Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahojky, chtea bych se zeptat, mate nekdo zkusenost s temito plenkami od firmy Huggies newborn http://www.rajplinek.cz/?…. Ptam se, ze jsou prave v akci v Rossmannu a jeste k tomu 50 kc slevovy kupon. Tak bych toho chtela vyuzit. Diky
já bych doporučila. jsou super, pěkně tvarované mezi nožkama a mají navíc takovou tu gumičku proti zatečení stolice na zádíčka…newborny od huggies jsem fakt kupovala.
každému mimču ale sedne něco jiného…ale já můžu jen a jen doporučit. ![]()
Taky spokojenost, ale rychle nam z nich vyrost. mel teda pri narozeni skoro 4 kila..
Musíš vyzkoušet, každému sedí něco jiného.
Já měla jeden balíček a nevyhovoval, plenky byly dost velké, malý byl hubeňour a i když váhově plenky odpovídali, byly prostě velké. My jsme v téhle velikosti hodně používali pampers newborn.
Ja teda jedu Huggies s obema, hodne vyhovuji, Dominikovi totiz vadily ty parfemovane - Pampersky apod.
Tyhle sv.hnede jsou nove v CR, maji i ubrousky a jsou super, prijemnoucke.
Denis ale uz bohuzel pouziva c.2, meli jsme je jen asi tyden
Mel pres 4 kg a jednicky dost procuraval ![]()
Teď čerstvé zkušenosti nemám, bala jsem zastánkyní Pampers, ale to už chvíli je. Ale švagrová má teď malýho a nemůže si ty huggies newborn vynachválit. Doslala vzorek pampers a nadávala na ně. Tak asi doporučuji. Ale opatrně s těmi malými plenami, rychle z nich mimča vyrostou. Nakoupit spíš menší zásoby a pak dokupovat.
holky, prosím za kolik se dají tyhle plenky pořídit když jsou v akci, díky
ahoj,prave ich testujem a nie som moc spokojna. Dnes uz 3× babatko musim kupat co bolo precikane a prekakane, To sa mi este nestalo aby plienky takto pretekali. Pouzivala som Pampers a tie su super. Urcite sa k nim idem vratit.
Huggiesky byly vůbec nejhorší, co jsem vyzkoušela, tekly všemi směry (obě nohavice, předem na břicho i zadem na záda… to bylo neštěstí