Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
7 den po ovulaci? Průhledný hlen vypadá spíš na ovulační hlen, ne? Kolikátý den cyklu jsi?
Myslím, že je opravdu hodně brzy:-) mě ukázal test dvě čáry vždy až týden po vynechání. Možná si to namlouváš, ale třeba je to opravdu ono, zkus ještě vydržet a pak testík.
jsem 23 den cyklu, ovulace už proběhla, zhruba před těma 7 dny (po ovulaci mívám hlen bílý,mám to vypozorované podle ovulace potvrzené doktorem)
JJ, na test je brzo a bohužel nezbývá, než počkat. Ono je to těžký. Já si vždycky říkala, že mám příznaky - bylo mi špatně a pod a těhotná jsem nebyla. Pak jednou jsem je něměla a těhotná jsem byla. Prostě musíš vydržet
Ale moc držím pěsti ![]()
Za ten pul rok jsem se s tímhle nesetkala, tohle je poprvé a dost mě to vykolejilo, jelikož tohle měla známá a pak to bylo GEU, tak se ptám jestli někdo neměl něco podobného, nerada bych si něco namluvila
těhotná být samozřejmě můžeš. Ale pokud je ti nevolno, tak to rozhodně není těhotenstvím…
@Anonymní píše:
@Vera111 nevolno mi bylo jen dva dny a nejvíc po ránu
jo, v pohodě. Já jen že do týdne po oplodnění to prostě těhotenstvím být nemohlo. Ty příznaky které tady popisuješ sice sedí, ale je na ně na všechny ještě moc brzy. Můžou být stejně tak vsugerované (teda kromě hlenu, ale ten já teda průhledný neměla
)
vím že bez věštecký koule mi nikdo neporadí
ale kdyby někdo zažil něco podobného budu ráda za info
bylo mi i řečeno, že by to mohlo být uhnizďováním,ale vubec nevim
![]()
Myslím, že se moc pozoruješ (ale to je normální
), vem nějakou pěknou knížku a místo šílení na netu si počkej těch pár dní, než budeš moct udělat test;)
@Ifca1 spíš se hlavně bojím aby z toho nebylo mimoděložní, protože mě tím vylekala známá, která to tak měla. Ale asi máš pravdu, děkuji
![]()
Ahoj holky,
mám dotázek, jsem zhruba 7 DP a už zhruba týden mám bolesti v podbřišku,dost mi sílí i hlen,je ho nezvykle moc, bez intimky to prostě nejde ( podotýkám je to průhledný hlen) chvílemi mi bylo i nevolno tak dva dny, teď už jsem bez nevolností, bolesti jsou pořád a hlen taky. Je možné že by to mohl být začátek těhotenství? o miminko se snažíme už pul roku a stále nepřichází. Testík jsem nedála, myslím že je na něj ještě brzo.