Prapodivná bolest tam dole....

963
17.8.10 08:55

prapodivná bolest tam dole....

Ahojda těhulky,

jsem právě ve 33.tt a včera večer se mi stalo něco, co mě dost vylekalo a nevím, jak normální to je. Předem píšu, že nic krom tohoto se mi nestalo a neděje, nekrvácímm nic…Seděla jsem na židličce u pc a najednou jsem cítila dolů přímo do čípku a tak kolem, prostě vevnitř, takový hrozný bouchnutí, prostě ránu dovnitř, jak když vám v děloze spadne na čípek obří kámen. Jednak to dost bolelo a měla jsem u toho pocit, jak když se mi to celý prothlo, bylo to snad jak když se mi rve plodová voda a cítila jsem snad i takový vlhko. Pak už se ten pocit neopakoval, ale celou noc jsem nervozitou nespala, že se to vrátí. Tak nevím, jak moc je možný, že to byla malá a trefila se děsnou ranou přímo dolů. A hrozně too bolelo no…Máte některá podobnou zkušenost? Na gyndě se mi nechtělo plašit, zvlášť když v pátek na kontrole bylo vše ok.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
irinek
17.8.10 09:35

AHOJ já byla na kontrole v pondělí a dvě hodky potom mi odešla hlen. zátka a dva dny na to mi praskla plodovka byla jsem 34 týden.
Já být tebou dojdu si aby mě zkontrolovali v porodnici jestli ti nezačala odtíkat. Když praskne musíš nejdéle do 78h porodit. Plodovka se může rychle kazit. Určitě si zajeť na kontrolu. Lepší jet než něco zanedbat.

• Citovat
  • Upravit
963
17.8.10 11:20

Když ze mě nic nevyteklo. Jen ta rána dolů a ten vlhkej pocit, nic víc. Spíš mě zajímá, jestli to může být malá nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
17.8.10 14:29

Podle mě to mohlo být kopnutí miminka. Pokud už teda není otočené hlavičkou dolů…Mě kope hodně dole, do močáku a tak, občas je to i taková pecka jak píšeš a trochu jakoby učurnu :oops: Ale pokud se nějak „necítíš“ nebo tě něco bolí zajeď k Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí