Hustota spermatu

Anonymní
21.2.13 16:43

Hustota spermatu

Ahoj holky, můj přítel má takový problém:
Jsem s ním skoro 8.let a máme 2.zdravé a krásné děti. Ale nedavno mi říkal, že když má problém tam dole kam má jít, že my chodíme na gyndu ale on neví kam jít. Poradila jsem mu na urologii ale bylo mi pak vysvětleno, že ho nic nebolí, nepálí, neštípe a ani nic jinýho. Jediný problém je, že když se udělá tak prý z něj vyteče jen taková hrudka sperma a pak spíše jako „voda“ - dříve normálně „stříkal“ (proboha to je…) a bylo to jako celek, hustý a tak jak to má být. Já o tom nevím protože se vždy udělá do mě :-)
Díky za rady co by to mohlo asi být - jinak žádný jiný zdravotní problém nemá jak jsem psala.
Díky za odpovědi a přeji hezký den :kytka: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
21.2.13 16:49

@helenkka
ahojky, to jsem taky říkala :-)

• Citovat
  • Upravit
74217
21.2.13 16:54

Tak asi bych zašla k obvoďákovi a ten dá doporučení dál, možná by byl schopný odpovědět i tvůj gynekolog, kdyby si se ho zeptala kam manžela poslat na vyšetření :think: :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7745
21.2.13 16:57

Existuje i andrologie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Určo na urologii. Můj chlap měl taky problém s nářadím - něco podobného, dělali mu utz koulí a naštěstí ok. Takže urologii. Doporučení nepotřebuje.

• Citovat
  • Upravit
1740

http://www.moje-rodina.cz/…skeho-lekare tady jsem něco našla, můj partner má něco podobného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
21.2.13 16:58

Já myslím, že k urologovi, respektive k obvoďákovi a ten ho někam pošle. Chlapi obecně chodí s bimbasema na urologii, jestli se to ale týká vyloženě i takového problému, to netuším. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
21.2.13 17:01

Já bych ho poslala k obvoďákovi a ten to sám zhodnotí. Měli jsme s manželem mykozu a jelikož jsme měli jet do tropů tak šel k obvodákovi, čekal že ho pošle na kožní a rovnou jemu i mně dal jeho obvodák mastičku a mně poslal něco na zavádění. Takže bych z toho zase takovou vědu nedělala. Oni jsou zvyklí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
21.2.13 17:50

Já bych se poradila s ornitologem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
21.2.13 17:52
@pajjakk píše:

Taky možnost. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonymka_111
21.2.13 18:28
@pajjakk píše:

To bude asi nejlepší možnost :mrgreen:
Jinak, přítel, když mu to dělám rukou, tak to má taky hodně hustý a když se normálně milujeme, tak to je řídký :nevim:
Já nevim, a „voní“ to pořád stejně nebo to má nějaký jiný zápach, barvu..? Určitě bych zašla rovnou na urologii :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.2.13 19:32

@pajjakk
:pankac: :pankac: :pankac: :lol: :lol: :potlesk: :potlesk: :palec: Málem jsem si cíkla jako a přítel taky :-D ale vidí to jasně: Ornitolog to jistí :-D

@anonymka111 píše:
To bude asi nejlepší možnost :mrgreen:
Jinak, přítel, když mu to dělám rukou, tak to má taky hodně hustý a když se normálně milujeme, tak to je řídký :nevim:
Já nevim, a „voní“ to pořád stejně nebo to má nějaký jiný zápach, barvu..? Určitě bych zašla rovnou na urologii :)

Ne, vůni i barvu má pořád stejnou :-)

Ale před časem měl ledvinovou koliku (asi 2× během 2.měsíců) a byl na operaci přes „nářadí“ protože už kamen byl v močový trubici a zasekl se tam - na funkci to vliv nemělo :-D

• Citovat
  • Upravit
1224
21.2.13 21:39
@pajjakk píše:
:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.13 22:13

Omlouvám se za anonymitu, ale kvůli manželovi to jistě chápete. Tak před půl rokem měl chlap podobný problém. Prostě začal mít hodně tekuté sperma, byla to jen taková vodička občas s bílou „vločkou“. Jinak žádné bolesti atd. neměl, ale příjemné mu to nebylo. Mně to nevadilo (naopak při orálním sexu mi to bylo příjemnější :oops: ). No a řešení? Po pár měsících začal stříkat zase hezky husťoučký a pomalu to oslavoval. Doteď nevíme, čím to bylo. :nevim:

Anonymka 2

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí