Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj, ted na mne cim dal tim vic vyskakuji prispevky na hubnutí díky tomu že pijete protein…nemá to někdo vyzkoušené, je pravda, že pokud chybí bílkoviny, tak ten protein pomůže díky tomu hubnout? Hubnul tak někdo a zhubl?
Jen díky proteinu nezhubnes. Ale ja ho někdy piju protože moc nemusím maso, tak mám někdy problém ujist bílkoviny a pak mě honí mlsná.
@JancaS84 píše: Více
no mne prave take vyslo ze mam hodne malo bilkovin v tele a kdyz bych teda pila protein tak dodam telu co mu chybi ne?
@Lencakudrnka píše: Více
Pokud dodržís deficit tak ano. Dodas bílkoviny a budeš hubnout.
Paní kam chodím na nehty zhubla díky proteinu 18kg. Jedla to tedy prý 3× denně
Tři měsíce. Jen protein.
Což asi moc zdravé nebude
Já potřebuji jen trošičku ubrat.
Sedací partie. Mám 176/66
Nahradila jsem proteinem pouze večeři.
Za měsíc 2kg, ale hodně jsem proštíhlela opticky.
@Anonymní píše: Více
Tak to paní držela keto dietu. To je zase něco jiného.
@Anonymní píše: Více
To určitě nebyl čistě jen protein. Možná ketodieta, nebo něco takového ![]()
Paní měla 100% keto proteiny, ketomix nebo ketodiet. Je to brutální a vetsinou s jojoefektem.
Koukni na natural protein, dá se protein zařadit do jídelníčku, třeba místo svačiny, dobrý je i přerušovaný půst a kalorické tabulky - aplikace. Vypočítej si svůj bazální metabolismus, nastav tabulky a podle toho se stravuj a hýbej, výsledek by se měl brzy dostavit.
Je možné, že to byla Keto dieta
Až tak se mi paní nesvěřila.
To mi připomnělo kolegyni která ji držela.
Stalo jí to dost peněz, zhubla.
Ale, brzy to zase měla nahoře
Chce to spíše jak píšou ostatní.
Méně jíst, hlidat se co jím a kolik, hýbat se
Já ho piju místo snídaně. Ráno nejsem schopna cokoliv sníst a zároveň mám pak večer hlad, když se nenasnídám. Takže ráno si cestou do práce dám protein. Díky toho se večer nepřežírám
a držím si váhu.
@Lencakudrnka píše: Více
Díky proteinu samo od sebe nikdy nezhubnes. Protein se užívá při hubnutí na dodání bilkovin, aby jsi s tukem nehubla svaly.
Ale jinak jasný, pokud si ten protein dáš místo jídla, tak bude o dost méně kalorický než to jídlo a budeš mít menší příjem a tedy větší pravděpodobnost na hubnuti.
Jen bacha na to, že ten protein tě vyloženě nenasytí…že by sis ho dala místo nějakého jídla a pak si myslela, že další tři hodiny nebudeš mít hlad.