Hormonální porucha?

11
17.8.10 08:37

hormonální porucha?

Ahojte všichni, chtěla bych poradit a tak trochu se i uklidnit. Před měsícem jsem vysadila HA, teď mám 14 dní zpožděnou menstruaci, během těchto dní dní jsem si dělala 4 testy a všechny vyšly pozitivně. Jenomže už půl roku beru na šž letrox a teď se bojím, jestli to není nějaká hormon.porucha? K dok. jdu až za 14 dní…tak mám obavy, abych se netěšila zbytečně.Snad mě tady někdo uklidní…Díky moc!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17359
17.8.10 08:40

ahoj, neboj, nemyslim si, ze by to mala byt porucha. to Ta ako napadlo?

uzivaj si tehotenstvo a nevymyslaj :wink: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
17.8.10 08:42

Já beru ethyrox a kdyby byl pozitivní test hormonální porucha, tak nevím, kde se vzalo to škvrně, co se mi válí vedle na dece :wink: Na gyndě ti kdyžtak udělají těhotenský test z krve a budeš mít jistotu.

Kdyžtak dej vědět, jak to dopadlo. Ale podle mě, na jedničku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
17.8.10 08:45

Teda nejsem odborník, ale myslím, že to asi bude těhotenství :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
17.8.10 08:49

Jo a jestli ti potvrdí těhotensví, tak hned zavolej svému endokrinologovi a domluv si kontroly. V těhotenství by se měla léčená štítná žláza víc hlídat, protože může dojít k výkyvům kvůli hormonům. Ale neboj se, takových nás bylo těhotných se ŠŽ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
17.8.10 09:17

Ani nevím jak mě to napadlo…Asi z toho jak jsem ještě nejistá a nemám to potvrzené od doktorky, tak hledám na netu vše možné. Tak jsem narazila i na falešné těhotenství, ale snad to u mě nebude, už kvůli těh. příznakům. Sice jsou slabé, ale jsou :-) Na endo se chystám hned, jak mi to potvrdí, vím, že se to musí hlídat!!
Díky moc, holky, uklidnili jste mě!! A za 14 dní doufám napíšu dobrou zprávu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
17.8.10 09:30

No já měla falešné těhotenství. Veškeré příznaky, ale za testy jsem dala asi 500 a furt nic. Tak držim palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
1.9.10 12:00

Ahojky, tak jsem byla konečně u dokt. a podle všho jsem v 8t., ale jelikož jsem minulý týden trochu špinila, tak mám strach…dok. mě řekla, že by to nemělo být. Dostala jsem vit. a utrogestan na udžení plodu. Tak doufám, že až tam půjdu za 3t., bude to ok!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
1.9.10 12:01

Ještě bych se chtěla zeptat, máte některá se špiněním zkušenosti? Do kdy je to v pohodě a kdy už je to špatné??
Díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
1.9.10 17:44

äkinom já začala špinit až v 12 týdnu díky placente pres branku a naposledy asi v 15 nebo 16 týdnu ..pokud je to lehke tmavé špinění tak zobat ascorutin a popřípadě k dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.12 19:02

Ahojík holky potřebuju poradit možná i uklidnit :) s přítelem se snažíme už pár měsíců o dítě a minulý cyklus se mi stalo že ms nedorazila a těhotná jsem nebyla, dle doktora se jedná o hormonální poruchu dal mi vyvolávačku a do pěti dnů ms dorazila jenže ted opět ms nikde :( nutno podotknout že před tím jsem nikdy podobný problém neměla ms byla vždy pravidelná 28dc. antikoncepci jsem žádnou nebrala. máte někdo s tím nějakou zkušenost a jak se to u vás řešilo? popřípadě povedlo se vám otěhotnět? ani nevím jestli vůbec u mě probíhá ovulace bazální teplotu zatím neměřim ale asi začnu. děkuju všem za odpovědi :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky