Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojda těhulky,
jsem právě ve 33.tt a včera večer se mi stalo něco, co mě dost vylekalo a nevím, jak normální to je. Předem píšu, že nic krom tohoto se mi nestalo a neděje, nekrvácímm nic…Seděla jsem na židličce u pc a najednou jsem cítila dolů přímo do čípku a tak kolem, prostě vevnitř, takový hrozný bouchnutí, prostě ránu dovnitř, jak když vám v děloze spadne na čípek obří kámen. Jednak to dost bolelo a měla jsem u toho pocit, jak když se mi to celý prothlo, bylo to snad jak když se mi rve plodová voda a cítila jsem snad i takový vlhko. Pak už se ten pocit neopakoval, ale celou noc jsem nervozitou nespala, že se to vrátí. Tak nevím, jak moc je možný, že to byla malá a trefila se děsnou ranou přímo dolů. A hrozně too bolelo no…Máte některá podobnou zkušenost? Na gyndě se mi nechtělo plašit, zvlášť když v pátek na kontrole bylo vše ok.....
AHOJ já byla na kontrole v pondělí a dvě hodky potom mi odešla hlen. zátka a dva dny na to mi praskla plodovka byla jsem 34 týden.
Já být tebou dojdu si aby mě zkontrolovali v porodnici jestli ti nezačala odtíkat. Když praskne musíš nejdéle do 78h porodit. Plodovka se může rychle kazit. Určitě si zajeť na kontrolu. Lepší jet než něco zanedbat.
Když ze mě nic nevyteklo. Jen ta rána dolů a ten vlhkej pocit, nic víc. Spíš mě zajímá, jestli to může být malá nebo ne.
Podle mě to mohlo být kopnutí miminka. Pokud už teda není otočené hlavičkou dolů…Mě kope hodně dole, do močáku a tak, občas je to i taková pecka jak píšeš a trochu jakoby učurnu
Ale pokud se nějak „necítíš“ nebo tě něco bolí zajeď k Dr.