Zhubla jsem v těhotenství - není to problém?

71
18.8.10 07:31

Hubnutí při těhotenství

Dobrý den, jsem těhotná tet 35 týden. V pondělí jsem byla na kontrole když jsem se vážila tak jsem zjistila že jsem z 80 kg které jsem měla 9,8 tak jsem klesla na 76 kg. Malá podle doktorky ale nabrala na váze z 2150 g které měla 9,8 tet ma 2678 g. Je to normalní :-( ? Termín mám 20 září.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9094
18.8.10 07:48

Ahoj,
myslím že to není nic nenormálního. Já jsem za celý těhu nepřibrala ani kilo a malej přibíral jak měl. Mohla jsi třeba ztratit vodu kterou jsi zadžovala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21613
18.8.10 09:06

jojo, to mohla být voda, vyprázdnění nebo něco podobného. a vážíš se pořád na stejné váze ve stejnou dobu? a taky občas váda špatně měří, když není na pevném podkladu. mě rozdíl plovoučkaxkoberec udělal taky cca 3 kg ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
18.8.10 09:12

Sice by se při těhotenství hubnout (ztrácet váhu) nemělo, ale pokud mimčo přibírá, tak se neboj. Jen si hlídej, ať máš dostatečně výživnou stravu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
18.8.10 09:40

zrovna si stím taky lámu hlavu jsem sice teprve ve 21 tt, ale zatim sem taky nepřibrala…jím normálně jen nemusím takové ty smažené věci co dřív a mimi je prý taky ok tak myslím že by to vadit nemělo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
18.8.10 10:15

Ahoj,

v prvnim tehu jsem pribrala 5kg, ve druhem 3 (mala mela porodni vahu 3,96kg, takze jsem ve finale zhubla cca 10kg).

Neni to asi uplne obvykle, ale lepsi, nez pak shazovat prebytecna kila, ne? :wink: Pokud mala roste a pribyva na vaze, nevidim v tom problem. Predpokladam, ze samozrejme nedrzis cilene zadne diety a neomezujes se.

Preju pohodovy zbytek tehu! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
18.8.10 10:19

Já jsem za těhotenství přibrala jen 4 kg a miminko pak bylo OK, jen jsem byla na kontrole v nemocnici kvůli průtokům v placentě, jestli je mimčo dobře vyživovaný, to bylo v normě. Narodil se 2,9kg, ale to proto, že mi vyvolali porod v 36+tt kvůli tlaku, takže v termínu by těch „normových“ 3,3kg+- měl taky.
Jestli mimčo přibírá, tak buď v klidu. Dr. mě uklidňoval slovy „dítě je jako parazit, ten se ošidit nenechá, ten z Vás vysaje co potřebuje“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
18.8.10 10:38

Já jsem paradoxně v době těhotenství taky skoro nepřibrala, až poslední dva měsíce. A to jsem fakt kus baby. Těhotenství byla moje nejlepší dieta, a to jsem nezvracela. Prostě miminu stačily zásoby ze mě. Ještě jsem dostala pochvalu u Dr., že nepřibírám. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
18.8.10 11:58

Byla jsem na tom stejne…otehotnela jsem pri vaze 78 kg, rodila s 82 kg a po tydnu po porodu jsem mela 72 kg.
A kdyz jsme byla tehitna tak jsem byla tak happy a v pohode (byla jsem na neschopence), ze jsem i jedla jaksi min a neprezirala se..ne nejak vedome, tak nejak samo to bylo.
A po porodu to byl samozrejme ten desnej zahul…
Jo a Kuba mel po narozeni 3,7 kg..takze velkej kluk :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
18.8.10 15:24

pokud miminko přibívá, určitě je vše OK. Já po prvé přibrala 23 kg to taky není úplně normální. Teď jsem v 15 týdnu a zatím se držím - jen 1 kg :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
18.8.10 21:02

Jestly je to voda že jsem tak zhubla vždyt to vadí když nema mimčo vodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
18.8.10 21:07

To není voda, na které by bylo závislé tvé mimčo. :-) Je to voda, co zadržuješ - když třeba nemůžeš navléct prstýnky, cítíš že máš oteklé nohy atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
21.5.12 16:10

ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli jste některá zhubla v těhotenství tím, že jste se přestala cpát, jíst sladké a jedla celkem zdravě? Není to žádná dieta- vím, že v těhu se nemá hubnout, ale když bych tohle začala, tak to by nevadilo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
21.5.12 16:17
@baculkaji píše:
ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli jste některá zhubla v těhotenství tím, že jste se přestala cpát, jíst sladké a jedla celkem zdravě? Není to žádná dieta- vím, že v těhu se nemá hubnout, ale když bych tohle začala, tak to by nevadilo ne?

tak tím se asi všeobecně zhubnout dá :nevim: Ale nemyslím si, že by se tady našlo moc maminek, které se v těhotenství snažily zhubnout.
A ano, pokud se někdo snaží zhubnout omezením v jídle, tak to dieta je ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1235
21.5.12 16:20
@baculkaji píše:
ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli jste některá zhubla v těhotenství tím, že jste se přestala cpát, jíst sladké a jedla celkem zdravě? Není to žádná dieta- vím, že v těhu se nemá hubnout, ale když bych tohle začala, tak to by nevadilo ne?

Ahoj,já jsem se musela prestat cpat,jelikoz mi nasli tehotenskou cukrovku.Ted jim co 3 hodiny a musim si hlidat mnozstvi cukru v potravinach (na den 250g) a za mesic jsem zhubla cca 2 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí