hřišti patří mezi ty hubenější. Tuhle jsem pomáhala tříleťačce na houpačku a skoro jsem ji neunesla. Má snad 25 kilo. To je opačný problém a jsem ráda, že kluk nemá už teď problém s nadváhou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.20 19:48

@Enmamma my s mladším bojujeme s jídlem. Měla jsem radost, že přibral. Je pravda, že jak je doma chlap, tak ten neřeší moje zásady a dělá mu to, co si mlaďoch poručí, takže prcek přibral. Loni v létě měl 117 cm a 18,5 kg, v zimě shodil až na 16 kg, tak mám radost, že přibírá.

• Citovat
  • Upravit
Mrs. S
6.6.20 19:49
@Anonymní píše:
@martina.se @Kriss Tina druhé babičce přijdou oplácaní a říkala mi, že bychom měli začít „krotit“. Tchýně je bývalá dětská sestra, tak prý má srovnání a jsou hubení. Kdybychom byli na jejich obvodě, už bychom byli hlídaní…@Adelka951 on měl v při 132 cm 23 kg, ale přišla karanténa a 5 kg hore :mrgreen:

Náš mladý má tak 8, 134cm a 28kilo, teď přes karanténu se vypadal, před měl 24kilo. Má prostě rychlí metabolismus po tátovi

• Citovat
  • Upravit
653
6.6.20 20:01
@Králičice píše:
Ja mam maleho vyhublika..4,25 roku, 102 cm a jen 14 cm..moc nevim, co s tim..ji, myslim, dost, ale je hodne akcni..

Klid, muj syn stejne stary a 102 cm a 13,5 kg :mrgreen: Ji dobre a vsechno, nevim, kam to dava…uz jsem to prestala resit, proste je takovy. Doktor obcas udela nejake odbery, mame zakl. vysetreni na gastru…pribira i roste konstantne stejne uz dva roky a je uplne jedno, kolik a co sni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
6.6.20 22:08
@Anonymní píše:
@martina.se @Kriss Tina druhé babičce přijdou oplácaní a říkala mi, že bychom měli začít „krotit“. Tchýně je bývalá dětská sestra, tak prý má srovnání a jsou hubení. Kdybychom byli na jejich obvodě, už bychom byli hlídaní…@Adelka951 on měl v při 132 cm 23 kg, ale přišla karanténa a 5 kg hore :mrgreen:

Můj 8-letý má 130 cm a 26 kilo, není na něm gram tuku, ale „rachitický“ taky není, naopak, jak sportuje, je hezky osvalený.

Takže ne, tvůj syn mi nepřipadá příliš hubený. Spíš by mě znepokojilo to rychlé nabrání 5 kil, to si myslím, že ideální není. Ale asi to teď přes léto lehce vyběhá. Já bych koukala, jestli mu neroste břicho :oops: a jestli má nějaké svaly. Pokud je tohle ok, tak bych si žádné řeči příliš nebrala… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13994
6.6.20 22:16
@Anonymní píše:
Děvčata, jdu se zeptat na názor.
Byla tu tchýně a dostala jsem „sprdunk“, že jsou moji synové příliš hubení, až podvyživení, že s tím mám něco dělat. Čekám během večera e-mail s ozdravovnou (je bývalá zdravotní sestra). Neviděla je půl roku a ječela, že za tu dobu oba nechutně zhubli.
Osmiletý má cca 133 cm a 28 kg. Přijde mi takový pěkně měkký a ňuchňací. Spíš mi přijde, že během karantény přibral (když je škola, tak nesnídá, nesvačí, neobědvá, teď jí moc pěkně). Šestiletý má 119 cm a 19 kg. Ten mi přijde úplně v pohodě. Teď jsem mu vyřazovala tepláky, protože mu byly malé v pase (na délku mu byly dobře) a trenky, které ho tlačily. Takže spíš takový kamínek.
Opravdu jsou tak strašně hubení, nebo bába zase přehání?

Tchyne prehani :lol:. Mas deti. v poradku..
Ma dcerka taky vzdy drobnejsi dite, jeste drobnejsi nez tve..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.20 22:20

@J_Doe když je škola, tak nejí. Svačiny nosí netknuté a obědy vrací (mám ve škole zvěda). Ráno nesnídá - má jídlo na stole, odpoledne vyhazuju netknuté.
On vždy přibírá přes léto a v období, kdy je doma.
To stejné ten mladší. Taky přibral 3 kg, ale s tím, jak hubnul, tak za rok má jen půl kg nahoře.

• Citovat
  • Upravit
6021
6.6.20 22:30
@Anonymní píše:
@J_Doe když je škola, tak nejí. Svačiny nosí netknuté a obědy vrací (mám ve škole zvěda). Ráno nesnídá - má jídlo na stole, odpoledne vyhazuju netknuté.
On vždy přibírá přes léto a v období, kdy je doma.
To stejné ten mladší. Taky přibral 3 kg, ale s tím, jak hubnul, tak za rok má jen půl kg nahoře.

Jo takhle, takže se, chudák, počas karanteny konečně najedl! :lol:

Chápu, já právě vidím kolem sebe děti, co hodně jí sladké, a opravdu ve věku 8 let mají náběh na obezitu, proto mě okamžitě zablikalo varovné světýlko u zmínky, že odrazu nabral 5 kil :oops: Pokud těch 5 kil bylo z normální zdravé stravy, tak je to samozřejmě úplně v pořádku. Ale je škoda, že nesnídá, to si neumím představit, jak to ve škole bez jídla vydrží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.20 22:38

Diky karantene a zavrenym skolam se mi dcera krasne vykrmila. Mivala na 130 cm 22kg. Ted 133 cm a 25 kg. A to ji tchan jeste nedavno rikal „obezo“. Poslala jsem ho nekam a navsteva manzelovych rodicu staci 2× rocne na odpoledne. Dcera je proste hubenourek jako ja. V 1. tride v zari jsem mela 127 cm a 21 kg. Ted ve 40 letech mam 175 cm a 56kg. Manzel je taky vysoky, sportovec.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.6.20 22:48

@J_Doe on potřebuje rozjezd. Musela bych ho budit v pět. O víkendu vstane v sedm a snídá v osm a snídani má na hodinu.
Já ho chápu, snídám v práci, protože doma to nedám.
Kdyby měl hlad, tak sní svačinu. On ji rozdá po spoluzacich :zed:, oběd roznipe, odpoledne taky nic nesni. Přijde domů v pět a to by tedy sežral půl krávy.
Sladké jí, ale tak, že si dá 1 bonbon, nebo kus buchty. Raději sáhne po mrkvi.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA