Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj asi je to normální,ale radši se zeptám.
Jsem 37tt a poslední dny mám takový hustý,hlenovitý výtok,ono to vyteče tak jednou dvakrát za den a je to hodně hustý,bílé až žluté…
Omlouvám se za popis, k dr jdu až za týden,tak se chci jen zeptat co to muže být?Vyteče to když se námáhám..
ahoj, také myslím, že je to hlenová zátka … odcházela mi celý den a v noci se narodil prcek, ale každý to má jinak … buď v pohodě … a uživej si bříška ![]()
@berry4 píše:
hlenová zátka. Múže odcházet týdny.
Urcite pravda, ale radeji si nachystej posledni drobnosti
mne i kamaradce odchazela 2 dny, pak nic a dalsi den porod. Drzim palce na finalni care ![]()
Tak dobře..Bolesti mám občas takový šílený křeče který přejdou za chvilku..
Tět se cítím dobře..
Ahojky
jsem na tom podobně jen ten vytok je pruhledy a natahuje se, takovy bilkovy. a citiš se taky tak nějak divně??
občas mě boli břicho a vzadech jako při MS myslite, že to můžou byt posličci?
ty bolesti mám tět často,taky když jdu na wc mám takový tlak na konečník..Tak nevím prostě čekat
a kdy maš termin? jj tlak na konečník to mam taky a po wc mi tvrdne břicho
Ahojky, já mám ten výtok taky, ale nejak mi nepřišel výrazně jiný než jindy. Bez intimky už pár týdnů ani nevyjdu z domu Vyteče to vždy tak nějak neočekávaně. Doktor říkal že na výtok má každá ženská v těhu nárok takže jsem to brala že to je normální Že by to mohla být zátka mě ani nenaéadlo
ale tak časově to už pomalu i odpovídá.
@Michaela 2012 píše:
Ahojky, já mám ten výtok taky, ale nejak mi nepřišel výrazně jiný než jindy. Bez intimky už pár týdnů ani nevyjdu z domu Vyteče to vždy tak nějak neočekávaně. Doktor říkal že na výtok má každá ženská v těhu nárok takže jsem to brala že to je normální Že by to mohla být zátka mě ani nenaéadloale tak časově to už pomalu i odpovídá.
jj vytok mam taky, ale to je takove trošku jine.. tak nějak se to natahuje..
a ty máš kdy termin?
Ahoj,
ja jsem momentalne taky v 37.tydnu.
ja tenhle „vytok“ mam uz asi 2tydny, vzdy rano kdyz vstanu,dojdu si na wc a behem 2min to ze me vytece…pak treba jeste jednou behem dne.ale rano je to pravidelne.
Ptala jsem se na to dr. a ta rikala, ze je to naprosto normalni, ale o hlenovy zatce mi nerikala vubec nic.
ahoj já bych řekla že to může byt ta hlenová zátka. barvu může mít od průhledný až po krvavou a může odejít po kouskach nebo najednou a klidně i měsíc před porodem ale taky i hodinu.tohle jsem četla tak držim holky palce ![]()