Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte všichni, chtěla bych poradit a tak trochu se i uklidnit. Před měsícem jsem vysadila HA, teď mám 14 dní zpožděnou menstruaci, během těchto dní dní jsem si dělala 4 testy a všechny vyšly pozitivně. Jenomže už půl roku beru na šž letrox a teď se bojím, jestli to není nějaká hormon.porucha? K dok. jdu až za 14 dní…tak mám obavy, abych se netěšila zbytečně.Snad mě tady někdo uklidní…Díky moc!!
ahoj, neboj, nemyslim si, ze by to mala byt porucha. to Ta ako napadlo?
uzivaj si tehotenstvo a nevymyslaj
![]()
Já beru ethyrox a kdyby byl pozitivní test hormonální porucha, tak nevím, kde se vzalo to škvrně, co se mi válí vedle na dece
Na gyndě ti kdyžtak udělají těhotenský test z krve a budeš mít jistotu.
Kdyžtak dej vědět, jak to dopadlo. Ale podle mě, na jedničku ![]()
Teda nejsem odborník, ale myslím, že to asi bude těhotenství ![]()
Jo a jestli ti potvrdí těhotensví, tak hned zavolej svému endokrinologovi a domluv si kontroly. V těhotenství by se měla léčená štítná žláza víc hlídat, protože může dojít k výkyvům kvůli hormonům. Ale neboj se, takových nás bylo těhotných se ŠŽ.
Ani nevím jak mě to napadlo…Asi z toho jak jsem ještě nejistá a nemám to potvrzené od doktorky, tak hledám na netu vše možné. Tak jsem narazila i na falešné těhotenství, ale snad to u mě nebude, už kvůli těh. příznakům. Sice jsou slabé, ale jsou
Na endo se chystám hned, jak mi to potvrdí, vím, že se to musí hlídat!!
Díky moc, holky, uklidnili jste mě!! A za 14 dní doufám napíšu dobrou zprávu:-)
No já měla falešné těhotenství. Veškeré příznaky, ale za testy jsem dala asi 500 a furt nic. Tak držim palečky ![]()
Ahojky, tak jsem byla konečně u dokt. a podle všho jsem v 8t., ale jelikož jsem minulý týden trochu špinila, tak mám strach…dok. mě řekla, že by to nemělo být. Dostala jsem vit. a utrogestan na udžení plodu. Tak doufám, že až tam půjdu za 3t., bude to ok!!
Ještě bych se chtěla zeptat, máte některá se špiněním zkušenosti? Do kdy je to v pohodě a kdy už je to špatné??
Díky moc!
äkinom já začala špinit až v 12 týdnu díky placente pres branku a naposledy asi v 15 nebo 16 týdnu ..pokud je to lehke tmavé špinění tak zobat ascorutin a popřípadě k dr
Ahojík holky potřebuju poradit možná i uklidnit
s přítelem se snažíme už pár měsíců o dítě a minulý cyklus se mi stalo že ms nedorazila a těhotná jsem nebyla, dle doktora se jedná o hormonální poruchu dal mi vyvolávačku a do pěti dnů ms dorazila jenže ted opět ms nikde
nutno podotknout že před tím jsem nikdy podobný problém neměla ms byla vždy pravidelná 28dc. antikoncepci jsem žádnou nebrala. máte někdo s tím nějakou zkušenost a jak se to u vás řešilo? popřípadě povedlo se vám otěhotnět? ani nevím jestli vůbec u mě probíhá ovulace bazální teplotu zatím neměřim ale asi začnu. děkuju všem za odpovědi ![]()