Hulení a vztah

424
29.12.24 21:58

Huleni a vztah

Chlap denně kouří travu, mě to vadí i když doma funguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
238
29.12.24 22:00

Tak se s ním rozejdi když ti to vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3847
29.12.24 22:16

A na co se konkrétně ptáš? Neznáme pozadí na kloudnou odpověď. Takže klasika:
Kolik vám je, jak dlouho jste spolu, máte společné děti, či jen z předchozích vztahů? Kolik je váš měsíční příjem, bydlíte na vesnici, maloměstě či ve městě?
Hulí sám od rána, či po práci s kamarády, nebo jen večer sám?
Kupuje indoor přehnojené skunky, či si pěstuje outdoor hippie trávu?
Na chlastu i na hulení se dá žít dlouho, když to umíš kočírovat, ale většinou to stejnak všechno nabere na otáčkách a praskne to jak nehojený absces.
Vadí ti to, on nepřestane, rozchod.

Příspěvek upraven 29.12.24 v 22:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.24 22:19

Asi jsem úzkoprsá, ale s huličem bych nebyla. Ani s občasným, kór s denním.
A ty se ptáš na co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66579
29.12.24 22:26

Pro dite super vzor. Navic resis hypoteku jako samoživitelka a pritom mas doma chlapa? Jestli ty nas netahas drobet za ponožku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
29.12.24 22:28

@Jenesis Dooobře… a otázka? Jen jsi nám sdělila, že chlap huli a normálně funguje..a?? V čem vidíš problém??…Musíš toho napsat víc o sobe, pokud chceš založit diskuzi a čekat jiný názor. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
29.12.24 22:48

Mně osobně by to vadilo, už bych ho nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.24 23:13

Jsem přítelkyně huliče, kterej to ovšem umí ovládat a funguje v pořádku. Hulí ve studiu s kamarády, nebo doma. Jsme spolu od září a asi ani jednou mě nenapadlo, že mi to nějak vadí. Pokud mu to neničí zdraví a funguje, neviděla bych problém. Pár těhle jeho kamarádů má také přítelkně, tři dokonce i děti a jak říkám, umí se ovládat a všichni jsou pak v pořádku.
Asi neodpovídám na onu nevyřčenou otázku, ale chtěla jsem podat i svůj názor. Snad nikoho nepohorší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
29.12.24 23:20
@chrastecka.n píše: Více

Víš, že to ničí zdraví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.24 23:32

@Mikolea
Ne zas tolik, aby to nevydržel do doby, než z toho vyroste. Už to praktikuje tak 14 let a je naprosto v pořádku, takže zatím obavy nemám. Ale děkuji za upozornění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
29.12.24 23:36

Nevadilo by mi občasný hulení, ale nemusela bych o tom vědět. Když si dá někde na oslavě, jednou za měsíc, tak ať si klidně dá. To je mi jedno. Ale hulení na denní, i týdenní, bázi, to by mi vadilo dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17483
29.12.24 23:37

To, že ti to teď zrovna připadá, jakože doma funguje, nebude alespoň podle mě zdaleka všechno… :think:

Protože, pokud ti to vadí a necítíš se s ním nějakým způsobem v pohodě nebo komfortně, tak to bude časem stát stejně za houby… A mně už by vadil jen ten smrad z tý trávy a měla bych po chuti.
O následcích z takového dlouhodobého hulení, už raději ani nemluvím. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.24 02:14

Tady se zase ukazuje jak moc lidé mají v sobě zakořené předsudky.

A co alkohol? Ten nevadí na denním pořádku? Večer si dát sklenku vínečka, po obědě sklenku piva :roll: Tak hlavně, že je to povolené a tolerované společností. Televize je plná reklam na chlast, to nevadí, že na to koukají i děti. Ale uděláme démona z trávy :D

Můj muž celý náš vztah (už skoro 18 let) hulí pravidelně. Mě to nevadí, dám si někdy s ním. A světe div se - celý život pracuje, plní si své povinnosti, žádné dluhy. Nepije alkohol, nehraje hazard, nefetuje.

Zakladatelko, proč jsi s člověkem na kterém ti vadí taková věc?

• Citovat
  • Upravit
Trosečnice Ježíška
30.12.24 03:47
@Anonymní píše: Více

Hulení je taky povolený a tolerovaný.

Víno je v Bibli, hulení ne.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie